Nesmukums Talsos

www.pietiek.com ir raksts par talsu namsaimnieka izdarībām http://www.pietiek.com/raksti/bardaks_talsu_novada_dome
Man kautkā savilkās paralēles ar ogres namsaimnieku.
Nu kautvai šis teksts:
Piemēram, ar tā saucamajiem “savējiem” uzņēmumiem tikuši slēgti līgumi par it kā SIA “Talsu namsaimnieks” un iedzīvotājiem vajadzīgiem pakalpojumiem un precēm. Tad izrakstīti rēķini, kas arī tikuši apmaksāti. Taču patiesībā SIA “Talsu namsaimnieks” pakalpojumus un preces nekad nav saņēmis. Tā vietā SIA “Talsu namsaimnieks” valdes locekļi un atsevišķi darbinieki saņēmuši naudu vai citas preces un labumus savām privātām vajadzībām. Ir arī bijuši gadījumi, kad SIA „Talsu namsaimnieks” darbaspēks izmantots atsevišķu „izredzēto” darbinieku interesēs, veicot remontus un labiekārtojot „izredzēto” mājas, kam ar SIA „Talsu namsaimnieks” pienākumiem nav nekāda sakara. Protams, izdevumi segti par SIA „Talsu namsaimnieks” naudu, kas iekasēta no iedzīvotājiem. Aizdomas esot arī par dzīvokļu izkrāpšanas gadījumiem, kad pašvaldības dzīvokļi prettiesiski iztirgoti „savējiem” vai piespiežot cilvēkus ar parādiem pārdot savus dzīvokļus zem tirgus vērtības. Tāpat kukuļi prasīti uzņēmumiem, kas piedāvājuši preces un pakalpojumus par lētāku cenu, nekā maksā SIA „Talsu namsaimnieks”. Rezultātā ievērojami pārmaksāts.

Jāpadomā , 2016-10-06 14:27:46

"Labās" prakses piemēri klejo pa Latviju. Pat nosaukumos līdzība...Talsu namsaimnieks....Ogres namsaimnieks.

..... , 2016-10-07 10:00:01

Kāds murgs priekš kā mums tie Talsi ?

>Jāpadomā , 2016-10-07 15:05:09

Nu pie mums iet arī jautri man 1 paziņa strādā namsaimnieka un stastija ka tur pilns pa blatu pieņemti radinieki un līgumus slēdz ar saviem radiniekiem , un r obeznieks, jau vien ir apbrīnojami , ko helmanis vispār domaja viņu i er ieliekot tur strādāt

opa , 2016-10-07 19:31:53

sveiki

Tu esi uzņēmējs, tēvs, mājsaimniece vai labāk persona, kam nepieciešama ātra finansējumu konkrētā jūsu situāciju. Man jums ar aizdevumu no 5000 € līdz € 2.700.000 ar ļoti vienkāršiem noteikumiem. Es arī veikt ieguldījumus un kredītus starp īpaši visu veidu. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa aizdevumiem.

Mēs nezinām savu lietojumu un mūsu pārskaitījumi sniedz bankas par darījuma drošību. Attiecībā uz visiem Jūsu pieprasījumiem priekšlikumiem likmēm un maksājumiem Pakāpju un Es būšu jūsu palīdzība. Jūs varat saņemt apdrošināšanu jūsu kredītu.

WhatsApp: +33756852706

E-mail : kesnelmerice@gmail.com

labākais sveiciens

kesnelmerice@gmail.com , 2016-12-05 21:42:21

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet