Paldies "'FREKO''
Paldies mūsu "glābējiem"-veikalam FREKO, kas atrodas Mednieku ielā! Patīkami pārsteidz un izpalīdz jūsu darbalaiks , sevišķi svētdienās,kad pēc jauki pavadītām brīvdienām, svētdienas vakarā atceramies, ka vajag skolai nepieciešamas lietas!
Paldies pārdevējai Gitai Balodei,kura arī svētdienas vakarā spēj būt laipna un smaidīga! Lai jums veicas!
Cik patīkami dzirdēt ko labu.Pievienojos, lai veicas.
yeee Gitina rulle, maza alkaholike :)))))
Labāk laipna alhoholiķe, nekā publiskā aprunātāja( s) kmh.Kauns.
ad?
Ne tikai Gitiņa alkoholiķe rullē, bet arī Inese u.c.... Kopš Freko pirmsākumiem ir novērots ka šīs firmas pārdevējām cieņā ir grādīgie dzērieni.
kāda starpība ko cilvēks dara brīvajā laikā. Galvenais lai savu darbu padara kārtīgi, un brīvajā laikā var droši dzert u.t.t.
Nezinu, cik esmu bijis, pardevējas atstāj ļoti labu iespaidu! ne reizi nav bijušas zem grādiem.
Jā, alkohols Gitiņai garšo:-D
nu ja tas tiktu lietots tikai arpus darba laika, tas tiek lietots darba laikaa, vinam jau vairs pat nevar pamanit , kad ir zem gradiem, tur jau vairs nav ko :D Inese jau vispaar ir kronis visam !
Tas ir vnk piz....s:-D
Kaut kā neticās, nezinu, man liekas ka jūs te blēņas runājat. Tādas smukas meitenes nevar tādas būt.
Nu ja runā par Freko tad tiešām veikala vadītāja plosto uz nebēdu....
PAr Gitu gan nekā slikta nevaru pateikt, bet t a jaunā tumšmate ir bremze un ļoti nepieklājīga
pffff :))))) FREKO plosto :DDD
njaa taa melnmate tieshaam nepieklaajiiga, tik prasta un tada, nez ko no sevis iedomaajusies ...
tad tev taas smukaas meitenes buus acis aizmaaleejushas , ar savu lielo sharmu :D
skumiigi, ka sievietes ir tadas vulgaaras un alkoholikjes ...
Ārprāts! Cik primitīvi komentāri! Cilvēks uzraksta ko labu un te uzreiz kā vārnu bars virsū! Patiešām netaktiski, prasti un pretīgi. Tā kā šajā veikalā pārdevēju nav daudz - varētu taču iedomāties, kā meitenēm jājūtās pēc Jūsu komentiem. No savas puses par pārdevējām šinī veikalā varu teikt tikai to labāko. Turaties!
He!!! Man gan tā melnmate tieši patīk!!! Smukas acis viņai!
Marčo, tur ir divas tumšmates, par kuru tu runā?
Divas? Hmm... nez, esmu redzējis tikai vienu! Gados jauna viņa.
Latvietim labākais ēdiens,otrs latvietis.Es arī varu teikt tikai visu to labāko par šī veikala pārdevējām,laipnas,atsaucīgas,lai viņām pietiek spēka tā turpināt!!!
Mačo,
ir viena, gara auguma un viena mazāka auguma, bet jaunas ir abas, vienai īsi mati un otrai gari mati, nevērīgs gan tu esi.
nu tad jau abas buus smukas! bet es to mazaako laikam esmu redzeejis. nevaru ar sevi neko padariit, nu patiik man taas meitenes!
nu tad jau abas buus smukas! bet es to mazaako laikam esmu redzeejis. nevaru ar sevi neko padariit, nu patiik man taas meitenes!
ieeju freko, un tur parmaiņas, citas pārdevējas, jociigi palika!
jā, man arī šķiet vai tik šīs diskusijas nav atņēmušas kādam darbu??
nee nav gan !!!
Inese Robezniece, kauns Tev un negods!