Bērnu ballīte Daugā -Rotaļu laukumā

Sveiki,
Vēlējos izteikt pateicību par bērnu ballīti, ko organizēju savai meitiņai Daugas rotaļu lukumā. Super - meitene labi vadīja, mana mazā princesīte palika apmierināta, viesi un es arī.
Super- un cenas arī labas.
Iesaku :)

Lai viņām veicas!

Ilze , 2015-01-23 18:11:02

Mmm, nezināju, ka ir iespēja tur svinēt. Cik maksā?

Eva , 2015-01-23 19:22:03

KAD SVINĒJU BIJA 55 EUR LAIKAM , neatceros jo maksajau avansu un tad atlikumu. Bet tiešām bija okey- iesaku- JO mums te īsti nav kur iztrakoties ballites, jo mājās negribējām- mazs dzīvoklis :(

Ilze , 2015-01-28 14:39:17

Uzmanibu !!

Tas ir Aso ietaupijums un aizdevumu kreditešanas uznemums. ja jums ir nepieciešams kredits, lai personigo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredits, lai nodzestu visu savu rekinu, ludzu sazinieties ar musu musu šeit e-pastu: finance_institute2015@outlook.com lai iegutu vairak informacijas. Jusu informacijai, musu uznemums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni noklut atpakal pie mums nekavejoties, lai sanemtu darits ar savu kredita parvedums apstiprinajuma dokuments ok.

Sazinaties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

Nevilcinieties piemerot.

AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC , 2015-10-14 13:20:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet