Pieraksts
Mīlie, labie, jaukie esošie un potenciālie klienti, sāciet beidzot saprast un ievērot, ka pie friziera ir jāpierakstās, Ja kāds nav pamanijis, tad frizierim ir tikai divas rokas, un jūsu mati prasa zināmu laiku, tās nav desmit minūtes. Ipaši tas nav saprotams vīriešiem, sievietes ir domājošākas sajā ziņā, Frizētava nav tirgus, nevajag uz turieni skriet barā. Paņemiet meistara tel.nr. un nāciet savā pieraksta laikā tā ietaupot gan savu laiku gan meistara nervus. Jāsaprot, ka jüs neesat vienīgais klients., un meistaram nav jābūt brīvam jebkurā laikā, kad esat iedomājies ( jusies) atnākt.
kurā frizētavā tas ir?
laiks pensijā!
Kad tā padomā, tiešām- mani mati prasa zināmu laiku, un tās nav desmit minūtes. Un skriet barā uz frizētavu! Ar kuru galu es līdz šim domāju... Paldies!
ja man šo pakalpojumu vajag, tad loģiski ka es pierakstos, jo arī man nav laika zīlēt vai meistaram būs laiks, vai man vjadzēs paris stundas rindā gaidīt,Tā ir tik elementāra lieta un nokārtojama ar vienu tel. zvanu, ka jābrīnās par ļautiņiem kuriem tas joprojām nepielec, Padomju laiki ir pagājuši, kļūstiet beidzot civilizēti,
es krāsojot matus pie savas meistares arī esmu pamanijusi, ka dažiem vajag tūlīt kā viņš ir ienācis, pec stundas jau vairs neder. Man bezmaz vai no krēsla jālec augšā, lai kundziņš varētu safrizēties, Un smieklīgākais ir paziņojums ka viņam lūk nekādi pieraksti neesot vajadzīgi,
Pie jebkura laba speca jāpierakstās iepriekš:) Biju Liepājā pie čomiem tur tieši tāpat kā Ogrē un jebkur citur nelielās pislētās pieraksts pie iecienītiem speciem vairākas dienas uz priekšu pie specifiskiem arī mēnešus un pusi gada uz priekšu. Bieži nākas attiekt , jo rinda diezgan stabīla jau gadiem.
pie laba meistara ir jāpierakstās. Tiem kas griež pa četri vai pieci eiro kvalitāte nav vajadzīga,ka tik kaut kā,tas ir mācību frizētavu līmenis.Profesionāļi savu darbu vērtē augstāk un attiecīgi arī rindas neveido,taupot klientu laiku. Bet nu, katram podiņam savs vāciņš.
Vai jums ir nepieciešams biznesa kredītu? Vai jūs meklējat ekspansijas jūsu biznesu, bet trūkst naudas, lai tā notiktu? Mēs nodrošinām mūsu vērtīgus klientus platformu, kur viņi var saņemt garantēto aizdevumu biznesā. Mēs varam aizdot jums līdz 20 miljoniem ASV dolāru ($ 20,000,000.00). Mēs piedāvājam visu aizdevumus ar likmi 3%. Lai iegūtu vairāk informācijas, E-pasts: zionloanfirm.ltd@gmail.com
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.