Zemnieku piens
Aicinu zemniekus, kuriem ir produkcija būt aktīvākiem un sevi reklamēt. Daudzi pirktu pienu, tajā pašā laikā izrādās uz Ogre galveno tirgu 4 reizes nedēļā brauc cisterna no lielas zemnieku saimniecības, bet to pamanīt pat garām ejot nevar, jo nav liela uzraksta PIENS, kur nu vēl cena. Saimnieks droši vien domā, ka sliktie ogrēnieši pienu negrib, bet ogrēnieši par nav pamanījuši, ka tāda cisterna ir piebraukusi...
pirmo reizi dzirdu !
tapec ari saku! Divas reizes garam nogaju - lai saprastu vai tas tiešām ir piens, jo pircēju tad nebija. Tad aizūtīju savu mammu pakaļ ar burku - pa to laiku vēl daži bija sākuši mācīt zemniekam, ka viņam pārdošanas māka ir zem katras kritikas, lai gan cisterna liela, moderna utt. Pie pakaļējiem vārtiem.
kurās dienās,apm. ap cikiem brauc?
Jā zemnieki kūtri, varēja aktīvāk piedāvāt savus ražojumus!
Pirmā dzirdēšana, es arī labprāt pirktu...dodiet reklāmu..
Diezgan bieži vakaros pie Ziloklanu 24 mājas arī brauc cisterna ar pienu. Neesmu gan prasījis cik maksā un no kurienes, bet cilvēki kas zin, stāv rindās...
Mums ar brauc klāt mašīna ar pāris kannām. Žēl, ka tikai 2x nedēļā.
uz tirgus kā teica pārdevējs - sestdien, svētdien atceros droši un laikam pirmdien vai trešdien - katrā ziņā no 8:00 līdz kamēr apnīk.
sestdien ta cisterna bija vēl trijos pēcpusdienā
Jā,Mālkalnes pr.starp 7 un 9 māju arī tirgo pienu no lielās cisternas,pirmdienās,trešdienās un piekdienās no plkst.15.30 līdz plkst.17.00,cena 0.50 santīmi litrā.
Jauki! Paldies par informāciju!varbūt zināms no kurienes tas pieniņš ,vai labs?
uz tirgus piens no Kokneses. Vel nezinu par labumu - nopirkam vakar un es ta ka pienu nelietoju, tad neesmu vel aptaujajusi gimenes loceklus.
paldies!
Un Turkalnes ielas rajonā? Ja ir tāda lieta, tad kurās dienās un cikos?
Es arī labprāt pirktu lauku labumus.Protams jābūt informācijai kur var nopirkt.
rotams, daudz labāk materiāli atbalstīt mūsu zemniekus, nekā sponsorēt kombinātu rīkļurāvējus. Vet gan jau atradīsies birokrāti, kas tādu ielu tirdzniecību "nogriezīs"...
Es pirktu ,bet tikai no zināma saimnieka ,jo daudzās kūtīs un virtuvēs ,traukos ko izmanto pienam ir tāda antisanitārija ka bail skatīties, kur nu vēl lietot.
es jau domaju, ka laukos no govim slauktu pienu varita veida lietot ir tikpat labi ka pasterizetu un vel daudz labak jebkura gadijuma.
Ja redzēt kas tās gotiņa slauc, tad gan nebūtu vienalga kādu pienu dzert,jo sanitāro apskati jau neviens neveic un gotiņas ari slimo .Vai tam pienam analīzes kādreiz taisa ,tāpēc es personīgi labprāt lietošu lauku pienu tikai na zināma saimnieka .Visu laiku pienu ņemu no radiem un veikala piens vispār nav piens.
padomā tik, antisanitāri apstākļi :D drīzāk jāuzmanās,k a tie trauki nav piesārņoti ar visādiem ķīmiskiem dezinfekcijas un mazgāšanas līdzekļim... kā saka, no sūdiem neviensn nemirst...
lasīju otrdienas "Dienā", ka uz Ogri brauc cisterna no Kokneses saimniecības. Viņiem arī ar PVD atlauja ir, un tas nav mazsvarīgi. A kur viņi tirgo? Kad un kados laikos? Saimniecība saucas "Jaunholandes".