PAROGRE
Nesaprotu,ko visi var noriet Parogres hipermarketu?Cik lasu diskusijas-visi ka no kedes noravusies.
Pati vakar biju iepirkties un esmu patikami parsteigta.
Viss ir tirs,kartigs,plaukti pilni,plasa izvele,dazadas akcijas un cenas ari sakrit.Un,lai vai kas ir dzirdets par pardevejam-viss ir preteji.Loti laipnas,izpalidzigas.Iedeva man galas gabalinu nogarsot,ieteica,kura pasaam labak garso.
Ko cilveki var nemties un runat?Varbut pasi tur nemaz nav bijusi,tikai te baigie varoni.
Pirms izraisu vetrainu pretreakciju-pasaku,ka man vienkarsi gribejas pateikt ari kaut ko labu,kas uz mani atstaja patikamu iespaidu.
Esiet pozitivaki-ta dzivot vieglak!
vai tik tu neesi kada ieinteriseetaa persona, kas piereklamē :P
Piekrītu.Arī man patīk iepirkties Pārogres hipermārketā.Apkalpošana ir aukstā limenī,arī cenas ir adekvātas.
apkalpošana tur tiešām ir "aukstā" līmenī nevis augstā! :D
kopš tur nomainījušās daudzas pārdevējas,tagad apkalpošana ir ok.Salīdzinot ar mālk.jumi kur tev bezmaz jālūdzās,lai kāda no tām žukām pienāktu tevi apkalpot,it īpaši no rītiem pie bulkām,pie sieriem tas pats.Viņas redz,ka tu tur stāvi,bet tēlo,ka baigi kaut ko dara.Tādā bezdarba laikā būtu kā skudriņas tecējušas,lai neatlaistu!
Labs veikals,labas cenas,atlaides! Viss OK!
Kad tur beidzot ievāksies "Depo"?
Haha, man atkal ir ko teikt par centra Jumi. Kādu vakaru stāvēju pie sveramo sieru stenda, pārdevējas tur nebija. Apnika gaidīt, aizgāju pie tiem plauktiem, kur jau fasētais siers. Kad biju līdz turienei tikusi, tad no palīgtelpām iznāca pārdevēja un bļāva man pāri 1/2 veikalam... "Nu, kaut ko vajadzēs? ES VAIRS NENĀKŠU!"...
It kā tas būtu manās interesēs - lai Jumis vairāk nopelnītu... Kā vispār nav kauna? Viņiem vajadzētu par katru klientu cīnīties, nevis noriet kā suni un pozicionēt sevi kā kaut ko ekskluzīvu [es vairs nenākšu, skrieniet nu šurp, kamēr es te vēl stāvu!] :)
Vai tad tur plāno ievākties DEPO? Man patīk Pārogres Jumis.
Man arī nav nekādu pretenziju pret Pārogres Jumi.
Man arī nav nekādu pretenziju pret Pārogres Depo. :D
Aukstā līmenī. Par šito pārsmējos. :D
Viens no labākajiem, tikai "apsargi" ,kā jau visur, tracina nedaudz. Un vispār jābūt savstarpējai cieņai, dažreiz pircēji domā, ka ir "karaļi' ienākuši veikālā. Man dažreiz arī uznāk dusma, ka kāds tur čammājas, u. c., bet viss ir pārejoši, katram savs darbs.
depo tad būs vai nebūs ,jau 2 gadus gaidu.
Cenas patiešām ir labas. Daudzi produkti citos veikalos, jo īpaši Elvī ir stipri dārgāki. Centra Jumī, mālkalnē es pērku baltmaizi, Juma cepto, ir dabūmana svaiga katru dienu, ir garšīga un cena 18 santīni!!!
Juma baltmaizei laba ir tikai cena... .Pagaidi,kad saaksies karstais laiks.
Bet vai esat iepirkušies Jumī pie Ogres stacijas? Vakaros viena pārdevēja pa to aizgaldu, ja vairāki cilvēki pērk zivis, tad pie siera un desas vari stāvēt kaut stundu. Vakar, piemēram, pārdevēja fasē sieru, es stāvu pie desu stenda 10 min, neviena cita pircēja, bet šī tik paskatās uz mani un mierīgi darbojas tālāk. Tā arī izgāju no veikala bez pirkuma, apnika gaidīt.
A kur ir Jumis pie Ogres stacijas?
Da nav ko cepties, labs veikals, var brīvi pastaigāt un nav tā ka cilvēki virsū gāžas un rindā 20 min jānīkst. Vienīgais, ko gribētos - lielāku alus izvēli, lol veikals liels, bet nopērkami praktiski tikai traktoristu alu - 7-9% apinīši, stipri, garie un citas žļergas.
Man arī patīk Mālkalnes Jumis.Pārdevējas gan pie zivīm,gan gaļas vienmēr ko ieteiks,palīdzēs izvelēties ko tiešām garšīgu.Kā arī jaukas un patīkāmas kasierītes!
Klīst baumas, ka Depo būs jaunajā tirdzniecības centrā, kas tiks būvēts blakus "Daugai" uz Rīgas pusi.
bara instinkts-ja viens saka,ka slikti,tad visi pārējie ķērc līdzi,ja pēc laika cits saka,ka labi,tad arī pārējiem viss pēkšņi ir baigi labi :)))) man,personīgi,nav ne mazākās nojausmas-Pārogres Jumī nav būts jau gadu vismaz... :))))
A kur ir Jumis pie Ogres stacijas?
to enerte , 2009-05-15 17:12:46
Man domāt,kas tas ir domāts "Centrs" uz Brīvības ielas.
Nu gan ir sū.i man ar Būvmaterialu centru Ogrē, ja ienāk Ogrē DEPO. Viņi, maitas, takš spējigi pārdot par zemākam, dempinga cenām. Man liekās, kas tas orangutans helmis saorganizējis konkurentus pret mani. Nu, zajaz, pagadi! - es vēl spirināšos.
Atslābsti, vecais, nekāds DEPO Ogrē neienāk.
Pārogres Jumis ir labākais veikals Ogrē