Kāzas

Lūdzu iesakiet idejas kā izklaidēt jauno pāri ceļā uz viesu namu (jābrauc gandrīz 1h) - anketas (kādas), uzdevumi, pārbaudījumi u.t.t.
Forumus: www.vedējiem.lv , www.precos.lv , www.sapforums.lv, www. precēties.lv, www.aklaimigie.lv, www.perepoloh.lv, www.ailab.lv, www.kazam.lv, www.kazuplanotajs.lv neiesakiet, jo to visu esmu izskatījusi, un neko tādu neatradu! Jau iepriekš paldies par atsaucību!

Leila , 2009-11-18 11:45:10

Leila : Kas tad minētajiem WEBiņiem bizness neiet ka tik plaši jāreklāmē ?:) Nu jā kāziņas "servissa" ziņā esot gājušas mazumā par saviem 70% vismaz , tad jau švaki ar biznessu švaki:) Ja jau visos pieminētos neko neatradai tad jau acīm redzot tev neko nevaig , atliek vai nu neko nedarīt vai vispār atcelt pasākumu ja nav nekādu ideju KO tad gribās darīt:):)

Lunis , 2009-11-18 12:22:15

Nu tur neatradu neko tādu, kas noderētu man, jo jaunais pāris paši ir bijuši vairākās kāzās par vedējiem, un es negribētu, la viņiem pašiem tas viss atkārtojas, ko paši ir izmantojuši kāzās... Tā lūk!:)

Leila , 2009-11-18 12:46:18

Origināli butu neko nelikt dariit - bus riktgis parsteigums jaunlaulatajiem ;) Un vini bus priecigi,ticiet man ;)

vax , 2009-11-18 13:20:19

Oi tad tik tiešām NELIKT NEKO DARĪT būtu vislielākais un patīkamakais pārsteigums:) Citādii visi tie murgi un "Idejas" ko mums vairums sagudro ir uz nerviem krītošas un vienkarši stulbas izdarības , MIERĪGI aizbrauciet tēju padzert jūras krastā , lai cilvēki var atpūsties un "Sagremot" svinīgo momentu un nobriest vakara tusiņam radu / dragugu / diķdieņu baram :):):):)

Lunis , 2009-11-18 13:43:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet