Slinkie

Ir trīs veidu cilvēki. Tie, kas prot skaitīt, un tie, kas neprot! Ir arī citādie.

Slinkie

Slinkie neuzdrošinās būt citādi. Tas viņiem nav vajadzīgs. Slinkie piedzimst tādi un, nevēloties pielīdzināties sabiedrībā uzspiestajām normām, ir citādi.

Citādie neaug uz augšu. Mūžīga attīstība nav prioritāšu saraksta augšgalā vai piecgades plānā. Citādie izplešas kā neironu tīkls vai Visums uz visām pusēm, atklājot jaunus interesantā līmeņus, pārlecot, krītot, sperot soli atpakaļ, neievērodami nekādu noteiktu sistēmu. Krītot, vārtoties pa dubļiem un dzerot šampanieti trešdienas rītā. Tā ir dzīve. Citādo dzīvi veido emocijas, ekspresivitāte un pilnīgs kauna trūkums – apstākļi, kas realitātē izzuduši līdz ar sabiedrības indivīdu kārpīšanos ceļā uz iederēšanās kalna virsotni.

Citādie pastāvējuši vienmēr. Pirms 10 tūkstošiem gadu, vakar, viņi būs arī rīt, neaģitējot pasauli apstāties un sekot viņu piemēram mūžīgas laimes un poniju zemē

Citādie bija tie, kas izdomāja purpura krāsu, lietot darba vietā alkoholu un nenēsāt apakšveļu. Citādie bija tie, kas izdomāja, ka Zeme nav Visuma centrs, bet turējās pie pārliecības, ka, lai gan Zeme ir plakana, no tās nav tik vienkārši nokrist.

Citādie nevēlējās būt gudri, jo darīt lietas gudri, tas ir tāpat kā atskrūvēt pudeli. Un kāpēc atskrūvēt pudeli, ja tai var nograuzt kakliņu ar visu korķi?

Citādajiem piemita vienkāršajiem neraksturīgas personības un fiziskās īpašības. Citādos var atpazīt pēc vieglā smaida sejā, pēc bezvējā plīvojošajiem matiem, apskaužami labas gaumes un pilnīgu neaizdomāšanos par sabiedrības domām.

, 2012-02-04 21:33:27

nu kas tas par shitu atkal? :D

sviesc , 2012-02-05 00:33:34

sviesc : Turpinajums seriālam par Kaķiem un Špioniem:D

Lunis , 2012-02-05 01:54:06

skaidrs ,taa turpinaat,man ar peedeejaa laikaa brauc jumts,nejuutos tagad viens,tikai mati nepliivo

ch , 2012-02-05 21:56:14

skaidrs ,taa turpinaat,man ar peedeejaa laikaa brauc jumts,nejuutos tagad viens,tikai mati nepliivo

ch , 2012-02-05 21:56:16

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet