kaķi
Paldies Mālkalnei par to,ka risina jautājumu par klaiņošajiem kaķiem.Vismaz manā mājā viņus nelaiž pagrabā,līdz ar to mans dzīvoklis (pirmajā stāvā) nesmird.
"nelaiž pagrabā" nav problēmas risinājums, tā ka nav par ko teikt paldies. Paldies varēs teikt tad, kad šādas problēmas "nelaiž pagrabā" vispār nebūs.
Ielaid savā mājā, problēmu meklētāj.
ceri,ka pašam kādreiz nebūtu jākļūst par klaidoni bez mājām......
Cilvēku bezatbildības dēļ arī ir tie klaidonīši.
Ko tad dzīvnieciņam darīt, ja ķepas salst? Protams, ja pagrabā var tikt, kapēc gan ne?
Cilvēkus,kas staigā ozdami pēc sviedriem,urīna utt.,arī nodot Mālkalnei,lai risina problēmu,ko ar tādiem iesākt.Dažs labs piesmirdina apkārtni vairāk,nekā kaķi.
Neviens nesapratīs tos iedzīvotājus,kuri dzīvo pirmajos stāvos...
Pilniibaa piekriitu-cilveeku stulbums un bezatbildiiba ir klainojoshie kaki-taadeelj ka nesterilizeejam savus miiluljus izlaizham aaraa,pametam:((-taa vinji arii vairojas-nevainoiet kakjus,vai noiet bezatbildiigos cilveekusUn pareizi,ko tad dariit dzivniekam ja vinja kjepinjas salst?Nez kaadeelj par urinejoshiem smerdeljiem-peec sugas-cilveeks-nesuudzamies,vai tiem arii ljausim nosalt?Es rauju visus pagrabus valjaa,JO ESU PAR DZOVNIEKIEM!!!Tiem kam taa ir probleema,iesaku savaakt naudinju no visas maajas iedzivotaajiem,dzivniecinjus nokert,sterilizeet,un vinji nevairosies,nevis bljaut un vaimanaat!!!
Es piekrītu es arī esmu par dzīvniekiem.Tā ka padomā cilvēks ir briesmīgs radījums.