Zobārsts
Padalieties ar atsauksmēm par zobārstniecību Tīnūžu ielā ,blakus dakterei Kaktiņai.PALDIES!!!
Kas tātāda par personību KAKTIŅAja tu krista kaut ko raksti un padomā nevis murgo par mākoniem
sliktas atsauksmes laboju tur 4 gadus bet beidzot mērs pilns un sameklēju citu.ar ļoti sliktiem materiāliem strādā ātri krīt laukā un visādas citas problēmas.un maksā tik 50,60 un tik bez čekiempaiet divi trīs mēneši un blombe laukā.
Dr .Kaktiņa. Tīnūžu ielā, kas tur var būt neskaidrs. ??
Kvašninu prakse! atsauksmes sliktas, nu eju pie citas dakteres
Kvašninu prakse! atsauksmes sliktas! nu eju citur!
Man ari nepatika,ļoti primitīvi labo.Čeku arī izvairās dot.
Pasa sakuma vini labi stradaji,bet tagad pavirsi,tikai nauda,nauda.
Vai kāds var padalīties iespaidos par zobārstniecību Ogrē,Skolas 16? Paldies.
Es eju uz Ogres slimnīcu pie zobārstiem. Vienīgi rindas tur garas. Cenas zemas salīdzinot ar citām praksēm Ogrē.
Zobarstnieciba skolas16, jaukas ,laipnas meitenes.Blombes turas joprojam,un ko tad vairak vajag,viss ok.
Zobarstnieciba skolas16, jaukas ,laipnas meitenes.Blombes turas joprojam,un ko tad vairak vajag,viss ok.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.
Vai kāds var pateikt, vai zobārstniecība Dolero vēl eksistē? cik zvanu viņiem, nekad neceļ?!
Un vai kāds var ieteikt labu zobārstu Ogrē???
Paldies!!!