jauna avīze
Autobusā dzirdēju, ka esot Ogrē parādījusies jauna avīze par Bartkeviču, tik interesanta, ka vienā rāvienā varot izraut cauri. Kas tā īsti ir par avīzi un cik bieži iznāk?
Nezinu cik bieži bet tur bija solīts ka nākošajā būsot informācija par Mālkalnes noslēpumiem. Tad tik jāgaida.
Man arī stāstīja, bet kur to avīzi var dabūt? Kioskā nebija.
saucas "Bartkevičam jāiet..." Informācija pārdomām
Jā, tur satriecošs info. Nemaz nezināju, ka sevišķām personām -Javoišam, Sapožņikovam u.c. TĀDAS naudas maksā...................................................................................................
bij te taads topiks jau. bartinja gjimene radot jaunus topikus to "pazudinaaja".
tiešām, kur to avīzi var redzēt ? Un ja būs par Mālkalni , tad arī man ir ko teikt
Neskaiti naudu cita kabatā. Vai Tev vecāki to nemācija?
Avīzē bija rakstīts, ka nākošā visa avīze būs veltīta pētot mālkalnes darbību. Ceru, ka varēs uzināt par Bartkeviča un Rozes kopējām štelēm un caur kuriem uzņēmumiem tiek pumpēta ogreniešu naudiņa.
Ilze! To lapeli izplata Jaunogres tirgū. Pasteidzies. Nenokavē.
Līdz šim nebija redzēta Bartkeviča māja. Nu muiža, es jums teikšu.
Izlasīju, kādas summas saņem Pūķe. Ar tiem grašiem, ko mums atmet, diez vai izdzīvotu. Avīzē tiešām viela pārdomām, nebalsosim par vārdiem, kas atšķiras no darbiem.
Jūs par to būdeli, ko es viņam uzbliezu? Nekā īpaša...
Helmanim māja vēl lielāka par muižu. Upes malā un Ogres skaistākajā vietā. Man Bartkeviča māja patīk. Pieticīgās mājas dēļ, balsošu, par Bartkeviču. Paldies par bildii.
Nu moins! Ja tā ir pieticīga māja, tad tu būsi pats galma siles pārvaldnieks.
Kurš zina kāda Pūķei māja?
Pūķe ar savu izskatu vien atbaida.... brrr.... koka lēdija, viņa tāda sastingusi vienmēr.....
Tas būtu mazākais. Ļoti divkosīga koka lēdija. Pareizi tam, kas rakstīja, ka vārdi ar darbiem nesakrīt.
Ja pie visa vainīgs viens cilvēks, ko darīja visu sasaukuma laiku pārējie deputāti. Laikam atsēdēja savu laiku. Barčam smuka māja. Priecājos
Gaidam izdevumu par Malkalni!
...arī šorīt manā pastkastītē ir šī avīze . Paldies par iespēju ieraudzīt patieso šī cilvēka un šīs partijas seju. Cietumā šiem kungiem ir vieta !!!!!!!!!!!!! Man jau viņš likās glumš , bet ka vēl ir tik bezkaunīgs , nav vārdu. Es arī gaidu avīzi par Mālkalni un krustēvu kompāniju Roze>Bartkevičs. Uzskatu ka šī avīze ir jāsaņem katram Ogres novada iedzīvotājam un arī KNAB . Drausmīgi........mana nodokļu nauda aiziet zagļu bandai , bet man jābrien pa bedrainajām Ogres ielām .........līdz vēlēšanām vēl ir 6 dienas laika - pilnīgi noteikti zinu ,ka visiem šo avīzi rādīšu un aģitēšu lai nebalso par šiem krāpniekiem.
Trūkst vārdu>Javoišs,Pūķe,Sapožņikovs,Bartkevičs,Roze,Vilcāne < tiešām savējo sile ar barotavu.
Latviešiem ir teiciens paēdušais neēdošo nesaprot, mūsu problēmas viņiem dziļi "pie papēdīša". Ja KNAB neko neuzsāks , tad es pats rakstīšu fiziskas personas iesniegumu/
+ otrā siles pusē barojas ON tuvu stāvoši uzņēmēji.
Kāpēc nenosauci pārējo deputātu uzvārdus? Es domāju, ka viņi visi piedalās balsošanā , lai pieņemtu kādu lēmumu. Kā Tu domā? Uzraksti.
Avīzi saņēmu, pārskrēju dažiem rakstiem, taču mani šīs atrastās briesmīgās lietas tik ļoti neizbrīnija gan, nu Jūs taču arī nebijāt domājuši, ka viņš pārtiek tikai no savas deputātu aldziņas? Un visi citi deputāti arī? Nu beidziet?! Roka roku mazgā un pa draugam viss sabīdās, tikai tur lielākas un dārgākas lietas ko bīdīt nekā mums citiem...
Nu kā lai tiek pie šīs ekskluzīvās avīzes?
nu un- Pūķei liela māja, tik diemžēl celta gados 70-80-ajos, kad viņa vēl skolā gāja...
Lūgums visiem rakstītājiem. Kurā sarakstā ir tas VADONIS, par kuru būtu jabalso. Lūdzu palīdziet man.
gandarīta par atskaiti domē par iepriekšējiem gadiem. vēl jau netika celta tēma par ielitajiem visu iestāžu vadītājiem, var jau likt ielikteņus, bet nu vismaz lieciet profesionālus cilvēkus, nevis tik paskatoties pēc purna.
Es arī gaidu izdevumu par Mālkalni!
Kurš 70-80-tajos ļāva celt lielas mājas? Te kaut kas ar to Pūķes māju..................................
Varbūt avīzē par Mālkalni kāds var pateikt ,kur tie trīs jaunie traktoriņi paklīduši!?
Helmaņa māja ir daudz lielāka par Pūķes māju. Širovam Jumpravā Daugavas krastā arī ir māja. Kāpēc neviens neuztraucās par viņu mājām?
Žēl par Ogres estrādi. Tā nav saimnieciska rīcība, ka atdodeva mūsu estrādi............. Skumji un par tādiem nebalsošu!
nav taaada saraksta, jo nav neviena cilveeka tajos par ko nobalstot! diemzheel! es metiishu tukshu aploksni...
Ieliec kaut piečuku ar vēlējumu, būs par ko pasmieties...
vajag svītrot āra nevēlamos kandidātus no saraksta vēlamā.nevis mest tukšu aploksni.... tā jūs tikkai dodat iespēju citam vinnet...
Dzīvoju gadu Ogrē.Šīs būs pirmās novada deputātu vēlēšanas kurās piedalīšos, BET izlasot TO AVĪZI ir skaidrs ka par ON savu balsi neatdošu.Man nav pieņemama tāda shēmošana! Kāpēc es strādāju un man galvā nav tādas domas kā iedzīvoties uz valsts(pašvaldības) rēķina ? Man Ogrē nācies saskarties ar apsaimniekotāja bezkaunību un bezatbildīgo rīcību, taču kad izlasīju avīzi un komentārus , saprotu , ka tas ir viens un tas pats putras katls.Tā mēs latvieši pa šiem 20 gadiem nēesam iemācījušies izmainīt savu domāšanu un štukošanu , turpinām kā padomijas laikos
kas ir avīzes "autors"?
Izdevējs SIA "Plecto", kas tas tāds?
ar nepacietību gaidīšu avīzi par Mālkalni
o banana>bezpridels Ogrē
Tāda sajūta, ka viens cilvēks te jautā un tas pats atbild, mēģinot mums teikt, cik slikts ir Bartkevičs, cik visiem liela interese utt. Nemākulīgi un nožēlojami, jo pazemot otru , pašam neesot labākam, nav laba prakse. Es nezinu, cik viņš labs vai kāds, bet ja kāds viņa māju sauc par pili, tad uzreiz redzams, ka te speciāli tiek rīdīti cilvēki, jo nav viņa māja nekas īpašs. Un nav dzirdēts, ka Bartkevičs kaut ko būtu nozadzis, viņš vienkārši ir spēcīgs un neērts sāncensis ceļā uz domi. Iesaku Norām, komunaļņikiem un krutie un citiem strādāt "tīrāk" un ne ar vienu rokrakstu!!!!!!!!!!
Laba avīze!
Firma: SIA "PLECTO"
Reģistrācijas datums: 09.04.2013.
Reģistrācijas numurs: 40103657802
Adrese: Rīga, Stirnu iela 12-25
Parakstītais pamatkapitāls: 500 LVL
Apmaksātais pamatkapitāls: 500 LVL
Valde: Kārlis Logins, personas kods 100766-13057, valdes loceklis, ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi
Autobusā dzirdēju...... Jauna avīze..... Shēmošana...... Labrīt, nezināmo fantazētāj! Es arī domāju, ka to visu raksta viens cilvēks. Un tieši tagad - pirms vēlēšanām. Kur ta bija agrāk? Tad neapdraudēja palikšanu pie silītes? Pilnīgi piekrītu par necilo māju arī. Nevajag pūst no mušas ziloni. Un kāpēc anonīmi?o Tāds godīgums dveš no katras rindiņas, ka nevajag slēpties, balsošu par jums, ja stādīsieties priekšā.
Latvijas Vēstnesis > 25.11.2008., Nr.183 (3967) > Sludinājumi > Dažādi sludinājumi
Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas paziņojums parādniekiem
Saskaņā ar Uzturlīdzekļu garantiju fonda likuma 8. panta ceturto daļu paziņojam, ka Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija uzsākusi uzturlīdzekļu izmaksu no uzturlīdzekļu garantiju fonda bērna nodrošināšanai ar uzturlīdzekļiem šādu parādnieku vietā:
...
61. Logins Kārlis 100766-XXXXX,
...
radās 2 jautājumi: kāpēc pats(i) nestādies? kāda ir kruta māja?
Komercreģistrā 2013. gada aprīlī reģistrētas vel 4 firmas (SIA “IKADA”, SIA “Deflo”, SIA “K-CELT”, SIA “B-line”) ar adresi Rīga, Stirnu iela 12-25, LV-1082
Katram cilvēkam ir labas un sliktas īpašības, neviens nav perfekts ,bet raujoties pie varas un arī , nenoliedzami, labas un satbilas algas, ir jāpārvērtē sava reputācija . Bartkevičs kā cilvēks varbūt nav slikts , ir reprezentabls un māk ar cilvēkiem parunāt, bet....
Praktiski katrai deputāta kandidatūrai ir jārēķinās ar to, ka visi skeleti tiks no skapja rauti ārā un caur lupu pētīti.Tā ir liela atbildība uzņemties visa novada vadīšanu vai būt par vēlētāju ruporu kā deputātam.Izpreperējot visus sarakstus-varētu tāds viens puslīdz sarakts pieņemams sanākt! Katrā sarakstā ir pa neveiksminiekiem un galīgi garām kandidatūrām-kā arī ir gudri , darbīgi ar labu reputāciju kandidāti. Būs grūta izvēle Ogres novada vēlētājiem!
Un kas stāv aiz šīs 9. aprīlī reģistrētas SIA "PLECTO" no Stirnu iela 12-25, Rīgā? Un aiz nevienam Ogrē nezināmā Kārļa Logina, kurš nevēlas uzturēt savus bērnus? Un kas galu galā stāv aiz visas šīs netīras priekšvēlēšanu anrireklāmas kampaņas Ogrē?
Kapēc klusē VL komentētāji?
Domāju, ka Latvijas Vēstnesis nestāv (ja vispār stāv)
Kāpēc Latvijas Vēstnesis visus lasītājus padara par VL komentētājiem? Ieteikums: nevajag bez iemesla panikot un sirgt ar baltajām pelītēm.
Merkakju bars ... .
V.b. "Latvijas Vēstnesis" vaicā tieši VL nevis visiem komentētājiem? Bet attiecībā uz SIA "PLECTO" un nezināmo "neo no Stirnu ielas" K. Logina kungu - ļoti interesanta tēma. Arī es labprat dzirdētu, piemēram, E. Helmaņa skaidrojumu.
Piekritu "Latvijas Vēstnesim" - nac. apvienība daudznozīmīgi un aizdomīgi ilgi klusē par SIA "PLECTO" lietu.
Jā, zaļie klusē, Saskaņas centrs klusē, Iedzīvotāji klusē, Vienotība klusē, VL klusē, Kristīgie klusē, Reformu partija klusē, visi klusē.
taadas lažas sen nebij lasītas, pilnīgds murgs kā daži raujas pie varas, visbēdīgākais, ka cilvēki tam visam ir notmji, cerēsim, ka par šiem meliem vainīgie atbildēs...
Interesanta avīze.
njaa diivaini, ka autori nav parakstījušies , kas vainīgs tas bailīgs? lai gan taapat skaidrs, kuriem taada avīze ir izdevīga, kuri tā raujas pie varas, kuriem tik ljoti gribas tikt pie siles, noprivatizēt MĀLKALNI un PĒKŠŅI IZRAUT NAUDU UN IEVIEST OGRĒ KĀRTĪBU...
interesanta? es teiktu, ka dazhi raujas pie varas ar visiem aljautiem un neatljautiem lidzekljiem, ja jau viss ir bijis tik nelikumiigi, kapec tad Bartkevich nesezh cietumaa...? Nelikumiibas, ko tad visi tie knabi un kontroles neko nav atklajushi..? Kaapeec shitaadas aviizes paradas tikai pirms veleshanam..? izskats pec bernudrza berniem, piegaja uz sienas uzrakstija Bartkevich ir duraks...un aizlaidas..varonjus studijaa...gribeetu zinat aviizes autorus...
Anonīmais rakstītāj, nevaru Jums piekrist. Ja atmiņa neviļ, visiem rakstiem bija autori. Kāpēc tāda dezinformācija?
Jāni! Vai arī Tu uzskati, ka vēl nepieredzēti netīra melnā PR kampaņā pirms pašvaldības vēlēšanām ar lapelem, kurus taisa xvz kādas vienu dienu SIA no Rīgas, ir tieši tas, kas mums, ogrēniešiem vajadzīgs? Vai esi akls, ka neredzi nac. apvienības garas ausis rēgodamies ārā no no visiem šiem sūdiem?
piedod miiljas bet tas nav melnais PR, tie aviizee tie ir reaali fakti
Neticu, ka cilvēki, kuri tik histēriski nomelno citus, paši ir balti un pūkaini, ar sirdīm kā dimanta oliņām, tīru sirdsapziņu... Ja kāda rīcībā ir fakti un pierādījumi par kādām nelikumībām, nav jāskribelē avīzītes, bet jādodas uz prokuratūru, neziņošana jau ar tā kā pārkāpums skaitās...
daži reāli fakti (piem., Bartkeviču tiešām sauc Edvīns utt) + meli, puspatiesība un sagrozīti fakti. Diemžēl.
Es domāju, ka viss ir meli par Bartkevica kungu utt. Es to maju neuzskatu par nekādu pili, māja kā māja.Daudzus gadus strādājot , arī sieva , meita strādā nav brīnums, ja ir liela vēlme, var uzcelt, paņemot kaut kaadu daļu kredīta .Ko vēl tik mēs nedzirdēsim par ikkatru no deputātiem.Pūķes māja nav jauna, bet apkārt viss sakopts un glīti izskatās, prieks, garām ejot, skatīties.Es par Bartkeviču un viņa komandu balsošu, mani neiespaidos nerkādi murgi avīzē.
Estrāde nav privatizēta, kultūras nams nav privatizēts! Tie joprojām pieder mums. Viss tanī avīzē ir meli!
Viena lieta ir - tante autobusā teica. Pavisam kas cits ir drukāts un publiski izplatīts materiāls ar faktiem, kuriem zināms autors (ja nebūtu pat tās niecīgās informācijas, tāpat jau autoru atrastu). Tātad otrajā variantā melus publicēt, zinot, kāda par to var būt atbildība... diez vai to kāds prātīgs cilvēks darīs.
Estrāde privatizēta 2006.g., bet "nogremdēta" tika vēlāk t.sk. ar Helmaņa k-ga pulēm. Vel 2011. gadā estrādē notika gadskārtējie Ogres Mūzikas svētki.
Vienïgais jaunums tanï avïzē bija šokējošās algas ! Bet avīzi par mālkalni gaidu ar nepacietību!
Vieni vienīgi meli-mums Ogrē ir vislabākie ceļi,izgaismotas ielas,kvalitatīvi remonti,liela estrāde,sakoptas mājas, pat tāda pilsēta kā Balvi nestāv mums blakus.
Vai kads var uzcelt maju nenemot kreditu?Un pietam vel par 120000 ls?Kads darbs jadara,lai sanemtu tadu algu ?Pat stradajot visai gimenei tas nav reali.Vai vel kadai sekretarei ir iespejams 3 vai pat4 reizes gada braukat atpusties uz arzemem?Divata,apmaksajot ari otru celazimi.Ogres domes sekretare Tanne to var!Jautajums,par kadiem lidzekliem?
Vai ir kas jauns un nedzirdēts noticis? es jau sen to zināju
Ja,tie fakti ir kliedzosi un ne par labu siem laudim.Viniem butu pasiem japrotas un ar godu jaaiziet,jaatstaj sis siltas vietinas.Kauns dzivot uz citu rekina!!!
Rādās ši sekretare,Tanne, nemaz nav tik svēta,cik viņa izskatās.Esmu dzirdējis par viņu daudz trakākas un nesmukākas lietas...arī senas lietiņas..
Es par to dāmīti ,pēdiņās ,varu grāmatu uzrakstīt.Ja tik būtu interese!!!No jaunības dienām ,līdz šai dienai.Būsiet šokā,sanāktu labs bestsellers.
balsot vispār neiešu!
Pēc tam nečīksti , ka viss ir slikti.Vvai kravā somas un laid kur acis rāda, jo citur tev nemaz neļaus balsot.
tam avīzes varonim vajadzētu aizsūtīt virvi! Domāju viņš saprastu , kas ar to ir jādara!
Tur jau tā lieta, ka av;īzē ir daudz faktu, kurus cilvēki jau sen zina, nekā safantazēta! Man lielākais jaunums bija lielās naudas dažiem domes superdarbiniekiem. Arī par mēra māju neko nezināju. Tagad vismaz bildē ieraudzīju, par necilu to nenosauksi vis.
Citam vēlēsi pati dabūsi un ātrāk kā būsi gaidījusi.Labāk aizej uz baznīcu un izsūdzi grēkus.
Vēl jau varēja pastāstīt, kā Edvīns bīdīja projektu par 10 dzīvokļu iegādi jaunajā pārogres daudzdzīvokļu mājā. Atceramies ja ? Liekas 2011-2012 gadā. Tur bija vairāki tukši dzīvokļi un nez kādā pozā Edvīns bija izdomājis iegādāties 10 dienesta dzīvokļus, kurus varētu iedot jaunogres skolas skolotājiem????? Un pirkt taisījās par krietni lielāku summu, nekā uz to brīdi dzīvokļu cenas bija nokritušas. varbūt kāds var pastāstīt vairāk, nopirka beigās jeb nē? Un izvēle piedodiet uz jaunogres skolas skolotājiem????????? Ar kādiem tad priviliģētības statusiem???
To kā pirka bērnudārzu gan labi atceros!!!! summas grozījās ap 600 000Ls!!!!!! Un kas bīdīja to štelli? Tas bija vnk pī šitā izmest nodokļu maksātāju naudiņu!!!!!
Raksti ir gana labi! Ja vēl bija kaut kāda tomēr svārstība par ko šajās vēlēšanās balsot, tad nu tagad ir skaidrs...katrā ziņā par Bartkeviču NĒ!!! Skumji tikai, ka gadiem ilgi visas šīs cūcības zināja un zin lielāka daļa no Ogres pamatiedzīvotājiem, kādēļ tas viss tie rakstīts tikai šajā reizē-atkal pirms vēlēšanām? Jāraksta un attiecīgjām iestādēm būtu jāziņo katru reizi, ne jau tikai pirms vēlēšanām. Jo daudziem, kuri tikai nesen sākuši šeit dzīvot, šis raksts var likt domāt, ka tas ir kārtējais konkurējošās partijas, nomelnošanas triks. Pēc visa šī, man personīgi sagribējās balsot tikai par E.Helmani- lai vai kā, viņš vismaz ir pierādījis, ka nebaidās stāties pretī Bartkevičam- tās ir manas domas. Lai jauka visiem diena!
Raksti ir gana labi! Ja vēl bija kaut kāda tomēr svārstība par ko šajās vēlēšanās balsot, tad nu tagad ir skaidrs...katrā ziņā par Bartkeviču NĒ!!! Skumji tikai, ka gadiem ilgi visas šīs cūcības zināja un zin lielāka daļa no Ogres pamatiedzīvotājiem, kādēļ tas viss tie rakstīts tikai šajā reizē-atkal pirms vēlēšanām? Jāraksta un attiecīgjām iestādēm būtu jāziņo katru reizi, ne jau tikai pirms vēlēšanām. Jo daudziem, kuri tikai nesen sākuši šeit dzīvot, šis raksts var likt domāt, ka tas ir kārtējais konkurējošās partijas, nomelnošanas triks. Pēc visa šī, man personīgi sagribējās balsot tikai par E.Helmani- lai vai kā, viņš vismaz ir pierādījis, ka nebaidās stāties pretī Bartkevičam- tās ir manas domas. Lai jauka visiem diena!
Piekrītu, raksti nav no sērijas "viena tante teica", tie ir labā līmenī. Tāpēc laikam tāda reakcija.
piekrītu 100%
šo to zināju, šo to nezināju, bet palasīju ar interesi, vajag ari tādas avīzes.
Kā beidzās tā epopeja ar jauna dārziņa celtniecību aiz zemesardzes? Mežu izgrieza un atklājās, ka tomēr dārziņu būvēt nevajag. redziet bērnu nesot nemaz tik daudz. Un vecā labā "Bitīte" pūst jau n-tos gadus Mālkalnes prospekta viducītī. Izveidojusies lieliska vieta kur pļēgurot, kārtot dabiskās vajadzības un veidot izgāztuvi. brrrrrrr un tas notiek Ogres pilsētas centrā?????? Ogrē nav un nekad nav bijis kārtīga saimnieka. Nu nevar pilsētu vadīt 20 gadus!!! Nevar! pat prezidentus nelaiž vadīt ilgāk ar 8 gadiem.Katram ir jāsaprot savs laiks. Pastrādāji un lasies. Nāks vietā citi. Tikai tā tiksim vaļā no visām shēmā un tīklveida struktūrām!
100% taisnība ! Piekrītu viedoklim.
Vel var pieminet "veiksmigo" izzageto mezu zilajos kalnos!
Tur tagad tik maju pamati stav un vairs nekas nekustas uz prieksu....
Tikko izlasīju "Latvijas Vēstneša" komentārus par visādām rīgas sia utt... Esmu ieintriģēta un gribu zināt vairāk! Vai kāds pazīst rakstu autorus? Man šie uzvārdi neizsaka pilnīgi neko. Var būt pseidonīmi? Un vai kāds ir redzējis "avīzas" izplatītājus? Un galu galā kas aiz visa tā stāv? Baumo, ka VL/TB/LNNK. Sajūta tāda, ka mūs vienkārši muļķo un ar negodīgām metodēm meģina ietekmēt pirms vēlēšanām. Ja kādam ir informācija - neturi pūru lādē, padalies ar citiem ogrēniešiem.
Ko interesējies kas rakstīja, kas izplatīja. Ja esi ogrēniete arī tad ka notika šīs cūcības bija pilnas avīzes. Ja neesi lasījusi pati esi muļķe.Galva uz pleciem ir lai domātu un arī pati vari pacensties un nezināmo noskaidrot, jo arhīvā visi fakti ir.Savas sajūtas paturi pie sevis, bet sāc rīkoties', lai Bartkevičs tevi par muļķi neturētu.
Visu iztirgojuši par grašiem. Kauns, ka pašam Bartkeviča un viņa piebarotajām ziņkārīgajām vārnām nav kauns ko izdarījuši! Ja Bartkevičs būtu ticīgs cilvēks tad viņš palūgtu piedošanu Ogreniešiem un Dievam par iztirgoto Ogri!
atceros to laiku kad nometa Bartkevichu un uz iisu laiku valdiibaa bija Pabriezha , Vecziedinja...viens no spilgtaakajiem mirlkjiem bija ka gandriz noprivatzeeja Maalkalni sasuutija tur no Rigas Siltuma darbonjus, tas pashas Vecziedinjas maasa Maalkalne inejam apsaimniekoshans nodaljas vaditaajas amatu, ar ko tas beidzaas..par laimi, ka nekas no shi plaana neizdevaas...
..nu neviens saraksts nav taads lai par tiem cilvekiem balsotu, nav neviena ko shobrid varetu ielikt par Ogres meeru...veel var piebilst tikai to, ka Domi vada deputaati, ne jau 1 Bartkevich...
Bartkevičs savā avīzē kā padarītos darbus bija uzskaitījis pilnīgi visus ko bija veikusi dome, tad gan neviens neteica, ka ir arī pārējie deputāti Tāgad nāksies uzņemtis atbildību par visām rebēm, par izpārdoto Ogri.
Pastāsti kā attīstiji Feodorovam uzņēmējdarbību ? Kā pus Ogre nonāca Feodorova īpašumā ar tavu gādību.
es ari lasīju,ļoti laba avīze.
Vai jums ir nepieciešams kredīts? Vai esat bijis meklē, kur iegūt aizdevumu? Vai jums ir mēģināt, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu? tad piemēro tagad (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com), ja jūs vēlaties, lai iegūtu pieņemamu kredītu?. Aizdevums tiek piedāvāta šeit ar ļoti zemu procentu likmi 3%. Sazinieties ar mums tagad, ja jūs interesē.