Mālkalnes klients

Pēc Mālkalnes rēķinos norādītās informācijas, ka man jāmaina ūdens skaitītāji, es to šomēnes arī izdarīju, uzstādīja jaunus skaitītājus, viss čikiniekā. Bet sakiet man kāds, lūdzu, ko man tagad norādīt tajā lapelē, kur mēneša pēdējā dienā jānorāda ūdens skaitītāju rādījumi?! Tur mēneša sākumam uzrādīti vēl vecie skaitītāji, bet tagad taču man ir jaunie. Ko man darīt? Atbildi gaidu.

kadastarpiba , 2009-02-28 10:27:35

raksti tikai jaunā skaitītāja rādījumus, jo vecā skaitītāja rādījumi tiek nodoti Mālkalnei un viņi paši aprēķina!

@@@ , 2009-02-28 11:12:36

paldies, bet tur tā starpība kādos 100 kubikmetros, baidos, ka nesaņemu pasakainu rēķinu:)

kasastarpiba , 2009-02-28 11:17:32

Jāraksta sekojoši - tas kantoris un cilvēks, kas Tev mainīja skaitītājus, ceru, ka Tavā klātbūtnē, ir satādījis aktu, kur redzams, iepriekšējā (tas ir vecā) skaitītāja rādījums un uzstādāmā (tas ir, jaunā) skaitītāja rādījums, Mālkalnes lapā ir JĀRAKSTĀ UZSTĀDĀMĀ, TAS IR, JAUNĀ SKAITĪTĀJA, KAS TEV PAŠLAIK IR rādījums, jo vēl viens akta eksemplārs nonāk "Mālkalnē", kura ari veic aprēķinu sakarā ar jauno skaitītāju rādījumu, šeit problēmas nav bijušas, ja nu rodas, aizstaigā līdz Mālkalnei, atrisinās... Jā, vēl, šajā mēneša rēķinā Tev parādās vēl vecie skaitītāju numuri un rādījumu, tiklīdz Mālkalne saņems info, ka ir veikta skaitītāju maiņa, nākamajā mēnesī saņemsi rēķinā gan jaunos skaitītāju rādījumus, gan skaitītāju numurus...

daudzpunkts , 2009-02-28 12:48:51

Starpībai kubikmetros nav nozīmes, jo jaunuzstādītie skaitītāji, ir bijuši lietoti, tas ir - kalibrēšanas laboratorijā pārbaudīti ar tiem rādījumiem, kas noņemti iepriekšējā lietotāja rādījumam rādījumiem, viss ir kārtībā...:)

daudzpunkts , 2009-02-28 13:31:24

Paldies abiem, tā arī izdarīju.

kadastarpiba , 2009-02-28 16:50:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet