Laba Frizētava
Kā man patīk Frizētava "Laura" tur ļoti sirsnigas frizierītes kā ari audzē nadziņus ļoti kvalitatīvi un solārijs tur ļoti mājīgs,ka negribās iet prom un cenas ļoti zemas salīdzīnotkā ir citur.Šai frizētava skolniekiem,pensionāriem ir atlaides!!!!Es jums no sirds iesaku apmeklēt šo salonu nenožēlosiet ticiet man es biju apmierināta 100%.Vairāk būtu tādu Frizētavu!!!!!
Jā esmu tur bijis iegriezies man nedēļu atpakaļ nogrieza matus,meitenes tur strādā smaidīgas un laipnas kā arī saprātīgas cenas šai frizētava.
Man tur patīka tas ka solārija ir stāv lampa vismaz nekādu Haļeru nenorausi,ja ir abonements sanāk lētāk daudz,katrā ziņa tur ir o.k.
Man gan patik tur iegriesties-vismaz negriez ausi!
Būs jāpiekāp,man jau galvenais lai dabūtu to ko es vēlos,lai ar rezultātu butu es apmierināts!!!
Skan visai divdomīgi :0
Man arī šī frizētava patīk un tā ir tuvu manai mājai,cenas tur pieņemamas un frizieres vismaz saprot ko es gribi un nogriež tā kā vajag.Bučas jums jaukās frizierītes tā tik strādājat.
Šī ir manuprāt visnormālāka frizētava Ogre,tur viss mani apmierina.
man arī tur ļoti patīk...........droši ejat tik..........
tikai kušsssssss tur arī pacienā ar kafiju vai tēju kad matus krāso,tur es jūtos kā mājās.
Es nobrīnijos gan kad aizgāju uz solāriju domāju ka solārijs ir guļoš variants,bet te stāvus mazāks risks saslimt ar visādām veneriskām slimībām.
Nu vai visi kalendāra vārdi iekomentēja? Izskatās pēc slēptās reklāmas. :D
kādam skauz ja arī tā būtu,es tur gāju un domāju daudzi ogrēnieši kas gāja domā tā pat a tu minci ej atlaidies-rits gudrāks par vakaru.
tā jau ir skauģu šai dzīvē netrūkst....ko varu teik normala frizētava atev Minci iesaku tur aiziet varbūt arī domas mainīsies :)
Minci tev sen laiks peles ķert citā medību laukā.
Nu nu.
TAS MINCIS LAIKAM PARAK NOAUDZIS IEDOSIM VINAM LATIŅU LAI JAU NOGRIEZ MATIŅU :)
cilveeki-pasakiet kur taada Laura atrodas???:D aizdomiigi tieshaam-jo visus foruma aizsaaktos tematus par frizeetavaam,parasti visi apmekleetaaji vairumaa "noknaabaa"..te visi apmierinaati-aizdomiiigi..:D
Andri,ar tādiem vārdiem gan "nemētājies",ka pašam neatnāk atpakaļ...
TĀ FRIZĒTAVA ATRODĀS AIZ JUMIS PRETI TIRGUM
Kas tev saulīt nepatīk manos vārdiņos,medību lauki ir plaš jēdziens un katrs to saprot kā grib saprast,nekā personīga Ancīt,bučas tev saldumiņ.
es uzskatu ka cilvēkiem pašiem jaiet un jaizbauda tad zinās vai šī ir reklāma vai arī taisnība par šo frizētavu.
Nu labi,labi. Paldies,Tev ar bučiņa. :)
Es jau lidoju septītās debesīs paldies paldies tev Ancīt :)
Piedodied,bet cik man atmiņa neviļ šī bija sadaļa "saku paldies" un es ari to domāju ne kaa reklāmu,bet gan pateikt cik labs ir šis salons ko jutu to rakstiju un nevajag diskutēt par to ko nevajag.Lābāk tiem kam sliktas domas labāk nerakstat,gan jau var iztikt bez tādiem viedokļiem,būtu pareizi izteikt tiem kas kaut reizi ir bijuši šai frizētavā un guva tādas pašas izjūtas kā es,ceru frizierītes neņems ļaunā,tā tas nebija domāts.
Salona GLAMUR pie Inesites ir vel forsak.Ari ta otra meitene irOK
Inese Jevsejeva?
