Domo
Paldies jaukajam un smaidīgajam Domo Pārogrē pārdevējam, kurš man, aizmāršīgai tantei, piezvanīja un atgādināja, ka esmu aizmirsusi bankas karti. Uztraukumā nepajautāju vārdu.
Paldies!!!!
un vispār tajā veikalā patīkami iegriezties un iepirkties, pārdevēji vienmēr laini un palīdz izvēlēties preci. arī cenas lētākas nekā Krautā un Depo.
Par cenām muļķības :) Depo ir lētāk..
Leetaak tur noteikti nav un cenu ziimes neatbilst faktiskajaam cenaam, kuras tiek " izsistas" kasee (Paarogres Domo).
Man patīk Domo, jo nav tās burzmas un pārdevēji tiešām atsaucīgi. Cenasapmēram kā Rīgā, bet ir preces kas lētāk, piem, tapetes.
Es tieši vakar pārdomāju apkalpošanas līmeni Domo. Menedžeris Sandis ir ļoti zinošs un atsaucīgs, ir daži kungi gados, kas ļoti lai pārzina sortimentu un preču pielietojumu. Bet jaunietes gan tur izklaidīgas, sēž kasē, runā pa telefonu, vakar viena meitene izskatījās dikti aizņemta un apvainojusies, kad pajautāju, kur atrodas nepieciešamā lieta.
Domo - bode, kā bode.
Tik aizmāršīgajai tantei vajadzētu apdomāt, vai smaidīgais pārdevējs nav norakstījis kartes datus un neizmantos tos jaukiem pirkumiem internetā ;)
Pieskaiti ceļa izdevumus uz Depo vai krautu un cenas izlīdzināsies.
depo, kurši labāks un lētāks.
1. domo cenas neatbilst to ko kasē sit ārā(OBLIGĀTI IR JĀPARBAUDA ČEKUS!!!)
2. pārdēvējus nevar atrast
3. kad tos atrod tie neko neprot pastāstīt par savu preci
4. švaks asortiments
5. uzņēmuma kartes nekad nestrādā un nav atlaides
6. lieliem pirkumiem nekad nepiedāvā bezmaksas maisiņu
7. kaše sēž vecas ar dzīvi neapmierinātās tantes
un t.t.
pilnīgi piekrītu
man arī apmierina Domo tepat Ogrītē
Domo labs veikals. Ejeit nah ar savu Depo
Sandis - labākais!!!
būtu vēl par ko priecāties! karte ir jābloķē!
būtu vēl par ko priecāties! karte ir jābloķē!
Arī varu piekrist, ka Sandis ir savā vietā. Vadībai noteikti jāpadomā un kārtīgi viņš jāmotivē, lai nepazaudētu savu vienīgo labo darbinieku. :)
uz bankas kartes bija tel nr,vai? kā varēja zināt kaut kādas tur tantes nr ? ja būtu tās pārdevējas vietā,tad vispirms zvanītu bankai par nozaudēto karti..