slimnīca

Vakar bija nepieciešama mediķu palīdzība.Asas sāpes sānā,vīrs nekavējoties, no darba mani paņēmis, veda uz slimnīcu.Dežūrārsts gados jauns(diemžēl nezinu kā sauc).Attieksme profesionāla un sirsnīga,tāpat no māsiņu puses.Gribu teikt,ka Ogres slimnīcas mediķi bija ļoti brīnišķīgi:)Pēc sniegtās palīdzības,varēju atvieglotām sāpēm un mierīga braukt mājup.Paldies šiem lieliskajiem mediķiem!:)

ii , 2008-07-01 13:08:11

paldies par labiem vārdiem, citādi visi cenšās saskatīt mediķos tikai sadistus.

pesimiste , 2008-07-01 19:05:40

mans pirmais un vienigais bernins ari dzima ogres slimnica un es varu teikt tikai to labako .it seviski par vecmati Vinetu.
Otru ar tur dzemdetu:))
Ir jau ari pozitivais:)

zi-zi , 2008-07-01 21:41:06

Nemāku spriest par ārstēšanas kvalitāti, bet tas ka dakteri neko nerunā, slimniekam un tuviniekiem neko nestāsta vismaz Ķirurģijas nodaļā ir fakts, var jau būt ka citi slimnieki ir zinoši un visu tāpat saprot, bet man bija lielas problēmas pavisam nesen Ogrē. Tā kā slimošana vēl nav beigusies, tad jau redzēsim arī dakterēšanas kvalitāti.

dp , 2008-07-02 10:59:01

mana pieredze Ogres simniicaa ir tikai pozitiiva!!

nukse , 2008-07-02 11:57:30

man arī nav slikta, bet tas bija sen

a , 2008-07-03 10:37:42

Arī man vakar bija neieciešamība iegriesties Ogres slimnīcā. Kopumā varu teikt, ka personāls strādāja profesionāli. Nedaudz bija jagaida arsts, kas atradas operacija, bet ari jaunakais mediciniskais personals savu darbu veica profesionali. Protams, ka butu gribejies, man ka lidzi atbraucejam, sanemt kadu papildus info, kamer pats pacients tiek ieksa apkalpots, bet lidz tam musu medicinai ir vel jaaug. Par so niecigo samaksu, labi, ka vismaz izdara visu primaro.

Žerārs , 2008-07-03 14:14:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet