dermatologs
Kur Ogree ir labs dermatologs??
Dr.Lauris.:D
nekur-diemžēl
labaak braukt uz galvaspilsetu
Ogrē nav normāla ādas ārsta,pie Laura vispār neiesaku iet,garām.
ļoti laba daktere ir dziednīcā,neklausies nevienu ,aizej un pati redzēsi,ka man taisnība. tel-5046800-reģistratūrā
Dziednīcā nav dermatologs!
Iesaku braukt uz Rīgu.
Lauris nekam neder, to gan patizinu... :( man ir probleemas arsejas aadu taapeec domaaju ka jaapmeklee dermatologs, tagad gan iedomaajos arii par kosmetalogu?hmm... Tad ir vai nav dziedniicaa dermatologs???? :O
Ogrē nav normālu ārstu, tikai daži uz pirkstiem saskaitaami +/- sakarīgi. Bet vispaar tev jaabrauc uz Rīgu uz veselības centru 4, tur vismaz visu normaali pārbaudīs un ja kaut kas nebūs kā vajag tad tu to zinaasi
Nu man ir cita pieredze ar Veselības centru -4, attieksme laba kā pret cilvēku, bet neteiktu,k a profesionāli, es domāju, ka viņi tur aizrāvušies ar citām lietām, tā jau skaitās arī skaistuma klīnika.Visinteresantākais ir tas, ka biju 2 it kā nopietnās iestādēs, un katrā teica pretējas lietas.
Domāju, ka Laurim nav ne vainas, bet var arī iet pie ģimenes ārsta un ,lai sūta uz valsts ādas un transmisīvo slimību centru, tur taisa dažādas analīzes un speciālisti ir labi.
hmm un kosmetalogs Ogree ir?? man vienkaarshi ir daudz pinnes, gribeetu novinjaam tikt valjaa...
man ari ir pinnes =)
Iesaku apmeklēt dermatologu Rīgā, jo veselības dēļ taču var aizbraukt arī līdz Rīgai. Man palīdzēja šī profesionālā dermatologu komanda
Aizmirsu pielikt koordinātes - http://www.dermatologs.com/ - tur ir atrodama visa nepieciešamā informācija
Iesaku uz sejas likt kosmētiskos līdzekļus no dabīgām izejvielām pazudīs arī problēmas ar pinnēm un citas vainas. Vismaz man tāda pieredze, kā jau iepriekš minēts, ka Veselības centrā 4 arī ir iets un naudas izteiksmē tērēti vairāk kā 100Ls, rezultātā palīdzēja tas viss, tikai īslaicīgi, pēc aptuveni 4 mēnešiem visas vecās vainas atgriezās, jo medikamentus ta dzēru tik mēnesi un smēres vien ārīgi nerisināja cēloni.