PALDIES skolotājai!
Visdziļākā pateicība un pozitīviem ķīmiskiem elementiem, gan reakcijām (ieskaitot pastiprinātu adrenalīna izvirdumu) bagātākais PALDIES Ogres Valsts ģimnāzijas ķīmijas pasniedzējai I. Pomerei par manas meitas ekskluzīvo sagatavošanu, ziedojot savu brīvo laiku un kopējā darba rezultātā panākto, godpilno trešo vietu Valsts ķīmijas Olimpiādē š.g. 30.martā!
Paldies skolotāj!
ar vislielāko cieņu un "pačotu" Lauras tētis.
Lauras tētis izrādās - bratans...
diez vai skolotaaja te to izlasiis! paldies kabataa neieliksi- aiznes vinjai konfrekshu kaarbu
Šī skolotāja ir tik tiešām nu ļoti laba. Arī es kādreiz pie viņas mācījos un atmiņas ir tikai pozitīvas - tādus entuziastus vajag vēl pameklēt, jo viņai nemaz kabatā daudz negrab, bet dara savu darbu vienkārši fantastiski. Ja pat šī skolotāja nelasa, kas te tiek rakstīts, vienlga ir labi, ka kāds lieku reizi Tev pasaka PALDIES.
"pačots" - pateicība.
Iesaku,Valdim,griezties pie meitas latv.val skolotājas,jauzlabo latv. val. zināšanas. Pārkrievojies tā,ka laba vēlējumu nevar pateikt latviski :D
Arī par skolotāju Pomeri esmu dzirdējusi tikai labu. Manas kolēgēs meita šīs skolotājas dēļ pēc darbošanās ķīmijas pulciņā aizgāja mācīties augstskolā kīmiju , tagad jau studē doktorantūrā , ir dabūjusi labi apmaksātu darbu.Tātad skolotājas darbs ir priekšzīmīgs ilgtermiņā. Lūk tādi skolotāji pelnījuši cīeņu.
Bet par to krievu žargonu, nu nesaspringstiet, uztveriet vieglāk - ar humora izjūtu, tad viss bū OK.
Ja,es būtu :) skolotāja, nezinu,vai man gribētos dzirdēt "pačotu" :D
Man gan gluži vienalga kā cilvēks man izsaka savu atzinību.
Un domāju, ka skolotāja Pomere arī to saprot.Viņa nav tik smalki cimperlīga.
Un domāju, ka skolotāja Pomere arī to saprot.Viņa nav tik smalki cimperlīga.
Nomierinies!
Viss kārtībā!
Fuij cik pretīgi,cilveks pasaka pedagogam paldies,bet atrodās kāds idiots un visu nokakā,(tipiski latviešu stilā)