Yes
Ko tu te mūldi - laba frizētava, mājīgi..
Kautkāds padomijas ūķis!!!
DEA arī dod kafiju&tēju,ja kas...un par Natāliju labākas Ogrē nav!!!100%
Ja viņa pārcelsies uz Zimbabvi,es tāpat braukšu pie viņas,tik profesionālu frizieri grūti atrast,kur nu vēl Ogrē.
Laba reklāma un arī visi komentāri ir ar minūtes starpību sarakstīti!!! :))
:P , : Domā Frizieri ir kādi Reklāmas vai IT speci , viniem tak nav jausmas ka saucies kaut vai "Anna līzē Marija " bet rakstot no vienas IP adreses tapat skaidrs ka viena "Blondīne" pati sevi slavē :):)
Nu malači ,ka mākat sevi tā izreklamēt!!! Viens datums un ar minūtes starpību komentāri. Varēja jau pagaidīt lielāku laika amplitūdu un tad rakstīt nālošo komentāru! Bet katrā gadījumā lai veicas un ir daudz klientu!!!
blondīne ir un paliek blondīne.......bet ko darīt-izmisums laikam, naudiņu vajag.....iesaku labāk rīkot akcijas-tipa: pensionāriem, bērniem, kaķiem atlaides.....3 galvas par vienu cenu....u.t.t....
pašreklāma
jāāāā,viss būtu labi,bet diemžēl tur cilveki tomer neiet...... varbut tagad ies?!
Zini luni palasot citas sadaljas un
kuras tu ari ka komentetais biji
izskatas ka ar dzivi neesi
apmierinats parak skeptisks pret
visu tev jaarstejas steidzigi.sis
raksts nemaz nelidzinas pec
reklamas parak daudz tadu azu ka tu
sai pasaule kas nezin kas ir kas man
tevis neizsakami zel.
Pilnigi piekrietu sim rakstam azzu
daudz gan.
Inga : Es kā reiz ar ar dzīvi esmu ļoti apmierināts un veiksme mani nepamaet jau vairākus gadu desmituss:) Ko lai dara ka tev neiet man tavas "Konkurentes" mājās apmeklē un par viņu darba kvalitāti nesūdzos jau pārdesmit gadus:):)
labi, runāsim konkrēti- cik tajā frizētavā maksā griešana sievietēm (vidēji gari mati) un cik vīriešiem......var jau būt, ka noriskēšu kādu reizi
reklama:D tas raksts ir reklama, tas vis aparkts..
nu to jau visi saprata, ka reklāma, bet tad lai viņi uzraksta reāli, cik maksā......varbūt tas kādu tomēr var ieinteresēt
nu Luni lai jau tā būtu laiks rādīs kas un kā!
vai, sāku apšaubīt, ka frizierītes tur tik sirsnīgas:(((
dažam skauž laikam
nu re, ar savu niknumu sabojāji pati savu reklāmu:)))))) tagad toč neviens nenāks
Inga : Jus tur laikam esat konkrētas "Glupas blondīnes" sākumā izgāžās ar sevis slavēšanu taga vēl ar pretīgiem texstiem:):) Reklāma viena nejauka lietas ta VIENKARŠI var pārversties TOTĀLĀ antireklāmā ja reklamētāji muļķi un neprot savu lietu:):)
Nu tad beidzot ,kādas tad tur cenas?Varbūt arī es varu iegriesties pie SUPER LABAS UN PIEŅEMAMAS CENAS jaukas frizierītes .Garām ejot redzu pīpmanītes uz trepēm ,varbūt tās nav tās super meistarītes?
Nu vai tad laba friziere nekādā gadījumā nedrīkst pīpēt?
gala beigās sanāca superantireklāma-frizierītes naidīgas, neatbild uz jautājumiem par cenām, darba laikā pīpē un smird....moš arī iemet pa graķītim...kas tur slikts:))))))
Sorri,bet neesmu nekada frizierite,
bet gan kliente sai salona un ja
kadam liekos rupja tad adresejat
man un neaiztiekat frizieres vinam te
nav nekada sakara un par nozelu
neesmu ari blondine?man tumsi mati
un tur eju matus veidod un maksaju
par pakalpojumu 3 latus
tik.atvainojos frizieritem ka
izprovoceju kadu ka uz jusu adresi
tik daudz sliktu komentaru,visiem
baudu sagada kautko dzeligu pateikt
man zel ka cilvece tik talu nonakusi.
Ak mans dievs!kas te tik nav
sarakstits pirmkart ja kadam
interese cik kas maksa mums ir
cenu lapa visi milji gaiditi un visu var
sarunat mes tak neesam monstri
kaut seit palasot pat mati saceljas.J
a mums ir viena friziere tik kas pipe
un pec pipesanas vina nozga rokas
un izskalo zobus un no vinjas
nesmird.Tapec domajat ko rakstat
un Inesei gan nevajdzeja likt nekadu
rakstu sanaca ta ka tik neslavu
mums uzcelat labak butu personigi
pateikusies,bet sanaca loti nesmuki
beigas un cilveki par mums doma
briesmu lietas.Atvainojiet milie
cilveki tas bija glupi ieliekot tadu
rakstu ceru ka turpmak musu klietes
mums pateiksies personigi un
neizmantos interneta
pakalpojumus.
nu jau par vēlu:((
Uz šo frizētavu klienti laikam tikai pa naktīm nāk, jo dienā tā ir tukša - tikai pīpējošās frizieres...
Labi,bet ja reiz jums nepatīk,ka pīpe frizierīte,vai tamdēļ ir jātaisa tāds tracis,vai jūs pret visiem pīpētājiem tā izturaties un nemaz neejat viņiem klāt,cik nav zobārstu kuri pīpe,pat ārsti,bet jus te frizierītei piesienaties!Ko tad jus neejat pie zobārsta tikai tapēc,ka viņš pīpē?!Pirms nomelnot,apdomājaties!!!
vai cik Ingai un Frizierei ir vienads rakstisanas stils..vai tik nav viens cilveks!
Tieši to pašu gribēju uzrakstīt. :)
:) Šodien biju šajā frizētavā. Nav ne vainas,piedāvāja kafiju,tēju. Matus nogrieza, nokrāsoja,saveidoja-esmu ļoti apmierināta.Paldies! Bez manis tur bija vēl viena kliente,tā kā tukša arī šī frizētava nestāv :) Lai veicas!
Cik maksāja?
nav saprotams, kāpēc cenas tiek turētas tādā noslēpumā: uzrakstiet tak cik kas maksā un visiem būs skaidrs....kafiju un tēju mēs padzersim mājās, bet to cik maksā matu griešana gan jāzina laicīgi
Cilveki miljie dzive ir gan balts un
melns un tas jau labi ka tik daudz
kritikas tad si frizetava rulle.
Ziniet,tagad varu teikt drosi ka salonā viss ir kartībā ,jo ir aizgājusi tā friziere - Kobra blondā :) kuras dēļ pat solāriju neapmekleju! Ļoti nelaipna,vulgāra gan pret klientiem gan citām darbiniecēm! Nesen biju apgriezt matus,laipni meitenes uzņēma!!!
ko var nomelnot frizierites vinas strada labi un ar sirdsdeksmi ja kuram nepatik lai mekle labakas tadas ka bijusi friziere kurai nekas svets nav var cilveku nodir.... par neko cenas pienemamas visu var sarunat ja dikti vajag jo citur pec 17 neviena nenem preti bet tur gan .
Laikam pašai jāaiziet uz cenrādi palūrēt,jo te tas laikam noslēpums.
tu laikam domā to blondo ļudmilu tā gan bija viena ellīga bābiete paldies dievam ka viņa prom jo viņas dēļ arī es pārstāju tur iet,tagad varēšu atsākt.paldies par noderīgu ziņu,tomēr šai forumā ko noderīgu ar var uzzināt.....
hmmmmmm izmēģināju un vīlos.. apkalpojošais personāls tur ir ok - smaidīgs, pļāpīgs.. bet par kvalitāti gan neko labu nevaru teikt.. ja taisa vakara frizūru, tad tai jābūt vakara frizūras cienīgai, bet nevis šaļai-vaļai par 10-15 Ls...... tad jau labāk samaksāju 15-20 Ls un eju tur, kur taisa profesionāli..
Pec katras cigaretes izskalo zobus. Par sito sasmejos. :)))
inga un frizierīte viena un tā pati persona, IP agrese viena !
nesaprotu par kau kadu tizlo frizetavu tada diskusija/.