Remonts vannas istabā
cik meistars ņem par darbu,ja ir savi materiāli? Nepieciešams nolīdzināt grīdas, sienu, grīdas, sienas noflīzēt, nomainīt podu, izlietni.
man par sienu flīzēšanu paņēma 500, bet vēl viss pārējais......
Tas ir atkarīgs no vannasistabas kvadratūras,jāvienojas ar meistaru.
Skatoties, ko esi gatava dot...
tik tiko liku flizes gridas fl. 7Eiro /m2 sienas 10eiro/m2,kopa ar suvam
Materiāli savi, visas līmes, masas savas. Tikai cik meistars ņem par darbu.
Kvadratūra 5 kvm
Meistari vienmēr strādā ar klienta materiālu.Vari pirkt pati vai uzticēt meistaram,bet materiāli vienmēr būs tavi.Par darbu tā arī ir kā iepriekš tika teikts.
Tev ļoti mazi kvadrāti.Strādāt grūti,nav pat kur pagriezties,bet naudiņas mazas.Labu meistaru būs grūti atrast,kaut gan bada laikā pat velns mušas ēdot.Patiesībā,nezinu,kā šobrīd meistariem ar darbiem.Domājams,ka tev būs iespējams salīgt meistaru ar apmaksu par dienām.Pagājušā gadā summa grozījās no 25-50 eiro darba diena.
Man pagājušajā gadā meistars mazu vannas istabu (lietuviešu projekta mājā) solīja izremontēt par 600 eur. Jāsaka gan, ka no meistara pakalpojumiem atteicos un izremontēju pats.
Hi, esmu šeit, lai dalītos maz liecību par to, kā es saņēmu reālu aizdevumu no Finanšu mājās, es nekad uzskatu, ka uz tiešsaistes aizdevumu aizdevēji var būt vēl reālu un legit tas ir tāpēc, ka man ir zaudējuši tik daudz maksa scammers dēļ avansa maksa tiek lūgts pēc viņiem. bet Dieva godība finanšu aizdevuma mājām palīdz man ar visu aizdevumu man vajadzēja tie ir reāls un legit. viņi man aizdot € 15000Eur, kas i izmanto mans dēls operācijas. šis aizdevums uzņēmumam ir reālā dot viņiem mēģināt, ja jums ir nepieciešams kredīts, un jūs nekad nožēlu sazināties ar viņiem, tas ir uzņēmums, e-pasta adrese ir financialhome34@outlook.com
dažkārt darba izmaksas = ~ materiālu izmaksas
Nu materiāli pirkti jau ne no veikala, bet caur sludinājumiem, kam palicis pāri. Labi, tur līmes, masas veikalā jaunas loģiski.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.