DRĒBES
Vai Ogrē var kaut kur atdot lietotas drēbes?Lai vienkārši nav miskastē jāmet.Žēl izmest.Varbūt kādam tomēr noder.
Jā, nodod humpalās, kur pēc tam tās pārdos pa lielu naudu.
Es domāju, vienkārši smuki noliec pie savas mājas miskastes. Bezpajumtnieki paši paņems un valkās.
pie veterināraas polikliinikas ir veikals majai un dziivniekiem un tur ir pensionaaru biedriiba otr. un ceturt. no 14-16. un var nodot ne tikai dreebes,bet traukus meebeeles un graamatas.lai vieglaak saprast tas ir aiz grāmatniicas ausklis pie dzelzceļa.
PALDIES par informāciju.Tā kā dzīvoju privātmājā Pārogrē tad tā nolikšana pie miskastes nav aktuāla.Senāk varēja sarkanajā krustā nodot un tad izdalija maznodrošinātiem.
var uz Indranu ielu soc. majaam..
jā tur tiešām,jo tieši bērnu drēbes tur lieti noderētu bērniem
Var arī Latvijas Sarkanā Krusta Ogres komitejai, atrodas Turkalnes ielā 15, tikai iepriekš jāsazinās - tālrunis 65053679.
Parcik dzivo Pārogre,vari aiznest uz Akmeņu ielu 43,škirošanas laukums.
Sarkanajā krustā pieņem visu laiku.
Es savulaik nesu uz sociālo dienestu (laikam bija Parka 1, iepretim b/d Strautiņš)
aiz grāmatnīcas Auskelkis ir pensionāu biedrība pieņem otrdienās un piektdienās ,ņem pretī visu kas tev mājās nav vajadzīgs.
Zem karstās maizes,Jūs pieņems ar atplestām rokām!
Pretī Jumim ar var droši nest!
es izliku maisos pie tuvākās miskastes,pēc 5 min drēbju tur vairs nebija.
Ja negribas nest uz Sarkano krustu,tad tiešām,ja noliksi pie miskastēm,ātri vien pazudīs.