Humana
humana veikala vairs nebūs? kāpēc? es tur sapirku labas drēbītes saviem bērniem un sev. paldies pārdevājām,vienmēr atsaucīgas un laipnas
Tas neka.Nebūs viens būs cits.
visiem jau patika pa velti iepirkties, tik īre par to veitu jāmaksā, darbiniekiem algas, apsardze, komunalie un ja zin vēl uz to vietu ir uzmetuši aci citi īrēt gribētāji, tad kādam ir japiekāpjas ;)
Ai žēl...bija tīri labais...
ļoti labs lietoto apģērbu veikals ir pretī pirtij, pie stadiona un pārdevēja ,vnk super!
to Aija, nu nezinu. labi ir uz atlaidēm. a tā padāergi un samera vecmodīgi.
Piekritu,tur ir parak vecmodigas drebes. Nevienaa huumpalaa nesmird tik traki drebes ka sajaa.
Jā,tas humpals ir jātaisa ciet!!! drēbes fuj!
Nu man tīri labio patīk humpaliņas zem karstās maizes.
Zem karstās maizes,manuprāt,ir šausmīgi pārpildīts.viena drēbe nāk kopā ar vairākām.Tas mani attur no turienes!
nu humpalas neož labi tikai tādēļ,ka tiek apstrādātas ar dažādām ķīmijām,lai mēs nesaslimtu ar kādām slim''ibām un kodes nesaēstu tās drēbes. Nu nezinu,kas tad ir lēti-par velti vai? 0.80 ļoti mazlietots T-krekls. Zābaki, ādas-4,50...nu nezinu,vai maz lētāk var būt.Tirgus zābaki,ja arī tik pat maksā, tad kājas sals un kalpošanas laiks būs īss, bet ādas zābali, vnk ideāli!
Vai tur jauns veikals tagad atveries preti krievu pirtij? Kaut kadi baloni bija izkarinati pie vienam durvim.