Paldies ULDIM BLŪMAM!!!
Godīgi cilvēki no zemes virsas vēl nav pazuduši, par to nācās pārliecināties šovakar. Stāsts ir šāds.
Šodien, divi puišeli, baudot skolēnu brīvlaiku pastaigājās pa Ogri. Viens no viņiem konstatēja, ka ir pazaudējis savu mobilo tālruni. Signāls pienāca, bet uz zvaniem neviens neatbildēja. Telefona meklējumi nevainagojās panākumiem. Zēns pārdzīvoja zaudējumu,te pēkšņi, vakatra pusē viņa draugs no kura telefona bija zvanīts uz pazudušo, saņēma tālruņa zvanu - patīkama vīrieša balss pavēstīja, ka tālrunis atrasts. Zvanītājs, kā vēlāk tika noskaidrots, bija ULDIS BLŪMS, kurš tajā pašā vakarā tālruni pats arī atveda un attiecās no jebkādas materiālās atlīdzības, skaidrojot, ka arī pašam savulaik nācies pazaudēt mobilo tālruni, tāpēc viņš saprotot, cik nepatīkami tas var būt.
VĒLREIZ - MILZĪGS, MILZĪGS PALDIES ULDIM BLŪMAM!!!
vins bija tads pagara vírietis?
Jā, pagarš, tumšmatains, simpātisks vīrietis.
Kurš tad nezina Uldi Blūmu? Pazīstamo golferi un basketbolistu? Lai slava tam!
nu ko lai saka, goda viirs!
Es ar vienreiz pakaasu telefonu dzeks, kas atrada bija uzzvaniijis, kaadam numuram no telefona graamatas un beigaas sakontakteejot mani par viskija pudeli bija gatavs to atdot, kas arii veiksmiigi tika nokaartots
KAS TAS TĀDS Uldis Blūms?
droshi vien, ka nopirki leetaako un ar mazaako tilpumu... ;)
amok, vienkārši godīgs cilvēks.
Mēs arī reiz atradām mobilo. Telefona kontaktu sarakstā sameklējām gandrīz katram esošo kontaktu ar segvārdu 'mamma' un uzzvanījām, lai pateiktu, ka viņas bērna telefons atrasts, lai nodod šo ziņu telefona nozaudētājam un nāk pakaļ. Arī neko ne prasījām ne ņēmām par atradumu. Kam negadās :)
skatos ka saakas lielīšanās - kurš nu ir labs bijis :))
A ES savukārt nesen uz Bruņinieku un Tērbatas stūra atradu laulības gredzenu! Nevienam neko atdotot negrasos, gaidu brīvāku brīdi, kad aizstaigāt līdz lombardam, lai notirgotu to! :)
Kā jau vienmēr, viss, arī labais, te tiek pārvērsts par farsu... Skumji.