Solārijs "Andželika"
Kapēc nebrīdina pa lampām??aizgāju uz 20 min un apdegu!!kas tā pa apkalpošanu???!!
Aizej un uzprasi.ko ceļ paniku
Kur tas solārijs atrodas?
Es pajautāju - man visu paskaidroja. Nav īsti prāta darbs aiziet uz citu solāriju un uzreiz uz 20minūtēm... pašai tak ar mazliet jādomā...
Kāpēc nebrīdina, ka nodarbojoties ar mīlu var palikt stāvoklī. Aizgāju un piebriedu uz 9 mēnešiem.
Man bij tas pats gadījums.Darbiniece man nebrīdināja,lai gan zināju,gribēju pārbaudīt cik darbiniece atbildīga,bet acīmredzot vienalga pa saviem klientiem.Kas tā pa apkalpošanu???Pa saviem klientiem vispār necīnās...
Visur ir sakārti plakati.Ja kādam ir pretenzijas ,atnāciet un pasakiet acīs.Vienmēr laipni gaidīšu .Esmu salonā pirmdienās un piektdienās.
sveiki
Tu esi uzņēmējs, tēvs, mājsaimniece vai labāk persona, kam nepieciešama ātra finansējumu konkrētā jūsu situāciju. Man jums ar aizdevumu no 5000 € līdz € 2.700.000 ar ļoti vienkāršiem noteikumiem. Es arī veikt ieguldījumus un kredītus starp īpaši visu veidu. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa aizdevumiem.
Mēs nezinām savu lietojumu un mūsu pārskaitījumi sniedz bankas par darījuma drošību. Attiecībā uz visiem Jūsu pieprasījumiem priekšlikumiem likmēm un maksājumiem Pakāpju un Es būšu jūsu palīdzība. Jūs varat saņemt apdrošināšanu jūsu kredītu.
WhatsApp: +33756852706
E-mail : kesnelmerice@gmail.com
labākais sveiciens
Runājot par darbiniecēm tās ir šausmas kā tur viņas mainās. Daudzus gadus atpakaļ ilgi viena strādāja, smaidīga, laipna, tīrīga. Nesen nopriecājos, atkal laba darbiniece kas bija kā enerģijas lādiņš un vienmēr runātīga, nu tik ātra un tīrīga bet nu jau atkal nav redzēta. Nesen uzkrēju vienai virsū, spogulis netīrs, pati sēdoša kūka. Tagad apmeklēju BluBox un esmu apmierināts.
Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com