Lūdzu atbalstiet!

Mīļie Ogrēnieši! Lūdzu atbalstiet Ogres sākumskolas deju kolektīvu Dzītariņš, kas pieteicies LABAJOS DARBOS.LV uz tautas tērpu iegādi. 5-6 klašu dejotājiem nav vispār nekādu tautas tērpu! Bet dejot ļoti gribas! Skolai nav naudas - Dome atrunājas,ka nav jau svētku gads.Lūdzu,lūdzu atbalstiet projektu.Balsošana ir bez maksas! Var balsot 3x - inbox.lv., draugos.lv.un labiedarbi.lv. Kas cits mūs atbalst''is,ja ne savējie Ogrēnieši!!!!

evucis , 2013-09-24 16:54:09

Ja jums bus lemts uzvarēt,tad uzvarēsiet.Nevis uzbāzties.

? , 2013-09-25 14:04:42

Uzbāzies tu ar savu negatīvismu! Jo pats neko neproti un negribi!!!

ieva , 2013-09-25 14:16:30

To ieva:Ja man kaut ko vajag,tad es pats eju un daru,bet nelūdzos citiem.Un ja bērnu vecāki grib lai viņu atvases dejo,tad lai arī vecāki pacenšas.

? , 2013-09-25 18:13:29

Ja man kaut ko vajag,tad es pats eju un daru,bet nelūdzos citiem.Un ja bērnu vecāki grib lai viņu atvases dejo,tad lai arī vecāki pacenšas.
PATīKAMI REDZēT, KA TAVAS ATVASES TIKAI PAR ALKOHOLA UN NARKOTIKU LIETOšANU VIEN INTERESēJAS, JA JAU PATS TāS SAVāM ATVASēM PACENTIES SAGāDāT NEVIENAM NELūDZOTIES!!!
REDZ, PēC TO LIETOšANAS, VAIRS DEJOT SAPROTAMU IEMESLU Dēļ NEPADODAS!!!
GNīDāM ARī PECNāCēJI TāDI PAšI IZVEIDOJAS, KO TEV ARī NOVēLU!!!

HA-HA , 2013-09-25 18:47:57

Laikam tu pats vai pati esi narkomans/e un dzērajs/a.Un tavi bērni arī:D:D:DJūs jau cilvēki esat pieraduši ka jums visu pienes uz zelta paplātes.Darīt paši neko negribat darīt.Vairākus tādus pazīstu,kad pasaki viņiem lai paši kaut ko darīt,tad atbilde ir:Priekš kam,ja man tā pat pilsēta visu iedos par brīvu.Tādus cilvēkus vajag ar slotu dzīt strādāt smagus darbus.Tad varbūt sapratis.
No sākuma kad kaut ko raksti,tad iemācies rakstīt pareizi...........

To HA-HA , 2013-09-25 20:22:10

Vai tas rakstītajs maz ir izlasījis rakstu? Te runa nevis par naudu,kura jau ir, bet sacensība par projekta atbalstu!Cik jabūt trulam, lai lietu samazgas pie raksta,kuru lasa skolēni un ar lepnumu rāda saviem vecākiem!

Ausma , 2013-09-25 20:51:48

Kā tad tiem vecākiem ir jācenšas? Mes naudu nelūdzam,mēs lūdzam atbalstu - kuru no tādiem "pajoliņiem" nesagaidīt, jo viņi pat nesaprot, par ko te ir runa!!!!

ieva , 2013-09-25 21:00:33

Ha,norēcos par pareizrakstību! Pašam tekstā vismaz 4 kļūdas! Bet, aizrāda citiem!

xxx , 2013-09-25 21:04:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet