ceļš uz mājām
Gribu pateikt paldies, lai gan nezinu kam īsti, bet pateikšu:) Liels paldies par luksoforu un gājēju pāreju ierīkošanu Brīvības ielas un Kalna prospekta krustojumā pie bērnudārza "Sprīdītis". Nu sirds var būt mierīga tiem vecākiem, kuru bērniem no Turkalnes, Sūnu, Zaķu ielām jānokļūst Ogres 1. vidusskolā, un visiem tiem kam kājām jāšķērso šis priekš gājējiem bīstamais un diezgan sarežģītais krustojums. Vēl tikai ļoti pietrūkst ietves no bērnudārza virzienā uz Mednieku ielu, tur diemžēl jālaipo starp mašīnām. Smukas jaunas apmalītes lai uzliktas, taču ietves nav...
Un trotuaara uz Mednieku ielas, savadaak uz Gimnaziju aiziet ir ljoti bistami !
Jā,arī es esmu laimīga par kārtību Ogres ielās,taču piebraucot pie dārziņa un ejot uz to,nākas uzmanīties lai kāds nenobrauc mums ar bērnu kājas.Zīmes saliktas,ka stāvēt pie dārziņa aizliegts,taču par to kā tagad tikt līdz dārziņam nākas piedomāt,jo mašīnas tagad liekam virzienā uz Mednieku ielu.
Stulbi arī tas, ka bērnudārza "Sprīdītis" vadība sākusi slēgt vārtus, kas iziet uz Mednieku ielas pusi, lai gan man un daudziem citiem, kas piebrauc pie dārziņa un liek mašīnas tajā pusē, tas bija īsāks un ātrāks ceļš nokļūšanai dārziņā, nekā iet apkārt uz "parādes"vārtu pusi. Man, piemēram, dārzniece - sētniece svarīgi aizrādīja, ka nebūs te visādiem staigāt pa tiem vārtiem, kur darbinieki un piegādātāji ar saviem vāģiem brauc iekšā:)
jā,pairmajā dienā paveicās tikt pa vārtiņiem iekšā,visas nākošās gājām apkārt starp mašīnu jūru.Varbūt arī labi,ka vārti ciet,taču tad vajag celiņu līdz luksaforam.
Arī man ir prieks par jaunajiem sakārtotajiem krustojumiem un luuksoforiem! :))
Man gan nav prieks! Uzskatu, ka tur satiksme gāja raitāk, kamēr luksoforu nebija. Un paskaidrojiet, lūdzu, kā lai izbrauc no Mednieku ielas puses pa kreisi, ja vienlaicīgi, jāgaida tos, kas brauc pretī no pārbrauktuves puses (kam arī zaļais)
Es vēlos pateikt ''paldies'' tam ,kas nobrauca luksoforu uz bērzu alejas.. tagad jāgaida kād kāds šoferītis pārlaidīs pāri. Var ievilkties pat ilgāk gaidīt, ja attaisa dzelzceļa pārbrauktuvi un mašīnu rinda sāk kustēt..