nepieciešama palīdzība

Mīļo salavecīt!!
Ciemupē dzīvo veca, slima, uz gultas guļoša sieviete 92 gadus veca. Viņai ir nepieciešami M izmēra pamperi. Valstij būtu jāapgādā ar bezmaksas pamperiem, bet viņi nespēj pat pusi nodrošināt. Pensijas tam visam nepietiek. Viņa priecātos par Ziemassvētku dāvanu. Viņa dzīvo Ciemupē pie vienīgā luksofora divstāvu mājā "Ciemupe". Ieeja no šosejas puse.
Liels, liels paldies!!!

es , 2017-12-08 15:08:45

Ogrenetam vajag sadaļu šādām ziņām, neba vienīgā, kam līdzīgas rūpes; tad portālam būs vēl vairāk jēgas nekā līdz šim

rosinājums , 2017-12-08 16:21:57

Kādu veidu - biksītes vai apliekamos? Cik pilītes? Lūdzu precīzāku informāciju.

Sniegbaltīte , 2017-12-08 19:47:34

Lai pirktu, jāzin konkrēts izmērs S vai M vai L.

rūķītis , 2017-12-09 14:00:42

Mīļie cilvēki, kas notiek? Kādā sakarā kaut kas tāds parādās internetā? Vai Ogres sociālais dienests ir pateicis, ka par šādiem cilvēkiem nerūpējas?

Neizpratnē , 2017-12-09 17:24:44

Viņai ir nepieciešami M izmēra pamperi.

> rūķītim , 2017-12-09 17:34:24

ja vedu, vai tur kāds ir ja jau viņa ir guļoša.? kādu tel nr . kā sazināties kad braukšu

ok , 2017-12-09 18:23:39

cik zinu, ja cilvēks ir gulošs tad ģim. ārsts izraksta kādas atlaides uz pamperiem

vispār , 2017-12-09 18:25:55

Paziņu lokā ir invalīds ar līdzīgām problēmām. "Atlaides" neuzlabo situāciju, ja nav radinieka, kuram maciņā pietiek naudas.

nu>vispār , 2017-12-09 21:37:34

tantukam ir meita Inese un dēls Agris,mazdēls Kristaps-dzerāji lieli.lai nedzer,bet pieskata Lidijas kundziti.sanāks arī pamperiem naudiņa.(es tik tā pazīstami)

xxx , 2017-12-09 23:27:03

sociālais dienests ir informēts par šo situāciju??? Kad tantuks aizies, tad tikai sāks ņemties, kur bija, ka neviens neziņoja par tādiem apstākļiem.! Nu ja tiešām dzērāji tad traki tantukam, tipa, radi ir lai tiek galā..

vai , 2017-12-09 23:53:38

Pati kopju guļošu cilvēku un tāpēc jautāju, bikksītes vai apsienamos, tas ir svarīgi priekš kopēja, kā viņam vieglāk uzvilkt pamperu, vai slimnieks var kaut cik palīdzēt šai procesā. Arī pilīšu skaits nav mazsvarīgs.

Sniegbaltīte , 2017-12-10 06:41:05

Lidijas kundzes tel.nr.ir 28 21 32 04, ļoti labsirdīga un ar brīnumaini veselu saprātu.Zinu,ka labprāt mūža nogali pavadītu pansionātā,taču man līdz galam neskaidru apstākļu dēļ tāda soc. palīdzība nav pieejama,jebšu atsakās to sniegt !
Kundzei ir lauzta gūža,kuru ,liekas,vairs nevar saārstēt,nedzīst..,tādēļ vairs nespēj paiet,neapskaužama situācija !
Par šīs ģimenes savstarpējām attiecībam runājot varu teikt,ka Lidijas kundzes vārdiem varbūt var ticēt-tiekot apkpopta un ēdināta labi,taču kā ir patiesībā-nezinu !
Zinu,ka bez minētajiem pamperiem trūkst arī kurināmais-tās varētu būt briketes,jo malku no šķūnīša izzogot.Lielā krāsns ir kapitāli jāremontē,sildās vien ar virtuves malkas plītiņu un sildmūrīti !
Pats šai kundzei ik pa laikam pievedu malku,kas tiek sanesta virtuvē,tādēļ zinu,ko runāju !

Zinu šo kundzi ! , 2017-12-10 17:18:26

paldies par informāciju.

zaķis , 2017-12-10 21:40:06

Te ir atbilde visiem tiem,kuri murgo par soc.dienestiem un viņu smiegtajām palīdzībām.Šo dienestu pamatfunkcija ir paskaidrot iedzīvotājiem,ka nekā nav un nekā nebūs un nekā nav iespējams palidzēt.Patiesibā viņiem ari ir taisniba-nekā nav un nekas nepienākas.Dienests pa lielam tapēc arī pastāv,lai to paskaidrotu.Ar citādu attieksmi es tur neesmu saskārusies.Diemžēl.Vienu gan varu teikt,ja ir maznodrošinātā statuss,tad naudu nelielai apkurei piešķir ātri un operatīvi.Cits jau ,laikam,nekas arī nepienākas,ja cilvēks nav pilnigi vientuļš,bet kaut kur ir arī bērni,kaut arī dzerāji.

babiņa , 2017-12-11 09:53:34

Šai kundzei, ja nemaldos ir 4 bērni un daudzi mazbērni! Ne visi no vińiem ir dzērāji, bet acīm redzami, ka pilnīgi kretīni un bezatbildības iemesojumi- tas nu gan tiesa!

Zinu , 2017-12-11 20:39:49

Vai tad 50% atlaide viņai nav?

... , 2017-12-12 10:45:19

No kā atlaide? Es tevi nesapratu.Kur tu ko tādu esi pieredzējis? Vīrs ir 2.gr.invalīds ar progresējošu smagu diagnozi.Ratiņkrēslu gaidam jau 8 mēn.Vajadzīgi speciālie apavi.Rinda ir,apavu nav,kad būs neviens nezin.Zāles ir kompensējamas,bet līdzmaksājums mēnesī sastāda ap 200 eu.,jo medikamenti ļoti dārgi,tātad arī līdzmaksājuma summa liela.Blakus diagnozes,kas rodas no pašu medikamentu lietošanas netiek kompensētas nemaz.

Samanta , 2017-12-13 13:57:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet