Ogres PASTS

Labs rīts.
Nezinu kā pat cīnīties ar šo brīnumu.
Nez kādēļ man Ogres Pasts nepiegādā laicīgi pasta sūtījumu uzaicinājumus-cik gadus dzīvoju Ogrē man ir problēmas ar pastu. Regulāri neatnāk pasts -tas ir, zinu ka man tika izsūtītas 2 vēštules kuras pazuda, tāpat vakar atnāca uzaicinājums Nr.4 ka jaierodās Pastā pēc sīkpakas, bet jautājums kur palika uzaicinājums Nr.1,2,3???
Man pastkastīte slēdzama ciet, regulāri rūpīgi pārbaudu pastu, bet šie brīnumi ir jau 8-9 gadus. Esmu vērsusies pasta nodaļā, kā arī rakstījusi oficiālu vēstuli uz Rigas galveno pasta nodaļu-ne atbildes, ne rezultātu,
Es neesmu piekasīga, bet kā var pazust vēstules regulāri(labi tās izsekot nevar) bet kā var ''pazust'' uzaicinājumi, ja tos tikai iznēsā viens pastnieks??
Vai patiešām jāvēršas BEZ TABU?
Nu kas par necieņu?
Vai kādam vēl ir līdzīgas proplēmas?
P.S. Adrese Zilokalnu pr.22.

Bandrole , 2016-11-03 09:03:31

diez gan regulāri internetā pasūtu dažadas mantas, bet nekad tā nav gadījies, ka neatsnestuuzaicinājumu. BET pastā ir problēmas ar paciņu izsniegšanu, dažreiz jāgaida pat stunda, tas nav pārāk normāli. Kā arī darba laiks nekam neder, vajadzētu strādāt līdz 20:00, lai cilvēki, kas strādā Rīgā arī varētu izņemt sūtījumus.

martins , 2016-11-03 09:26:12

Man bandrole mēnesi pastā stāvēja, aicinājumi arī nebija, kad pieprasīju paskaidrojumus, atbilde:"Mums jaunais pastnieks!!!". Viss!

Vēstule , 2016-11-03 09:26:25

Es pat mēģināju atvaļinājuma laikā pastnieci pie mājas sagaidīt, bet neveiksmīgi.
Zinu kad citām mājām arī nav problēmu, es saprastu ka mana māja būt no''bomžu '' miesta kur visas pastkastes izdomolētas un tt.,bet manā mājā dzīvo pieklājigi cilvēki.
Es var skaļi apgalvot-ka pie vainas pastniece.
Brīnos-jo galvenā pasta nodaļa pat nedeva man atbildi, ja kas man viss ir saglabāts:)
Darbs BEZ TABU-bet negribās Ogres vārdu vazāt pa ......

Bandrole , 2016-11-03 09:31:14

Ogres pasts īpaši un pasts vispār vēl dzīvo PSRS. Man diezgan regulāri pienāk sūtījumi ar piegādi mājās, bet tikpat regulāri saņemu paziņojumu pasta kastē ar tekstu: nevar ievietot pasta kastē, nebija mājās, lai gan pilnīgi skaidrs, ka sūtījums vispār netika nests, jo visu dienu biju mājās. Kad jautāju, vai nevar nosūtīt paziņojumu e-pastā, saņēmu atbildi, ka tad jau viņiem visu dienu nāksies "sēdēt datorā". Divas iestādes mums aizkavējušās padomju laikā Ldz un Pasts, dzelzceļā gan jūtamas pozitīvas pārmaiņas, bet pastā viss pa vecam.

zz , 2016-11-03 09:47:03

Vajag tos pastniekus iekaustīt un tad piegādās ne tikai mazās bet arī lielāspakas

tā ir , 2016-11-03 10:01:52

A, jā es arī vienreiz visu dienu notupēju mājās un beigās pateica, ka neesmu bijusi mājās sviests.....
Ko tad darām, kā lai cīnās ar šo brīnumu-un kā būs Z-svētkiem, kad pastkastītē gaidīšu apsveikumu?

Bandrole , 2016-11-03 10:02:35

ka Ogres pasta nodaļās, t.sk., Ogresgala p/ n & Ciemupi apkalpojošās pastnieces vnk. ir AKLAS un lasīt nemāk, ignorē neadresēto sūtījumu uzlīmes. Laikam šovasar Vēstules pastniece nojauninājusies/ atrotējusi no centra uz lauku apvidiem! :[ & Šai dāmītei laikam azarts reklāmas bukletus piegādāt un pastkastēs sabāzt - nesenā atvaļinājuma laikā labi piefiksējās - kā TIEŠOS pienākumus veikt: piegādāt adresātam ADRESĒTUS uzaicinājumus bez savām atzīmēm, ka nav bijis mājās, kad aicinājums nests!

mēdz būt , 2016-11-03 11:27:32

Mūsu mājā arī regulāri nepienāk sūtījumi un ļoti bieži atrodu savā pastkastītē vēstules kas ir paredzētas blakusmājai. Nožēlojami. Uz Ogres pastu paļauties nevar.

sane , 2016-11-03 11:42:25

Varbūt patiešām kopīgiem spēkiem varam ko labot, lai tā neturpinātos??

Bandrole , 2016-11-03 12:17:27

ierakstītām vēstulēm aicinājums nr.2 tik atnāk :)

Liene , 2016-11-03 12:22:33

Privātmaja - pastkaste slēdzama :) Nr.1 nekad nav. :)

Liene vēl , 2016-11-03 12:23:14

na beztabu

ej ka tu , 2016-11-03 12:34:03

na beztabu

ej ka tu , 2016-11-03 12:34:06

ej ka tu
doma ir

Bandrole , 2016-11-03 12:57:50

man bija tas pats,kad Ogrē dzīvoju,regulāri zuda aicinājumi,vienreiz gaidīju ierakstītu vēstuli no ārzemēm,tikai kad sūtītājs sāka uztraukties aizgāju uz pastu,centrālo,izrādās,jā ir,prasu kāpēc neesmu informēta par vēstuli,atbildēja,ka bija aicinājumi,bet es neesmu mājās bijusi...nu loģiski,es taču strādāju-saku,varējāt atstāt aicinājumu durvīs vai pastkastītē iemest...tāpat ar tiesas papīriem,kad pati gāju uz pastu meklēt jo pēc laika uzskaitījuma jau vajadzēja būt vēstule...tas pats scenārijs,neesot mājās bijusi...sāku lamāties,nervi neizturēja,kāpēc neatstāj aicinājumu?!!!...blenza uz mani kā teļs uz govi,pateicu visu ko domāju,un liku piefiksēt kad vēstule tika saņemta,jo vajadzēja pārsūdzēt lēmumu 10 dienu laikā(vēstule gandrīz nedēļu gulēja pastā),knapi paspēju pārsūdzēt un papīrus sataisīt ar advokāti...nu tā mums tas pasts strādā arī šo baltu dieniņu,skatos,nekas nav mainījies...

luna , 2016-11-03 15:04:14

Cien. Banderole! Tas četrinieks uz sīkpakas nebūt nenozīmē, ka bijuši trīs aicinājumi pirms tam :)) Ciparus pasta darbinieki raksta uz sīkpakām, lai plauktos būtu vieglāk atrast pakas! Tā nu sanāk, ka brīnumu nav. Tas, kas gaida visus - neadresēto sūtījumu aizlieguma zīme uz politiskajām reklāmām neattiecas. Un Pasts arī nav vienīgā iestāde, kas tās reklāmas piegādā.

Bobis , 2016-11-03 15:09:40

A vot man problēmu nav bijis, laikrakstus saņemu, uzaicinājumus arī. Nu jā, pastā rindas garas, bet diez vai pasta operatores ir vainīgas, ka uz vienu operāciju ir jāveic 15 darbības. Un nē, pastā nestrādāju.

viedoklis nepareizais , 2016-11-03 19:00:52

Tas cipars nenozime,ka vel ir bijusi aicinajumi,Stradaju pasta un zinu to kartibu.

signe , 2016-11-03 19:34:26

vispār riebjas iet uz centrālo pastu, tagad arī uz 3. nodaļu Mālkalnes prosp., jo tik lēnas tās mamzeles, bet tik precīzi ievēro pusdienpauzes.........

inga , 2016-11-03 20:17:00

un man arī tikai atkārtoti paziņojumi, pirmreizējs vēl nav bijis nekad!

inga , 2016-11-03 20:17:37

Mums ari bija problemas ar pastu vestules vnk neatnac kaut kur pazuda mistiska veida,ipasi ierakstitas. Visu laiku naca atkartotie pazinojumi. Tas nozime ka pastnieks negrib kapt 5 stava!! Pastnieks tagad nomainijies un viss ok,ierakstiti sutijumi tiek piegadari.
Malkalnes pr. Bet vispar vajag kert pasu pastnieku un runat ar vinu,ka tas ir ja nepilda savus darbs pienakumus.

Liene , 2016-11-03 22:09:39

Es arī gaidīju dokumentus no tiesas-neatnāca mīļa pasta delj, finālā tiesa zaudēta un vajadzēja pārsūdzēt, jomajo man to skadi neviens neatmaksaja. pie irsas un BANDROLEI taisniba PASTA ir BARDAKS.
pat musu setnieki strada izcilak, cilajos smagas sniega lapstas vai list vai saule spid. savu darbu padara.

Kaza , 2016-11-04 09:01:20

Nu ja esmu vainīga tad nu atvainojos pasta nodaļai, bet kur nozuda manas divas vēstules, un kā ar citiem uzaicinājumiem, nu beidziet te brēkt uz manis-esmu nikna, un ne es vienīgā tāda.
Pareiz Kaza raksta, kad pat sētnieki cilājot smagās sniega lāpstas lietus vai saule padara savu fiziski smago darbu.
p.s. ja nu es kļudos es varu pacelt augšā pāris gadus vecus oficiālus dokumentus kur tiek šī problēma par Pastu izklāstīta. Varu arī ieskanēt un uzrādīt.
Lai jauka gaišā sniegotā diena!

Bandrole , 2016-11-04 09:36:34

Kazu vajag ielikt bandrolē un bez tiesas lēmuma pa pastu sūtit uz Āfriku,ta redzes abas muļķa vecenes kur nonāks.

Pastnieks , 2016-11-04 12:19:05

Kazu vajag ielikt bandrolē un bez tiesas lēmuma pa pastu sūtit uz Āfriku,ta redzes abas muļķa vecenes kur nonāks.

Pastnieks , 2016-11-04 12:20:14

Saņemu sīkpaku un brīnos. Adrese Ogre, bet virsū lapiņa - ''Pārsūtīts''. Izrādās paspējusi izceļoties pa Ikšķili un kādu laiku izciemoties tur. Un kāds vēl uztraucas par piegādes laiku?!

Zane , 2016-11-04 15:09:28

Paldies pastniecitei. Jakadam ir problemas iesaku deklareties amatnieku iela

Tantite amatnieku iela , 2016-11-04 22:19:20

sveiki

Tu esi uzņēmējs, tēvs, mājsaimniece vai labāk persona, kam nepieciešama ātra finansējumu konkrētā jūsu situāciju. Man jums ar aizdevumu no 5000 € līdz € 2.700.000 ar ļoti vienkāršiem noteikumiem. Es arī veikt ieguldījumus un kredītus starp īpaši visu veidu. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa aizdevumiem.

Mēs nezinām savu lietojumu un mūsu pārskaitījumi sniedz bankas par darījuma drošību. Attiecībā uz visiem Jūsu pieprasījumiem priekšlikumiem likmēm un maksājumiem Pakāpju un Es būšu jūsu palīdzība. Jūs varat saņemt apdrošināšanu jūsu kredītu.

WhatsApp: +33756852706

E-mail : kesnelmerice@gmail.com

labākais sveiciens

kesnelmerice@gmail.com , 2016-12-05 21:42:59

Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com

patriciamauricette , 2018-05-16 21:10:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet