Vai visas skaistumkopšanas salonu īpašnieces ir tik "pretīgas"?
Līdz sameklēt labu kosmetalogu, jāiziet garš ceļš, kamēr atradīsi to, kas atbilst kvalitātei un visām pārējām cilvēcīgajām īpašībām.
Konkrēto salonu apmeklēju jau vairāk nekā gadu, un nesen administratores vietā bij "pati saimniece", kura manā klātbūtnē sāka audzināt savu, kā Es uzskatu vienu no labākām speciālistēm Ogrē un vēl gribēja man atņemt klienta karti ar 10 % atlaidi, jo darbiniekiem nav īpašu tiesību izsniegt tādas kartes.:)
Šodien siamniece, bet rīt..., kas to zin cik ilgi ar tādu attieksmi noturēsies...
Ta ari ir tas iedomigas fiifas iedomajos no sevim nez ko, tagad saloni ogre ir uz katra stuura, pasas administratores ir drausmigi ne laipnas, un iedomigas, piemeram man patiik apkalposana salona Katrina, tur administratore ir sieviete gados un pati saimniece dazreiz ari apkalpo klientus, vinjas vienmer ir laipnas un atsuacigas, zvanot uz salonu ar velmi pierakstities uz solariju tev vinemr laipni atbild un pasaka mes jus gaidam, a dazviet zvanot tu dzirdi ne apmierinatu balsi un neskaidru skaidrojumu kas kur un ka :( kam tad tie saloni sabazti uz katra stura ogre, ai tiesam viniem nak laba pelna par to?
Tiešām dauzdi aizmirst paskatīties uz savu biznesu no malas, vai es kā klients tur gribētu saņemt pakalpojumu.:(
tas laikam DONATĒ, jo tur strādā Linda,kas ir vislabākā Ogrē...
Donātē tiešām ir Linda ir viena no labākajām, bet tā nav Donāte un tur ir ļoti patīkama saimniece.
Nav svarīgi, kurš salons, bet attieksme.
Hetera???
Nu jāaaaaaaaaa......:( diemžēl, visu laiku domāju, ka šis salons ir līmenī, bet pēc iepazīšanās ar saimnieces attieksmi, diemžēl nekā :(
Salona saimniece tiešām ir izmainījusies uz slikto pusi. Sākumā nebija tik augstprātīga,bija vienkāršāka atieksmē pret klientiem. Negribas uz Heteru vairs iet.
Ir variants - apmekleet salonus Riigaa ;)
uh,skauģes...nu bāabas toč.....
jā jā ,nepatīk ka Vija labi izskatās a pašas nekā ,lai cik ko mālētu!
Jau vairākus gadus esmu šī salona kliente, man patīk kā strādā meitenes pie kurām es eju. Bet... pēdējā laikā salonā ir sācies izsīkums vai panīkums - pirmkārt jau klibo elementāra tīrība un kārtība, otrkārt šī personisko dzīvju pārspriešana, miegainās sejas, ik pa laikam alkohola dvinga, kas nāk no apkalpojošā personāla. Var mani saukt par kaprīzu, kas pati nezin ko grib, bet, ja ir cenu pieaugums vai nevajadzētu uzlaboties vai vismaz negrimt apkalpošanas (lasi attieksmes) līmenim?!
cenas cel inflācija,ne jau saimnieks,,...kāpēc lai kas mainītos?????ja jau hetera būtu tik slikta,tad tur būtu tukšums,tā ka ATTIEKSME- domā vien pati ar galvu,kas par ko un kā un ko audzināja, nevis te BLA BLA BLA taisi!
Labs salons ir salons kas prot radiit labu riekshstatu. Laba frizeetava manupraat ir Dzintrex Riigaa, labs kosmetiskais salons... te nu jaasaka ka nemaaceeshu neko pateikt, bet esmu droshs, ka Riigaa visi ir daudz maz ok, jo ir konkurence un par klientiem jaaciinaas.
Tikai mazpilseetaas gadaas, ka pienjem darbaa itkaa speciaalistu, kuram patiesiibaa nav pat nepiecieshamaas izgliitiibas vai iemanjas (es nerunaaju ne par vienu salonu konkreeti).
izskatās, Matīss,ka tu esi apstaigājis visas 36 Ogres frizētavas,ja atļaujies tā spriest!!!!!!!!!!!
ku kuuuu!
A Matiss ka baaba,visu zin,visu redz,un suta visus uz Rigu. Jo Riga vina bijusi sieva strada frizetava. Ja kas ,Ogre ir daudz salonu kas labi strada.Varbut musu pasu vaina ka censamies saskatit citos sliktu. Man patik Donates darbinieki.
HETERA???
Labas kosmetalogites par Ludmilu,Tinuzu iela nav.Meitenes pameginiet vina ir cilveks!!!!!!!
:D bet paaareejie nav cilveeki,bet nezveeri!:D arii lielaas pilseetaas gadaas tie matiisa piemineetie nespeciaalisti..un pieredze raada,ka bieži tiešaam speelee lielu lomu tas,kaads kaa cilveeks ir šis speciālists...:) bet ja nepatiik,luudzu čaapojiet vien taalaak,simts un viens variants,kur iet un ko dariit..tagad it sevišķi driizaak vajadzeetu runaat par pozitiivaam lietaam vairaak nekaa negatiivaam..:)
Iesakiet kosmetologu Donātē,jo ir dāvnu karte un vajadzētu to izmantot ,un ar cik naudiņām jārēķinās ,dāvanu karte 10 ls.Jau iepriekš paldies!!!!
::::
evvvvvvvvvvv.....
Ja kaads frizieris(E) ir labs un superiigs , tad ieraktiet forumaa TELEFONA NR, lai var sazvaniit....
Kaada jeegd , tad no shiis vaavuljoshanas... tas labs tas slikts, iedomiigs un veel viskautkaads....