Paldies,policistiem!

Liels paldies policistiem par ik rīta darbu,stāvot pie gājēju pārejām. Ļoti ceru,ka tā nav īslaicīga akcija?!
No rītiem savu bērnu droši varu palaist uz skolu,jo redzu,ka visi autovaditāji stājas pie gājēju pārejas pie skolas,kas ir TIKAI un VIENĪGI pateicoties policistiem,jo autovadītāji kā ierauga policistus spožajās vestēs,tā visi automātiski spiež bremzes :)Paldies!

vecāki , 2012-10-16 11:20:15

tas tiešām priecē,paldies!It sevišķi pie 1 vidusskolas!!!

mamma , 2012-10-16 11:46:50

Oooo PASKAT kāds labs darbss arī :)

Lunis , 2012-10-16 12:03:00

Pietiktu arī ar sētnieku.

Qwerty , 2012-10-16 12:30:37

Es gan tāpat palaižu pie pārejām, bet kopš nedarbojas luksofors sakarā ar brīvības ielas remontu, laikam tikai retais laiž pie tiem luksoforiem gājējus. Es tā spriežu jo tad kad apstājos cilvēki manāmi apmulst, it kā nebūtu gaidījuši, ka kāds tiešām apstāsies :D Bet man arī prieks par to, ka pie pārejām norīkoti policisti

siirsa , 2012-10-16 17:55:31

eju gan kājām, gan braucu ar mašīnu. minētajā krustojumā pie bērnudārza vienmēr apstājos, ja iet gājējs un vienmēr esmu pārgājusi pa pāreju bez gaidīšanas. problēma ir tāda, ka daudzi gājēji nepamana, ka tur vispār ir pāreja un gaida 5min, kamēr sadūšojas iet pāri. ir gadījies pieiet pie krustojuma, mierīgi eju pāri, mašīnas apstājas, un tikai tad tantiņa izdomā, ka laikam tomēr drīkst iet pāri!

Ierosinu visiem mācīt satiksmes noteikumus, citādi sanāk, ka gājējiem, kas nevada auto, nav nekādas nojausmas, kas tie par zvēriem, kāpēc mašīnas brauc pa labo pusi utt.

brauceja , 2012-10-16 22:15:44

tas drīkst iet un var iet ir atšķirība, jo Ogrē autovadītāju kultūra ir zem katras kritikas, retais prot pamanīt zīmes, kur nu vēl apstāties.

Braucējai , 2012-10-17 06:53:50

Tu laikam neesi bijusi Rīgā,tāpēc tā spried par Ogres autovadītājiem,man jau liekas,ka Ogrē ar to kultūru ir daudz maz kārtībā,ar dažiem izņēmumiem protams,bet vispār jau OK.

uzbraucējai , 2012-10-17 17:10:27

Zini, Rīgā ir labāka autobraucēju kultūra, jo nu vismaz pie gājēju luksafora sarkanās viņi nebrauc

hb , 2012-10-18 06:13:09

Rīgā arī gājēju kultūra ir labāka. Diezin vai tur kāds iedomājas iet pāri ceļam, kad gājēju luksaforā ir sarkanais, un vēl ar tādu sejas izteiksmi skatīties uz auto, kurš iedrošinās braukt un traucēt. Un Mālkanes prospekts vispār ir gājēju anarhijas kalngals. Nerunāsim, ka daudziem šķiet, ka gājēju pāreja ir vēl vismaz 10m uz abām pusēm no "zebras", bet 20m līdz tai vispār ir nepārvarams attālums. Protams es arī esmu gājēja, bet tad cenšos izmantot "zebras" vai vismaz apzinos, ka auto nevar nobremzēt momentā. Bez tam vislabākā vieta, kur uzsist klačiņu ir tieši pie "zebrām", laikam jau interesanti vērot, cik autovadītāji nobremzē....

... , 2012-10-18 10:41:30

Tas laikam nebeigsies nekad!!! šorīt apm.ap plkst.07.30, braucot virzienā no Mūzikas skolas, pie sarkanās gaismas apstājoties mans auto ir trešais pie luksafora, kad savas "neatliekamās " gaitas turpina auto pretējā pusē pie sarkanās gaismas!!!, nu besī ārā tiešām!!! Tiklīdz, kā policistu nav, tā viss pa vecam. Laikam tiešām tiem ,kas turpina to darīt nav ne kripatiņas SMADZEŅU!!!! Pat doma iešāvās prātā, kā būtu ,ja viņu foto ar visiem auto numuriem sāktu publicēt presē- bet tad jau atkal sarastos vesels bars juristu utt, īsti pēc likumiskiem tas nav, bet tad kā vēl tos atsaldētos ietekmēt, ā un starp citu lielākā daļa no tiem braucējiem ir - atsaldētās, par ko es nobrīnījos.

Dace , 2012-10-18 12:49:36

Par to iešanu bez gaidīšanas (tas nav saistībā ar braucējas rakstīto, vienkārši to lasot ienāca prātā). Man pāris reizes dzīvē ir gadījies ka liekas sirds pa muti izlēks. Pie gājēju pārejas, kur iznāk ka cilvēku nevar laicīgi redzēt, ka ies pāri (iznāk māja priekšā). Pie vienas tādas gājēju pārejas man izlēca vīrietis priekšā pusskriešus pat nepaskatoties vai paspēšu apstāties un pie vienas citas arī vīrietis (cits protams), bet vēl trakāk - ar bērnu ratiņiem pa priekšu. Pat nepaskatījās cik mašīnas tuvu - labi vēl pats lec apakšā zem riteņiem, ja esi nenormāls, bet bērnu vismaz nestum. Es toreiz tā bremzēju, ka man visi iepirkumi pa gaisu aizlidoja. Pēc tam drebošām kājām braucu tālāk. Tā ka gadās arī trakie gājēji, tas nekas ka viņiem tur priekšroka, tāpat vajag paskatīties pirms kāpt uz pārejas. Kā man tēvs saka - labi jau ka tev bija taisnība, bet mašīna tāpat ir no dzelzs. ko tā tava taisnība tev pēc tam līdzēs.

siirsa , 2012-10-27 10:16:36

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet