Frizieris ogrē
Lūdzu iesakiet labu frizieri!!
jā, tūlīt! :D lai man ilgāk rindā jāgaida? :)))
Besij ārā cilvēku slinkums. PASKATIES IEPRIEKŠĒJOS FORUMOS! Tu domā, ka uzdevi unikālu jautājumu? Un vai tiešām tu noticēsi visiem ieteikumiem? :)))
vislabākais ir
bla,bla,bla,neesmu no Ogres,nesen parvacamies..bla,bla,bla...nu cik var???NU,tad palasi netaa:) Goooglee ievadi frizieri Ogre,un tev izmetiis entos forumus,kur tiem apspriesti FRIZIERi OGRE!!
Nu sāc no tuvāko ,jo katram mums sa vs un gadās ka ar pirmo reizi ne viss sapas ar mūsu vēlmēm
Nu es esmu ļoti apmierināts kā mani nofrizēja Agnese no Fashion Line laikam :)
bla bla bla....
pameklee google.lv - frizetavas ogree,tur bus visi nesen raksitie form=umi par šo tēmu ;)
un tad grib lai ogrenetaa buutu tik skaistas diskusijas, ja cilveeki ir tik neatsauciigi un rupji. riebjas kko rakstiit ja ir tada attieksme.
Inga no DEA
Svetlana...salons ,,FASHION LINE", noteikti sniegs rekomendaacijas par kraasas, griezuma un stila izveeli
dina no renē salona! :)
Natalie (A+A), Nataalija (DEA), Ludvigs (Parka 1a)
Iksiņa, Lunis utt jau nu vienmēr dos gudru padomu!Nesaprotu, kāpēc savu pārgudro viszinību nevar piebremzēt!
nu neņem galvā!
Ludvigs ir sieviešu frizieris?
gan sieviešu,gan vīriešu....
tieshaam nevar piebremzeet savas negaacijas..jaaiet un cilveekiem jaabojaa garastavoklis..vis forums pie*irsts ar negaacijaam. ja nevari pateikt, neko pa teemu vai neko laadzigu tad paklusee!
Ludvigs, strādā otrdien, ceturtdien un sestdien Parka ielā 1a. Neesmu nevienu sliktu atsauksmi dzirdējusi, pati pie viņa jau kuro gadu eju, ļoti patīk un nav bail ieteikt citiem :)
Starp citu, frizē viņš gan vīriešus, gan sievietes
Vanda Kurmajas 2.stavs.
Es arī par Vandu no Kūrmājas otrā stāva :)
Nu cik var par tām frizētavām un frizieriem..... Visādas Vandas,Ļenas,Natālijas un citas....... Vienmēr ir tā-kas vienam neder,tas otram pašā laikā.
Vanda visforsaka friziere un strada Kurmaja otra stava! Pameginiet un nenozalosiet!
Friziere sava amata!
Prieks redzēt aktuālu informāciju par Ogres frizieriem.
Surse ! a ! vai Ludvigs vel strada Parka 1 a? vai tur ir kada frizetava? varbut ir telefons?
Par Ludvigu sliktas atsauksmes pēdējā laikā vien dzird... Kas tur tik īpašs?
Ogrē ļoti forša friziere ir Aiga, pieņem blakus strūklakai salonā "Aiga Lux". Noteikti iesaku!