Taro

Labprāt padalītos ar savām zināšanām Taro un ezotērikas jomā. Derēs cilvēkiem, kas vēlas iegūt zināšanas priekš sevis, un tās pielietot praksē ikdienā saprotot un uzlabojot savu apkārtējo pasauli. Nodarbības grupiņās, 5 -10 cilvēki. Pieteikumus un kontaktinformāciju sūtiet uz e-pastu konsult@inbox.lv.
Tāpat konsultēju dažādu dzīves sarežģījumu gadījumos. Ir brīži, kad cilvēkam nepieciešams padoms, tad nekautrējieties to lūgt.

Eva , 2015-01-29 22:35:57

Kur atrodaties?cik maksa kursi un cik vnk zilesana?

buca , 2015-03-03 14:10:06

Es neprasu konkrētu summu. Cik cilvēks var atļauties, tik arī maksā,kā ziedojumu, jo mēs katrs savu laiku tērējam un iedziļinamies citu problēmās, un cik daudz viņam varu palīdzēt, to pats redz. Ir cilvēki, kam ir ļoti nopietnas problēmas, un tās ir jārisina, tad protams nav viena tikšanās. Taro likšana un diagnostika ir veids, kā var ieraudzīt sev nesaprotamas lietas. Kapēc piemeram ilglaicīgā laika posmā jūties kā vāvere ritenī, kāpēc atkārtojas cikliskas lietas, kāpēc ir slimības un kā ar to tikt galā. Taro iespejas ir ļoti plašas, tomēr nevajag Taro uztvert par burvju nūjiņu. Cilvēkam pašam ar sevi un savām problēmām ir jāstrādā lai tās atrisinatu. Taro tikai var sniegt informāciju kas ir jādara un kāds ir pareizais ceļš.
Par mācībām runājot ir jābūt vismaz 5-8 cilvēkiem grupiņā, par vienu mācību vakaru 15 Eiro. Par mācību veidu vienojamies pirmajā tikšanas reizē, kam ir vieglāk uztvert informaciju rakstot, kam vieglāk ar izdales materiāliem, tad katrā grupiņā ir savādāk. Arī par kursa intensitāti vienojamies atsevišķi, katram ir savadakas nepieciešamības, kam vajag tikai Taro zināsanas, kas grib ieslīgt dziļāk Rūnās, rituālos, dziedniecībā. Neiesaku pieteikties cilvēkiem tikai aiz intereses - kas tas vispār ir, a ja nu man dzīve noderēs vai aiz vieglprātīgas attieksmes kad nav ko īsti darīt. Tāpēc, ka zināšanas ko sniedzu ir ļoti dziļas un krātas daudzu gadu garumā - daru to no sirds, tāpēc arī ir prieks ar tām dalīties ar cilvēkiem, kam patiesi tas interesē un noder.
Atrodos netālu no Ogres, bet varam tikties arī Ogrē. Ja ir interese rakstiet man uz e- pastu.

Eva , 2015-03-05 16:11:13

Hmm...pat Rīgā nemaksā 15 eiro par vienu mācību dienu... Eva, lai kā tu te maskējies aiz ''labdares'' maskas, pēc uzliktās maksas tapat viss skaidrs....((

ha ! , 2015-03-09 07:52:07

Rīgā maksā no 20 - 80 Eiro par vienu mācību dienu, atkarībā no specifikācijas, un piedevām bez jebkādiem izdales materiāliem. Un neviens jau nespiež ne lasīt ko rakstu, ne arī pieteikties kam neinteresē. Cilvēkam ir brīva izvēle ko darīt ar savu laiku un dzīvi. Kritiķi pasaulē vienmēr būs, no tā neizbēgt, tomer arī no viņiem var kaut ko mācīties - viselementārākais - nedari otram to, ko pats nevēlies saņemt ;)

Eva , 2015-03-20 10:41:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet