apsargi
Esmu pircēja un bieži iepērkos TOPĀ. Tur gan apsargiem laba dzīve! Tā vietā lai vērotu un apsargātu un nosargātu Ceplīša k-ga īpašumu,apsargi kavē laiku kasierēm un dažai labai mazgā pat lentu.šodien tieši patrāpījos tādam neparastam skatam. A varbūt tias ir jaunais darba nolikums? Ja jau visā valstī dažādas izmaiņas,kas zin ka TOPĀ arī tur visam līdzi?
"Mazgā lentu" - tu tā orālo seksu dēvē?
Nē,tas ir kuniligus.Nepavelti visiem topa apsargiem lūpas,mēles tādas sausas un saspregajušas.
a kas tas tads un ar ko to ēd?
ezis;- Яркий образец стукача, никто не придал этому значения- он заметил!
Tas ir kad apsargs ar mēli kasieres vāveri mazgā.
Pircēja ezis! Ko tad Tu vēlies - lai apsargs staigā Tev pakaļ un visu laiku lūr uz nagiem?
Un kas tur slikts, ja kasiere un apsargs viens otram patikās?
Tur ne tikai apsargi ar dīvainībām,bet arī pārdevēja gaļas un salātu stendā(jauna,melniem matiem,lielām acīm,smuka,ka prieks skatīties).Kārtējo reizi ar nožēlu nākas apzināties,ka skaistums un prātiņš reti apvienojas vienā personā.
cien.tante! ka tik tu pati neprovocē to smuko pārdevēju un neuzprasies uz kādu biezāku vārdu vai īpašu apkalpošanu,ko?!
Nezinu kur Jums laiks ievērot apsargus, kasieres un vēl pārdevējas izskatu. Man būtiski nopirkt ko vajag un laipni apkalpo, viss, pārējais uz mani neattiecas.
Stulbā zose pircēja x veikalā nau laika a komentarus lasīt,rakstit laika pietiek.Nu īsta zose.
Interesanti būtu zināt kādā veidā klients var provocēt pārdevēju un kādus biezākus vārdus šis pārdevējs drīkst atļauties? Gribas jau cerēt,ka pārdevējs tai vietā ir nolikts lai strādātu.
Es ierosinu aizliegt pircējiem vazāties pa veikaliem,lai sēž mājās! Pārdevēji par sevi,pircējs par sevi! Nebūs jāmazgā lentas,jāapkalpo utt.Citādi-ko iedomājies,jautā,runā ko grib un nezin ko prasa!
mazgā lentu-mans ir mēms
Un galu galā, var taču iet uz kaksimu, tur pašapkalpošanās kases.
Dita skolā laikam slikti mācījās latviešu valodas gramatiku. Vienu vārdu "stulba zose" iemācījusies un tad drukā.
mazgā lentu- es saprotu,ka tā ir slīdlenta pie kasēm,uz kuras liek preci?
Pirceja x ir pastulba bāba,zinu jo viņa ir mana sieva tikai maskejas zem pirceja x.Īstenībā pirdeja x,bet to jau var saprast pēc viņas komentāriem.
ar savu gudrību daudz un dikti piržot nepietaisi pats savas dārgās bikses, t.i., nesatecini zosti... izsutīs viss riņķī apkārt. Tik vienīgi varbūt labums būs, ka tādi kā Tu, Pirdejs x, nespēs vairoties!:DDD un mazāka smirdoņa pasaulē.
Riebjas tādi cilvēki kā Tu. Kas to vien dara un staigā apkārt pa pasauli mūžam neapmierināti un par visu sūkstās. Varētu padomāt, ka Tev gabals atkrita no šīs situācijas.
Ja riebjas nelasi .Kontaktējies tikai ar sev līdzīgiem-pret trūkumiem vienaldzīgiem,bezgala laimīgiem,tikai pozitīvo redzošiem uz visu pārējo akliem.Tikai gribu aizrādīt,ka ja nu tu esi tāds aleluists,tad kā tu uzdrošinies kādam teikt,ka tev viņš riebjas?Ja tomēr uzdrošinies,tad varbūt vari saprast,ka tie citi ir tādi paši kā tu -gatavi reaģēt uz to kas viņus kaitina.
paldies atsaucīgajiem par atbalstu!
Atslābsti ezi! Ja nu tomēr tā sāpe ir tik liela, tad kāpēc nevērsies pie veikala vadības? Kāpēc negāji un neizteici savu nepatiku pārdevējai un apsargam. Iespējams, tad tas viss tiktu kā risināts. Neredzu nekādu rezultātu no tā, ka aizkliedz visu ogrenetu. Lai mierpilns Ziemassvētku gaidīšanas laiks arī Tavās mājās!
Tu pats jau arī piekliedz! Cilvēks izteica savas pārdomas un tam arī šī vieta ir domāta.Kur viņam aiziet vai neiet tev jau nevaicās.Ja viss kas neatbilst taviem priekšstatiem tik ļoti kaitina nu nelasi tak.Starp citu,es ,kad vienreiz bija vajadzība,nemaz tik viegli to vadību nevarēju sameklēt.Un ja tā vadība pati strādātu vairāk ar savu personālu,tad arī personāls pret savu darbu būtu lojālāks.
lieta jau tāda, ka šī tendence apsargiem pļāpāt ar kasierēm ir diezgan pabieža.man arī nācies ar to saskarties, it kā jau nav tur nekā nosodāma, bet reizem stradā tikai 1-2as kases un ja stāv apsargs pie kasiera, tātad tur kautkas tiek risināts un es kā pircējs neuzdrošinos traucēt ,bet tai pat laikā viņi ,izrādās VIENKĀRŠI PĻĀPĀ bet rindiņa jau pagara pie tām pārējām kasēm. Tas gan jau nav labi.
Man ir jautājums-kur tā Topa vadība ir atrodama un kas tur ko vada? Ar personālu tur reāli neviens nestrādā un kamēr mēs-klienti cietīsim un neko neteiksim,nekas var arī nemainīties.Tur ir īgnas kasieres,gadās pa nelaipnai pārdevējai,it īpaši jaunās meitenes.Galvenais,ka jo nekompetentāka,jo nelaipnāka.Es arī labprāt ar šo vadību satiktos,bet par cik strādāju un laika jau tā trūkst,speciāli nevienu neesmu gatava skraidīt un meklēt.Žēl,ka pati vadība,brīvajos brīžos no vadīšanas,nepalasa šos komentārus.Dažreiz jau būtu par ko padomāt.Laikus reaģējot arī ar mazām asarām visu varētu nokārtot.
Veikala vadītāja jau tur ........ tāda.........un ja ir slikts garastāvoklis.... un kāds tur darbs ar personālu ha-ha,vińai nav tas līmenis
nu nu....aiziet..mazgājam līdz galam.
TIKAI NEVAJAG GAILI KLAIGĀT APLAMĪBAS ! KA VĒL NETIEC ZUPAS KATLĀ PIRMS LAIKA! TAVS GADS VĒL NAV SĀCIES A TU JAU SĒDI UZ MĒSLU ČUPAS UN BRĒC PRET VĒJU KĀ TĀDS BĀBIETIS!!!!!!!!!!!!!!!! NOKAUNIES UN ATVAINOJIES. TOPA VADĪTĀJA IR PAT ĻOTI KOMPETENTA UN ,KĀ MĒDZ TEIKT-CILVĒKS SAVĀ VIETĀ!
Kompetenta tu saki ? Ne smakas no ta visa ko saki. Sava vieta? Diez vai ..Tu ai,ai esi lidejs,nejedz neko.
piens saskābs,kamēr te kladzini.
sveiki
Tu esi uzņēmējs, tēvs, mājsaimniece vai labāk persona, kam nepieciešama ātra finansējumu konkrētā jūsu situāciju. Man jums ar aizdevumu no 5000 € līdz € 2.700.000 ar ļoti vienkāršiem noteikumiem. Es arī veikt ieguldījumus un kredītus starp īpaši visu veidu. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa aizdevumiem.
Mēs nezinām savu lietojumu un mūsu pārskaitījumi sniedz bankas par darījuma drošību. Attiecībā uz visiem Jūsu pieprasījumiem priekšlikumiem likmēm un maksājumiem Pakāpju un Es būšu jūsu palīdzība. Jūs varat saņemt apdrošināšanu jūsu kredītu.
WhatsApp: +33756852706
E-mail : kesnelmerice@gmail.com
labākais sveiciens
kas par debilismu???? kas par tirliņu iespraudies starp komentāriem? neviena sakarīga vārda! kautkāds vajprāta murgojums! kur pieturzīmes,gramatika vienkārši ŠAUSMĪGA!!!!! piemēram-citēju*MĒS NEZINAM SAVU LIETOJUMU UN MŪSU PĀRSKAITĪJUMI SNIEDZ BANKAS PAR DARĪJUMA DROŠĪBU. neka nesapratu no uzrakstītā. a jūs sapratāt kaut viena varda nozīmi????