Jau uzrakts Mālkalnes pr.
Nez vai tas jau sākotnēji būvprojektā, ka pēc asfalta uzklāšanas jāmaina trubas Mālkalnes prospektā?
Sodien ja nemaldos bija jābūt atklāšanai ,bet mums uzrakšana
kad sākās remonts, tad tepat Ogrenetā komentētāji izteica prognozes, kad jauno asfaltu uzlauzīs. Būvnieki pārspēja pat viss pesimistiskās prognozes - jaunais asfalts uzlauzts vēl pirms nodošanas ekspluatācijai! Vareni!
kur tas bija? nemanīju gan!
Ieguldīti lieli līdzekļi,bet darba kvalitāte nekāda,vai tad nevajadzētu saukt pie atbildības šādus darboņus,bet,cik var redzēt,mūsu pašvaldībai pie kājas.
Tāpat kā ar Krasta laukumu, kas izrādījās viens liels brāķis:(
Kāpēc Ogrenet neko neraksta par šo izgāžšanos ar Mālkalnes pr.? - pasūtījums no pašvaldības, ka nedrīkst?
Vietnieku vietnieks nav devis savu svētību skaidrojumiem!
Tas atrakums tiešām saniknoja-lai ATBILDĪGĀS personas šos izdevumus sedz no SAVAS kabatas!
Kam bija izdevum? Varbūt tev, ībli?
Tagad meklēsi, kurš pirms 30 gadiem plānā neiezīmēja caurules un liksi samaksāt?
sveiki
Tu esi uzņēmējs, tēvs, mājsaimniece vai labāk persona, kam nepieciešama ātra finansējumu konkrētā jūsu situāciju. Man jums ar aizdevumu no 5000 € līdz € 2.700.000 ar ļoti vienkāršiem noteikumiem. Es arī veikt ieguldījumus un kredītus starp īpaši visu veidu. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa aizdevumiem.
Mēs nezinām savu lietojumu un mūsu pārskaitījumi sniedz bankas par darījuma drošību. Attiecībā uz visiem Jūsu pieprasījumiem priekšlikumiem likmēm un maksājumiem Pakāpju un Es būšu jūsu palīdzība. Jūs varat saņemt apdrošināšanu jūsu kredītu.
WhatsApp: +33756852706
E-mail : kesnelmerice@gmail.com
labākais sveiciens
Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com