Oriona zobārstniecība
Bija aizgājusi uz Orionu uz zobu higiēnu, saskaros ar rupjo attieksmi, gan no administratores, gan no zobārstes puses! Biju neapmierināta gan ar zobārstes veikto procedūru, gan ar telpu tīrību un izmaksām!! Garastāvoklis bija pamatīgi izbojāts! Apsolījos, ka vairs uz tādu Oriona zobārstniecību neiešu!
Jā kāds domā izmantot Oriona zobārstniecības pakalpojumus, tad labāk nedariet to!
Es arī biju pie higiēnista Orionā, bet man gan patika!!! Cena kā visur, samaksāju 16 Ls.
Tad rodās jautājums kurā no viņjiem tu biji ZUZI, ja tas bija pie luksaforiem, tad varbūt tevī pašā kaut kas nebija kārtībā! Jo nu tur ar tīrību un attieksmi viss ir kārtībā! Bet ja otrā, tad nu es tev pilnīgi piekrītu!!!
Ja Zuzi bija pie luksofora Orionā tad tev tiešām nav viss kārtībā,jeb tā ir tupa antireklāma.palasi vecās diskusijas kurā par Orionu kas pie luksofora ir tikai labi vārdi.Ja pie ārsta pieraksts ir trīs mēnēšus uz priekšu tad ko mēs no tā secinām????
es eju uz orionu,un nekaada vaina!!
Ja pie ārsta pieraksts ir trīs mēnēšus uz priekšu tad ko mēs no tā secinām????
Secinām, ka vai nu maz zobākstu Ogrē, vai arī daudz saldummīļu! :D
Zuzi, lūdzu neapmelo "Orions zobārstniecību",kura atrodas Kalna pr. 1, vai arī precizē kurā ūķi biji.
Es runāju par to Oriona zobārstniecību, kura atrodas Ogre, Skolas iela 6 ! :D
Tā iestāde, kurā Tu biji saucas SIA "STM" un vienīgā saistība ar "Orions zobārstniecību" ir tāda, ka 4 gadus atpakaļ šī zobārstniecība tur nomāja telpas. Zinu, ka SIA "STM" izmanto Oriona vārdu un labo slavu maldinot savus apmeklētājus, lai piesaistītu tos savai apšaubāmas kvalitātes iestādei. Arī Tu kļuvi par šīs krāpšanas upuri...
Tā sanāk!! :(
:) Hm..., lai gan es saskaros ar pilni nekompetencitai iestadei, kas bija Skolas 16a. Bet Orions (kas ir kalna 1), mani ari apsoluti neiepriecinaja.
Es zinu, ka daudzi ir sajusma par so iestadi un ipashi par vienu dakteri.
Man laikam vienkarsi nepaveicas. :( Esmu dusmiga - lika man staigat ar valeju zobu gandriz menesi un katru reizi nacas iet uz skalosanu pie cita arsta, sedet uz gaididt, kad kadai no vinaam labpatiksies man pienem. Ja zinat, ka tadas rinasm tad nenemiet akutus gadijumus, vai neatstajiet atvertus zobus. :) Es protams aizgaju pie cita zobusarsta.
P.S. Zobuarsta bralitis, kas atrodas virs aptiekas - mani vispar neielaida ieksha un man nepaskatijies mute noteiva - septitais? struto? - jarauj ara :)) Man tas zobinjsh vel shodien ir?
He.. Bet vienreiz es biju pie zobuarstes, kas man iegalvoja, man iegalvoja, ka man ir 11 caurumi, divus uz reiz izurbnaja, noplesa nenormalo piķi. Es gadu pie cita daktera (ar doma, ka bus cilvecigas cenas) - bet shis man saka, ko Jus grbat darit - jums nav ne viena cauruma :)
Man ir apnicis, ka zobuarsti u.c. arsti izmanto, to kadi vnji ir nabadzinji, cik daudz jastrada, cik maz maksa u.t.t. Ja ta turpinasies veselibas pakalpojumiem zudis kvalitate!
Pameginiet tikt pie dr.Hohas. Es tris reizes meghinaju. Divas reizes meginaju, stundas sedi rinda, beigas tevi nolama. Pedejo reizi, kad biju Hoha pat uz mani nepaskatijas.
Kalna prosp.1 "Orionā"....man tā glaimojošā attieksme ar mazliet besī... nedabiskas..Jā, tur gan jāgaida vizīte 3 mēn. Eju pie dr.Jolantas..sākumā patika., viņai pieraksts garš...visu dara ātri..plombes nenopulē kārtīgi....kā konveijerā....
"STM" zobārstn. novecojusi, aparatūra veca, dr. ar tizli - mainās kā zeķes..man ar tur ļoti nepatika
Biju Orionā pie Jolantas, esmu apmierināta, patīkama atmosfēra, nekādu paviršību, cenšas un ir iejūtīga!
var kads konkreti noradit par kuru orionu jus runajat un cik maksa viena zoba salabosana
Ja jums ir sliktie zobi, tad tas nenozimē ka SIA STM ir slikta. Vini man ustaisīja holivuda smaidu. Jums viemkārsi trūkst veselības un smagu, tapeec prieks jums straadaa "Orions zobārstniecība" :))))))) LOHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neko , izneemot Ogre un savus satrūdējušos zobus!!!!!!!!!!!!!!
Jus neredzeejat! :))))))))))))))))
Nu es biju Oriona blakus pie tirgus kas ir.Nu administracija ta vecene kas strada ta ir pretiga ,bet par zobu arsta darbu sdzeties nevaru man patika viss bez sapem
Vini man ustaisīja holivuda smaidu,bet smadzenes .............
pat Rīgā ir lētāk nekā Kalna Orionā,nekad tur vairs neiešu,tad labāk uz poliklīniku pie Krūzes vai arī pērējām dakterītēm-visas labas.
cenas kaa visur?16??? pie higienista?? tas ir ļoti leeti un laikam citur visur gan ir augstaakas..:)
ko Juus sakat par Smita zobarstniecibu?!
Ja runa par Gunti Šmitu, tad iesaku neiet, viņam ir tikai tehniķa diploms, bet sevi par dižo protēzistu iedomājies.
Inga Šmite savukārt strādā ļoti pavirši un pieļauj lielas kļudas.
Smita protezes nesaju joprojaam...,ir ok!
Es arīneesmu apmierināta ar kalna Orionu,neesmu no kaprīzajām cacām ,bet ar paviršu attieksmi sastapos visas 4 reizes ,kad tur ierados .Daktere visas reizes nereāli steidzās,tā ka rokas trīc.
rezultāts tads ,ka plombe ielikta ,bet vai turēsies un, kas apakšā man pārliecības nekādas .
sajūta draņķīga ,bet pats galvenais tomēr ,ka nebija īsti iespējas ko iebilst ,jo tiko darbu pabeidza ,daktere steidzīgi devās prom neatvadījusies .Karā ziņā es tur savu kāju vairs nesperšu un jums neiesaku.....Bet tiem kas aizstav varu pateikt tikai vienu ,diemžēl, vai zobarsts ir labi izdarījis savu darbu, mēs varam pateikt tikai pēc daudziem gadiem.Un šeit mani nepamet sajūta ,ka šie to izmanto savā labā.........
www.dentalservice.lv ir pilnīgi jauns, vēl nebijis interneta portāls Latvijā par zobārstniecību un zobu tehniku, par izglītības iespējām Latvijā un ārzemēs.
Interneta portāls ir veidots, lai sniegtu Jums informāciju par klīnikām, zobārstniecības kabinetiem un firmām, kas saistītas ar šīm nozarēm.
Tā ir unikāla iespēja gan iegūt, gan izvietot informāciju par jaunākajām tehnoloģijām un materiāliem. Uzņēmumu vadītājiem ir iespēja paplašināt klientu un pacientu loku, darot zināmu par pakalpojumiem un servisu.
Veiksmi sadarbībā!
VIENMĒR VAR BŪT LABĀK NEKĀ IR!
Vislabākie dakteri un arī tehnika ir Institūta Rīgā!!!! Cepuri nost. To, ko gadiem neizdara Ogrē, tur salabos visu!!!Supeer!!!!
es šodien biju Skolas ielas Orionā, sajaucu ar kalna ielas ogrionu, a tā skolas ielas kas sēž uzņemšānā, ir tik pretīga un nelaipna, ka es tur vairs nekad neatgriezīšos un neteiktu arī citiem! Sākumā viņiem vajag sākt aar komunikāciju
Ziniet, es varu pateikt ienu, es NEKAD meeju uz kādu noteiktu iestādi, bet gan pie KONKRĒTA zobārsta, lai kur viņš pieņemtu. Kļūdījusies neesmu!
Bet Jums novēlu, ai veicas!!!
Orions ir Kalna prospektā un tas ir īstais un vienīgais Orions un tur ir OK.
Bet, tas orions, kas ir Skolas ielā, tas ir sia Stm un tas ir vnk pizdec. Jo, biju nesen pārvācies uz Ogri, bija jūtīgs aizmugurē augšā zobs. Aizgāju uz Stm Skolas ielā un sākās viss secībā; rentgens, zoba apārstēšana, zoba labošana. Cenas, protams, kā pie profisionāļiem. Pie reizes priekšējiem zobiem kronīši (2 zobi), kuri pagaidām būs uz pagaidu līmes, lai iesēžās, kad nokritīs tad, lai nāku atkal, būs īstā līme (bija jānokrīt nedēļas laikā), piebildīšu, ka kopā ar zobu apārstēšanu bija 370 Ls. Labi. Pēc 2 mēnešiem zobs, ko sts laboja iekaisa un sāka sāpēt. Braucu uz skolas ielas stm, tur kā pīle priekšā sēž jau iepriekšējos komentāros aprakstītā tupā adiminstratore un saka, lai rakstos rindā pēc 2 nedēļām. Normāli vai ne. Zobu saglābu Rīgā stomotoloģijas institūtā, braucot tur ik dienas uz kanāla tīrīšanuviss bija sastrutojis, lika drenu. Kad pienāca rinda Stm, tad atkal sākās ar zoba apārsēšanu un labošanu pa pilnu cenu kā ieprieks, bet vaicājot, kāpēc nekrīt kronīši nost- raustīja plecus. Kad aizgāju uz mašīnu pēc naudas un nācu atpakaļ divmetrīgā zobārste lamāja savu asistenti, ka tā nepareizo līmi uzjaukusi. Starpcitu to mazo, apaļo asistenti tā divmetrīgā drāž katru reizi, kad es tur biju, tā, ka tā pēc tam trīc un dreb. Par diviem zobu kronīšiem un vienu aizmugurējo kopā bija 550 Ls (neskaitot Rīgas braucienus) + vēl plaķenes nopirku, jo kad ēdu gaļu bija atlikumi jāķeksē ārā, jo ķērās aiz nenopulētajām malām.
Tā kā paldies, bet uz Skolas ielas STS es vairs neeju, tagad eju uz Kalna prospekta Orionu.
a tu 2015 gad vel ar latiem gribi noreķinaties? ha ha
Nemīz bianka! Tas, ka rakstu tagad, nozīmē, ka esmu bijis neapmierināts visu šo laiku un kad maksāju tad bija lati. Vnk ir pagājis laiks un saprotu, ka ir diskonforts mutē, tātad zobu remonts, ko veicu stm ir jāpārtaisa kaut kur citur un atkal par naudu. Bet tev bianka laikam dirsu plēš, ka tavu kantori atmasko, jo tu tak laikam arī barojies no apkrāptiem klientiem. Pieļauju, ka bianka ir tā tupā adiminstrātore ar sasmakušo pakaļu, kas iekasē naudu.
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael
LAIPNI LŪGTI MAGRET JAMES FINANCE aizdevumu pakalpojumus .......... Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete? Vai jums nekādu finansiālu haoss vai jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu jauku mazajām un vidējo biznesu? Vai jums ir zems kredīta score, un jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm ?. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts maksimālu drošību ir mūsu prioritāte, mūsu vadošais mērķis ir palīdzēt jums pakalpojumu jūs pelnījuši, mūsu programma ir ātrākais veids, kā iegūt to, kas jums ir nepieciešams vienā mirklī. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu spriedzi jūsu ikmēneša izdevumus. Iegūt elastīgumu, ar kuru jūs varat izmantot jebkādiem mērķiem - no brīvdienas, izglītībai, lai unikāliem pirkumiem Mēs piedāvājam plašu finanšu pakalpojumu klāstu, kas ietver: Biznesa plānošana, tirdzniecības un attīstības finanses, Properties un nekustamajiem īpašumiem, parādu konsolidācijai aizdevumi, uzņēmuma aizņēmumiem, Privātie aizdevumi, mājas refinansēšanas aizdevumi ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt attiecībā uz privātpersonām, uzņēmumiem. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus, PIETEIKTIES šodien pieejamiem aizdevumiem. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Sveiki, Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Jeļena Fedosejeva kundzei cienījama privāto aizdevējs aizdevumus atvērts ekonomisku iespēju visiem tiem, kam nepieciešama jebkuru finansiālo palīdzību. Jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai nepieciešama mājas aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs nodrošināts aizdevumus 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un sabiedrību ar skaidros un saprotamos vārdos un conditions.100% garantētās, sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)
Pabeidz savas finansiālās rūpes
Mēs esam aizdevumu akreditēti uzņēmumi. mēs piedāvājam aizdevumu privātpersonām
zemu procentu likmi 2%, mēs piedāvājam personīgo aizdevumu, biznesa aizdevumu,
hipotekārais kredīts. nekustamā īpašuma aizdevums. lūdzu, lai iegūtu papildu informāciju
Nevilcinieties sazināties ar mums pa: felixgeorge958@gmail.com
Man vispār "STM" tā nekvalitatīvi salaboja zobu ar sudraba plombu, ka pēc pāris mēnešiem šis zobs iekšā sāka pūst un knapi to izglāba, paldies uzreiz pēc tāda negribās iet pie viņiem