Labas meistara rokas
Paldies frizierei Ludmilai salonā Diamond - brīnišķīgas meistara rokas - vieglas, prasmīgas, nerauj matus un strādā veikli.
Kur tāds salons ir?Un kādas cenas?
Salonā Glanmoor ir vēl labāk!Un cenas arī tādas superīgas.
Vislabākais salons Magnolija .super.
Diamond ir aptiekas mājā, 2. st, nesen atvērās, atrast nav grūti.
Cenas pieņemamas, tagad viņiem atlaides, laikam līdz februāra beigām, cik sapratu.
Ha-ha! Nerauj matus...
Labs kritērijs, pēc kura frizieres meistarību vērtēt...:DDD
Vai tad maz tādu frizieru, kas rauj matus, plēš un pluinī ?? Jā, tas ir nozīmīgs kritērijs.
Aptiekas mājā 2 un 3 stāvā Frisētavas ir gadus 15 vismaz:):)
dāmai> jautājums bija arī kādas cenas??? izklausās pēc pašu frizieru reklāmas...vai tad grūti uzrakstīt kādas cenas??? neviens jau Jūs i-netā neredz(ar kādu griezumu utt.)!!!
Ja reiz salonam Diamond te tāda reklāma, būtu nu pratušies ievietot arī sniegto pakalpojumu sarakstu un tam klāt cenrādi. Principa pēc neeju pie pakalpojumu sniedzēja, ja nezinu, vai mans maciņš spēj turēt viņa izcenojumus.
Man matu krāsošana, griešana, veidošana izmaksāja 15 Ls. Cenas noteikti atkarīgas no matu garuma, tāpēc nevaru vispārināt... Parasti frizieri uzmet aci un pasaka, cik maksās pakalpojums.
Man prieks ,ka Ogrē ir tik daudz labu frizētavu un superīgu meistaru!!!
Starp citu daudzi labi meistari mācījās pie Ludmilas un tagad burvīgi strādā Ogres salonos!
Dāma ir Ludmila no Diamond!
Mēs visas ejam tik uz Diamond!
Kā man patīk frizieru kariņi!Scenārijs gan viens-pašas jautā un pašas atbild,bet kopumā sanāk bezmaksas reklāma.
Vai tad jūs nezinājāt ka Ogre tā ir "Frozētavu lielpilsēta" tādu frizētavu daudzumu uz kvadrātkilometru kā Ogrē iespējams nav nekur citur Latvijā :):) Pilnas visas trepjurumes un pirmie stavi un eistades un las tik vel ne :):) Nistas vinjas savas starpā ar nevāji , vairojās daloties:):) Labu maistaru ar netrukst uz "Zosu baru" arīdzan:)
Tagad es toč zinu, uz kurām frizētavām NAV jāiet - Dizamond, Glamour (jebšukāuviņu), Magnoliju nu uz uz to aptiekas māju, lai nu kas tur sēdētu ar siseriem... Paldies par padomu... DĀMAS :D
IksTiņa :D
Smejies vai nē, bet šitāti padebīli skuķi paši sačakarē sava salona imidžu. Es neriskētu iet pie frizieriem kuri tādā veidā pelna sev pluspunktus (tātad normālā veidā - ar darbu - tos nopelnīt nemāk.
ir svarīgi, lai nerauj matus, to sauc par vieglām rokām. dažreiz frizieres tik traki plēš matus ka liekas ka pusgalva izplūkāta.
Iksiņa, tiešām labāk nekur neej. Tevī ir tik daudz žults, ka tev nav pat miera naktī sēdēt forumā un rakstīt komentārus. Te ir sadaļa par "paldies". Aizej parej kur citur, gan atradīsies temati, kur tu varēsi izlikt sevi uz visiem simts.
Ja pati nemāki kādam paldies pateikt, bet tikai nozākāt citus, tad tiešām paliek žēl.
Vai tā ir Ludmila kas vēl pavisam nesen sevi reklamēja pie Jaunogres tirgus salona?
tiesi ta pati kurai nav labi nekur
Uz salonu Akcents neejiet, tur nestrādā kvalificētas frizieres.Apcirps kā aitas.
Ja ja visi labi meistari no Akcenta azbega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...skatos,ka tā Ludmila nekur labu slavu nenes,ja te jau divi saloni tiek pieminēti kur viņa strādāja!?
Ir tadas,kuras pus Ogres frizetavu apskrejushas;)))