LV

SARMĪTE GAUSIŅA-ELKSNE

Sapnis par Latviju

Mums bija sapnis

Par savu zemi un valsti,

Kur laimē var diet.

Un mums paliek vēl sapnis,

Kad tirgota zeme,

Kad tauta svešumā klīst.

Mums sapnis skan himnā

Par Latviju savu un vienu

Pat tad, kad klusē mums balss.

Mums paliek vēl sapnis

Ar bāreņu asarām uzrakstīts,

Cietēju lūgšanām zīmogots.

Mums paliks vēl sapnis

Par Latviju savu pat tad,

Kad nebūs tās vairs.

Mēs paliksim savā zemē,

kokos un zālē izaugsim.

Un koki debesīs

Mūsu sapni aiznesīs.

http://news.lv/Bauskas_Dzive/2014/11/14/literara-lappuse

Datums: 14.11.2014 , 2014-11-14 18:35:07

paskaties latviesus tagad vairak arzemes,neka Latvija,velesanas diena arzemes Anglija pietruka velesanas lapinas.

Alise , 2014-11-14 19:46:21

un tu ar to lepojies? kad Latvijai grūti, tad aizbēg prom ! lai tup savā Anglijā!

x , 2014-11-14 20:52:33

ja jau 6 gadus esmu Anglija un pat negribas braukt ciemos,bet citreiz lasu Ogrenetu.

Alise , 2014-11-14 21:56:14

Un turpini tupēt savā Anglijā un nebrauc ciemos, tikai paliec arī tur, kad Latvijā sāks iet labi. Es ticu, ka reiz tā būs un tad mums šie pasaules labuma meklētāji nebūs vajadzīgi.

>Alise , 2014-11-14 22:11:51

Kāda vaina , es vairāk kā 10 gadus savas dzīves esmu pavadījis ārpus Latvijas gan mācoties gan strādājot un NEKO , jau sen LV esmu biežāk kā jebkur citur. Tautu staigāšanas Latvijā bijusi visos laikos , tas nav nedz kas īpašs nedz nebijis . Tas Latviešiem notiek vismaz 2-3x gadsimtā , dzīvi joprojām nepaliek ne mazāk ne vairāk. Tie kas Latvijai nepieciešami jūtas te piederīgi tepat arī darbojas tie arī Latvijā paliek . Pavisam vienkārši TIE kas nav Latvijā Latvijai nav nepieciešami , izvēlējušies savā dzīvē darīt to kas LATVIJAI nav nedz noderīgs nedz nepieciešams. Katram savs , reālā dzīve saliek visu pa savām vietām. Ja cilvēks grib būt noderīgas vietai kur viņš dzivo viņš izvēlas darīt to kas tai nepieciešams un nodrošina viņam eksistenci. Nevienam nevajadzīgu bezjēdzīgu darbu darītāji , nenoderīgu zinību apguvēji Latvijas viena no kolosālajām sērgā. Sauklis „Galvenais darīt” tipiska idiota pazīme „Bezjēdzīgi rosīties” aicinošs.

Lunis , 2014-11-14 23:53:00

Latvijas valsts ir gana priecīga pare tiem 350 miljoniem, kurus ārzemēs esošie atsūta uz Latviju saviem radiniekiem kā palīdzību un tā tiek tērēta Latvijā " sildot " to.

zika , 2014-11-15 15:23:17

Tāpēc mums tik siltas ziemas,ka šie izrādās silda Latviju.

zz , 2014-11-17 09:29:54

dzejols neinteresants,nav no sirds.

Erna , 2014-11-18 03:44:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet