Bleķis02!

atnācu tiko no līkā tilta, bet nekādu talku nemanīju - miskaste pazudusi un ir pielasīti divi maisi līdz pusei ar kaut ko ... !!! veiksmīga gan tā talka - kā jau arī bija domāts: depūtātu darba laiks līdz 17:00...!

HETS , 2007-08-23 17:30:57

Nupat sazinājos ar Ogrenet redaktori Kristīni Zaķi, kura arī piedalās talkā. Viņa stāsta, ka nupat visi beiguši talku un sapulcējjušies pie Līkā tilta. Talka sākās pulksten 16 pie Līkā tilta, tur bija arī traktors, talciniekiem tika dalīti atkritumu maisi un darba cimdi. Pati redzēju, ka piedalās arī Ogres mērs E.Bartkevičs un izpilddirektors P.Špakovskis. Talcinieku grupas virzījās gan uz dzelzceļa tilta pusi, gan uz otru pusi gar abiem Ogres upes krastiem. Cik daudz atkritumu salasīts, par to vēl informēsim.

Guna, Ogrenet , 2007-08-23 17:56:54

Interesanti, ko rit vēl umka vai kā viņu tur betonēs?

aparjods , 2007-08-23 18:14:19

Mēs beidzām strādāt plkst 18, ja tu dikti gribētu mūs sameklēt, tad tev tas izdotos. Jebšu domāji ka mēs visi tupēsim pie līkā tilta divas stundas? :)) Grupa, kurā es biju, virsījās no līkā tilta uz dzelzceļu tilta pusi (tieši pie tā arī bija visvairāk atkritumu). Het, vai gadījumā nevēlies atvainoties? :)) Talkā piedalījās ap 30 cilvēku un visiem bija slapjas muguras (vēlāk ielikšu bildes).... un starp citu - pārsvarā pašvaldības iestāžu pārstāvji.

Kristīne , 2007-08-23 18:48:14

Paldies,Kristīn! Apnikuši šo slaistu komentāri. Bet mums talka patika.

dalībniece , 2007-08-23 19:33:17

A ko atd HETS pats nepiedaliijaas - slabo?

Rukitis , 2007-08-23 23:49:30

paskatījos bildītes un izlasīju rakstu par talku un tiešām atvainojos. patrs jau arī būtu piedalījies, bet kā jau minēju iepriekš - darba diena man beidzas vēlāk nekā notika talka ...!atvanojos vēlreiz no visas sirds!

HETS , 2007-08-24 19:52:12

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet