Paldies A.Vilnītim

Gribu pateikt A.Vilnīša kungam paldies! Es esmu griezusies pie Jums dažādos darba jautājumos.Saruna vienmēr risinājās ar zinošu,gudru,inteliģentu ,saprotošu cilvēku.Nekad netika liegts padoms.Vēlreiz PALDIES Jums! Lasot presē atspoguļotos notikumus Ogrē,domāju,ka mūsu deputāti,no kuriem daļa ir uzņēmēji (vai arī aizstāv viņu intereses ),nav varējuši sadalīt savas interešu sfēras.Veidojas kārtējais konflikts.Piekrītu,ka normāls cilvēks šādos apstākļos nevēlas strādāt.

poga , 2007-04-04 15:05:41

ja viņš būtu tik zinošs, gudrs un inteliģents uz vairākiem rīkojumiem nebūtu viņa paraksta, kaut var jau būt, ka cietīs šis nevainīgais-saprotošais cilvēks dēļ uzņēmēju "uzmetiena".

slieka , 2007-04-04 16:56:58

Sliekai! Ir tāda sadaļa kā "nekvalitatīvs pakalpojums",kurā varā var izteikt visu,kas nepatīk. Šeit es pasaku paldies šim cilvēkam.Šī ir labestīga sadaļa.

poga , 2007-04-04 17:14:55

un gudrie Ogres "juristi", kas KNABi "atšuva", neprot LĪGUMU sastādīt. pat zirgi smejas !

ha , 2007-04-04 19:30:24

patikami iepazities: "ha" ir zirgs!Sheit ir labestiiga nodalja un Vilniitim paldies! ljoti godiigs un pozitiivs cilveeks, rupejas un zinaaja visu kas notiek iestaadees un novadaa, meginaaja sakartot. tiesham zhel ka CILVEEKS iet projaam. Ta nav pedeja aizieshana, man ir info ka veel dazhi (vairaaki) taisaas iet projaam. Ta ka tadi ka zirgi- ha tiesham var iet stradaat novada labaa un mainiit viss kas nepatiik:)Laipni ludzaam!

xxx , 2007-04-04 22:16:22

un aizies ar, pie pilnas siles brīvu vietu parasti nav !

zirgs , 2007-04-04 22:54:27

Darbu pamet tikai tāpēc, ka pārāk lielus sūdus ir savārījis.

forshi , 2007-04-04 23:00:58

Paldies gan Vilnītim, ka aizgājis, vismaz neturpinās "uzlabot"Ogres ielas. Bet ticības, ka situācija Ogrē mainīsies, jau , protams, nav.

WWW , 2007-04-05 11:54:20

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet