Ielas
Paldies par Ogres labajiem ceļiem!!!
Nu ljoti labi tiee celji - tieshaam :d
jā,tagad cenšos mašīnu kādam nogrūst...
a forshi jaunieshi - sportojam sportojam ! vismaz veseliigs gaiss un kaaju musiishi lielaaki!
J'agaida kam'er k'ads no domes salauz'is ma'si'nu,tad pat bru'gi ieliks,bet pagaid'am-brauciet,brauciet un labojiet!!!
Žēļ gan, ka manā Pārogres nostūrī nedzīvo kāds no Domes deputātiem vai vadošajiem darbiniekiem ;) Bet Pureņu ielā gan laikam kāds priekšnieks dzīvo - maza dārziņu rajona ieliņa - bet labi noasfaltēta. Un kad rajonā ar apskaužamu regularitāti pazūd elektrība, Pureņu ielā deg pat laternas!
ši ir labākā rubrika, lai kā kaulu pamestu sunim!
Ai pa musu labajiem celiem braukt vajag pirkt tanku vai laba visurgajeju
Caur Špakovska parku lai nevar izbraukt,lai kādu tanku pērc.Vismaz ar traktoru būtu nolaiduši.
Ja a/m nevar izbraukt Ogres ceļus un ielas, tad ko teikt man - kājāmgājējai?! Kamēr no rītiem no savas mājas tieku līdz 2.autobusa pieturai, esmu nobridusies-nošļakstījusies kā no dziļas Latgales sādžas atbraukusi, lai gan skaitās, ka dzīvoju pilsētā.
Tur jau tā lieta,ka skaitās.Arī Maskava skaitās*BOĻŠAJA ĢEREVŅA*.
ceļi, ta ceļi, tāda pārsvarā visa Latvija,bet kāda izskatās Dārza iela un posmā no gāzes vada tilta līdz Dārza ielai.Kurš atbildīgs par tā sakopšanu?
Rodas sajūta, ka neviens ne par ko nav atbildīgs. Brienam tālāk ;(
Pavasaris jau atnaacis ar 2 sapleestiem amiishiem, vienu uzdauziitu riepu, 1 apora, un veel kaut kas grab.. Paldies labajiem onkuljiem, ka tik mazi tie bojaajumi, vareeja buut i veel niknaak [dusmas]
jaabrauc nomaksaat Ceļa nodeva pa sho gadu, varbuut shiem aptruukaas prieksh uz/laapiishanaas :D
nevajag šo rubriku pārvēst par Nejēdzību sadaļu-tāda jau ir. vajag jau arī būt vietiņai,kur tiešām no sirds pateikt labus vārdus!!!!!!
Bet kur ir ielu komitejas,kas neciinaas par sakaartotu vidi,projektos piedalaties,vai tikai zjeelojaties.
taas taču tikai Ciemupē !
re! (pochemu usi sbril) durik?! proletariaats ar zobiem pleeshaas peec saviem ikmeenesha ienaakumiem no kuriem pashvaldiiba sanjem nodoklju dalju - Ogrei taa nav mazaa! Iisaak sakot - neredzu kur paiek mans pikjis?? Tajaa Purenju ielaa un liidziigajaas?? Man veel buus projektu rakstiishanaa jaapiedalaas?? Tieshaam, neapskauzhu kaajaam gaajeejus un citus shiis sasodiitaas pilseetas iedziivotaajus :(