ķersimies klāt "Gerkenam"
Vai pamanījāt ērto sistēmu, ja vēlaties Gerkenā nopirkt lētas, bet kvalitatīvas kurpes (kā teikts reklāmā)?! Paskaidrošu: es izvēlos kurpes, prasu piemērīt pāri, lai var izskraidīties pa veikalu un pārliecināties, ka pēc dienas nenotiks kāds kuriozs, uz ko ir diezgan neadekvāta klienta konsultantes atbilde, vai esmu pārliecināts, ka tieši šīs kurpes pēc tam ņemšu, respektīvi, pretējā gadījumā viņa man nedos abas kurpes reizē piemērīt, jo tā kuram katram nedodot.
VaRbūt tas tomēr nebūtu pats būtiskākais amnā iepirkšanās reizē, visvairāk man "pacēla garīgo", un te ir jāuzslavē īpašā sistēma, nebaga darbiniecei sākumā ir jāizraksta kvīts par pirkumu, ar kuru jādodas līdz kasei, jāsamaksā, pēc tam -atpakaļ pie nomocītās darbinieces pēc kurpēm, un visbeidzot var doties prom no precēm piestūķētā veikala.
Man patika, vēl joprojām smiekls nāk.
Interesanti, vai Ogrē ir kāds veikals, kur ar apkalpošanu visi ir apmierināti? Bet Gerkens ir lēta ķīniešu bodīte, kurā nevajag pirkt NEKO. Teorētiski, visām precēm ir garantijas laiks, bet kamēr panāksiet apmaiņu, vai naudas atgriešanu, nosirmosiet. Un kurpes tur arī nevajadzētu pirkt. Kau tvai tāpēc, ka skopais maksā divreiz. Nopirksi lētus apavus un pēc mēneša (pats ilgākais) izmetīsi. Es jau sen pērku apavus tikai labos veikalos. Pofig, ka pāris maksā 30-50 latu, toties tie nesaberž kāju, kājas nesvīst un ja izvēlas klasisku modeli, var valkāt vairākus gadus.
es gan pagājušogad nopirku Rīgas Gerkenā smalkus apaviņus par,ja nemaldos 8-9ls,šogad vēl esmu apmierināta,nekas nav atplīsis,aplīmējies.Laikam paveicies:)Ko jūs sakat par Gerkena vadītāju Ogres bodē?Uz veikala kāpnēm stāv ar pārevējām un sūc ļuļķi...nu paskats pa rubli...un tas naidīgais skatiens uz citām dāmām,laikam kāda slikta pieredze;)
Nu man tur gadījās iegriezties 9 mēnesī. Tas bija gan jautri, gan arī ļoti apgrūtinoši, jo piebāztajā veikaliņā nācās pārvietoties ļoti uzmanīgi, lai kaut ko nesagāztu, nemaz nerunājot par samainīšanos ar kādu citu pircēju...vietas tur vienkārši nav!
Īpaši tur, kur apģērbi sakarināti...tur tiešām divi pircēji nevar izmainīties, kaut ko nesagāžot.
Un es arī bieži tik tiešām redzu vadītāju uz kāpnēm ļuļķējot,tas tiesa.
Brīnos,kā tas vēl nav bankrotējis. Es 2 reizes biju 2 gadu laikā- nekas nav mainījies,neko sev vai bērnam atrast nevaru!
Un dīvaini,ka Aizkraukles gerkenā tiešām daudz ko var normālu atrast. bet Ogrē - dzīvās šausmas!!!
ogres gerkenam veel manupraat pat gads nav apriteejis..nez kur Antra pirms tam ir bijusi? redz kaa-bara instinkts-pievienojamies vairaakumam..tas ir stulbi..
Gribas iemest akmeni Gerkena veikala dārziņā. Šodien biju aculieciniece nelielam incidentam. Vīrietim vajadzēja palīdzību kurpju izvēlē. Pārdevēju nemanīja,visas sagājušas kafijas pauzē noliktavā.Pieklājīgi uzsaucot atbiildē saņēma veselu gūzmu pārmetumu. Visi izmēri izlikti, ko jūs te bļaustaties un t.t. Skatoties uz to no malas man pārgāja visa iepirkšanās apetīte .Metos ārā ko kājas nes. Kaut ko jautāt baidījos. Vai man tikai tā gadījās vai tā tur ir rutīna?
tur smird..pārdevējas krieviski bauro aiz aizkariem noliktavā laikam vai pīpē uz kāpnēm....man tur nepatīk ieiiet...labāk blakus humpaliņās...
Ogres Gerkenā taču pārdod tās mantas , ko pirms gada vai diviem nevarēja pārdot Rīgā... Vismaz pēc tā preču klāsta tā izskatās... Ar Rīgas Gerkenu nemaz salīdzināt nevar...
man gan tur "patika"! tiko Gerkens parādījās Ogrē, es nopirku elektrisko tējkannu ar atlaidi - tas nekas, ka sekojošos trīs mēnešos apmainīju vēl pret trim tādiem pašiem "čaiņikiem'' un kad tā mainīšana man apnika, vēlējos saņemt atpakaļ savu naudiņu - saņēmu, bet ar ilgu pierunāsanu uz vēl vienu kannu ... . nepiekritu un man atdeva naudiņu kā bez atlaides - pilnu, tā brīža summu ... .
viss, kas tur ir pirkts - der izmantošanai uz dažiem mēnešiem, pat drēbes izdilst jau pēc dažām mazgāšanas reizēm - taču izņēmuma kārtā var arī nejauši iegrābties derīgās mantās, kas par brīnumu kalpo ilgāk nekā parasti ...!