Paldies Tapro pārdevejai
Milzum lielais paldies tai Tapro maza auguma pārdevejai ar gaišiem matiem, kas ikreiz palīdz izvēlēties pareizās pārejas caurulēm, skrūves, savienojumus u.c. Tiešām! No viesas tās komandas, kas tur kreisā pusē pašā galā no ieejas darbojas - šī pārdevēja man liekas šī veikala vērtīgākais darbinieks! paldies!
Man šajā veikalā ļoti patīk elektropreču nodaļā pārdevējs-vīrietis labākajos gados,sirmiem matiem,ražena auguma.Savu preču klāstu pārzin labi,zinošs,pieklājīgs.
Cerams,ka vadība pratīs novērtēt šos labos vārdus!!!...
Pievienojos Lilles "paldiesam" par to kungu no elektropreču nodaļas:)) bet kopumā pēdējā laikā Tapro apkalpošanas līmenis diemžēl smagi ir gājis uz leju...
Patiesi - kungam no elektropreču nodaļas arī mans paldies! Visumā šajā veikalā pēc pārbūves nācies sastapties tikai ar laipniem un izpalīdzīgiem darbiniekiem.
jebkurš darbinieks TAPRO veikalā ir pretīmnākoš - salīdzinot ar citiem ''slavenajiem '' Ogres veikaliem ... .
jebkurš? - reizēm varbūt arī ir, bet ir gadijies, ka otra sieviete - gluži pretstatā pirmajai manis minētajai tajā pašā nodaļā nav ar mieru atrast nepieciešamo, prasito un turpat stenda izlikto, jo nezina, kur tas glabājas vairumā, kur nu vēl ieteikt, kas labāks un piemērotāks...Tieši tāpēc esmu sajūsmā par to izdarīgo atsaucīgo sievieti ar gaišiem matiem un mazo augumu!
Vispār nelāgākais, ko Tapro redzēju, ka jaunie puiši pāŗdevēji klaji nekaunīgi izturas pret vecāka gadagajuma cilvēkiem, tiem nevēlas paskaidrot, sniegt informāciju... Man jaunai un smukai šajā ziņā ir priekšrocības un tomēr puiši, Jūs arī kādreiz būsiet veci:)
Man Tapro gan nepatīk,es parasti iepērkos veikalā Riveto.Tur ar pardevējiem ir viss bumbās.
Nu redz, Daiga beidzot atļāvās skaļi pateikt to galveno problēmu, par ko es nokautrējos rakstīt, minot Tapro apkalpošanas līmeņa krišanos, jo kuram gan gribas atzīt, ka neesi vairs tik jauns un cmuks:)) Bet tā tas ir, un puišiem jāsaka, ka Rīgas būvmateriālu veikalos nekad neesmu sastapusies ar šādu attieksmi, kaut tur arī apkalpo jaunie puiši...
varbūt arī nav jebkurš pārdevējs pretīm nākošs, bet jaunākā gada gājuma pārdevējiem ir tā problēma, ka tie rāda skābus ģīmjus, ja tiek atrauti no čupošanās veikala stūrī. taču es uzsveru, ka salīdzinot ar citiem veikaliem (kur man ir bijusi saskarsme ar apkalpošanu) TAPRO ir nedaudz virs pārējiem.
Jap!Domaaju,ka es vien esmu tas kaskjiigais klients,bet izraadaas arii citi:(... Nenoliedzu,ka veikalaa stradaa daudz laipnu paardeveeju,bet...ir arii taadi,kuru deelj esmu noleemusi izvairiities no shii veikala turpmaak,ko Riigas veikalos neko taadu neesmu piedziivojusi...Tad jau labaak,biki nodedzinaat benziinu-sanjemt laipnu apkalposhanau un daudzas preces Riigaa var iegaadaaties leetaak kaa Ogree - kopumaa buusiet ieguveeji!It kaa jau neviens nebljaava virsu(to es arii nepieljautu),bet serviss gan tur ir zem katras kritikas...Katraa gadiijumaa,ja peerkat kaadu lielaaku preci,kuru jums vajag arii nogaadaat maajaas,vispirms saskanojot laikus,kad jums to preci atvediis maajaas,jo tas,ka arii juus kaut kur straadaajat un darbdienaa pusdienas laikaa nevarat seedeet maajaas,veikalaa nevienu neinteresee... :( Kaa teica paardeveeja -- galvenais juus atnaaciet samaksaat:))))
Ceru,ka tas buus mans peedeejais lielais pirkums shajaa veikalaa!!!Arii draugiem un pazinjaam neieteikshu! Brrrr!
Tapro veikalu jatais ciet,labāk netēret laiku bēt azbraukt uz Rīgu,ietaupīsiet un nopirksiet visu.
tapro veikala vietu vār pārbuvet:boulingu,kartīngu halle,tirgus paviļonu.BET JĀ JUMS PATĪK:garas rindas,pārdeveja meklēšana,švaku sortīmentu,pirkšānu nevaidzīgo(ieteica kaukāds pārdevejs),pārmaksat(no 10.sant. līdz 1Ls),nekādu atlaižu sistēmas---LUDZU tapro veikals.
Cenas tur ir ļooti augstas.
tu vaarna riebiigaa jel rimsties, ka siers no mutes neizkriit,tavs vilciens ir aizbraucis.paarstee nervus,nevis dirs par visiem!!!
Šodien iepirkāmies santehnikas preču nodaļā Tapro veikalā.Paldies diviem foršiem " večiem",kas mūs apkalpoja.Zinoši un solīdi.
nu ja nepatik tas veikals ko jus terejiet tad to degvielu brauciet uz rigu!!!
ar muti ari jamakl braukt jusu zinashanai!
man patik un es ieperkos salidzinot ar jumiem vai cento un maximu tapro apkalposhanas zina ir paradize!!!!
laba un zinoša pārdevēja ir pie tvaiku nosūcējiem,paldies!
Š.g. jūnija mēnesī iepirkos Ogres Tapro veikalā...sapratu, ka esmu par apgrūtinājumu veikala darbiniekam, jo,tā kā neesmu speciāliste mājas remonta jomā, man bija nepieciešama konsultācija...
Tā paša iemesla vadīta veikalā ierados š.g. oktobra sākumā- biju patīkami pārsteigta, mani ļoti uzmanīgi uzklausīja, izskaidroja un piedāvāja vairākas alternatīvas. Arī kasē mani uzklausīja ļoti pretimnākoša un visnotaļ jauka kasierīte. Aizgāju no veikala apmierināta, ar patīkamu noskaņojumu un cerību uz turpmāku sadarbību! Paldies, tas bija burvīgi!!!!!!
monika , 2008-10-09 13:20:53
Zēni pie krāsām ir super atsaucīgi , visu cieņu ,prieks pie viņiem iepirkties un pakonsultēties .