Aptauja
Vēlos veikt nelielu aptauju par lietoto preču veikaliem Ogrē un rajonā. Vai tādi ir ? un kādā līmenī ? (attiecīgo veikalu īpašnieki var neizteikties pašreklāmas nolūkos)
Jumis
vislabākais bija HUMANA.......bija
Man patik Ikskilee, privatmaajaa.Adresi gan nepateiksu...nezinu,jo esmu ogreeniete..... Smukas dreebites, cenas ar pienemamas, nepatik ka daudz kas stav kaudzees, bet taa ir iespeja atrast so to kiciigu,jo parejiem vienakarsi apniik vandiities :)piem. pagajuso sestdien nopirku superiigu somu, labas kvalitaates 3Ls, meitai apspiileetas dzinsas arii 3 Ls.Esmu looti apmierinaata. Izvele patiesaam ir liela, ir apavi, arii virsdreebes.....
Siguldas humpalas Mālkalnes 26-šis tas labs gadās. Dažreiz.
Humana vislabaakais? Lielaaks suuds nav redzeets.
PĀROGRĒ Degas apģērbi,visām gaumēm
Mālkalnes 26 - bieži labas lietas ir atrodamas
Parasti humpalu veikali ir smirdīgi,vienīgais kurš ir vienmēr kārtīgs,sakopts ir Mālkalnes pr.26 .
Ikšķilē ,tajā privātmājā-pagrabā ,nu drausmīga cūcība!pretīgi!Nezinu, kā tur var ko pirkt!
tās ir tikai manas pārdomas.
Riktīgi labais ir pie stadiona, pagalmā,kur pirts! Silti tur gan nav, bet apģērbi riktīgi labi un ir arī jaunas lietas par demokrātiskām cenām. Arī zīmolu preces,kam interesē. Nu par pārdevēju vispār-super, ieteiks, palīdzēs atrast. Katru pirmdienu atlaides. Vnk aizej un paskaties!
RDA Malkalnes 26, pretīm Malkalnes Jumim arī patīk.
Nu man patīk R.D.A un arī veikals zem karstās maizes.