meklēju skolu
Varbūt kāds man var palīdzēt .Lieta tāda ka man puika ies 4. klasē 1.vsk ,bet es gribētu pamainīt skolu,jo gribētu klasi ar mazāku bērnu skaitu.30 bērni vienā klasē.Tas priekš viņa ir par daudz .Redz tad jau var nemācīties kā vajag,bet ja skolēnu skaits ir mazāks tad ir cerība ka saņemsies un mācīsies labāk.
kas tie par muļķīgiem mierinājumiem, māmiņ:D ja puika nemācās, tad tur kaut kas cits pie vainas, ne jau skolēnu skaits. mazāks skaits laikam ir lauku skoliņās, bet kvalitāte... skolā mazais cilvēks iemācās komunicēt ar citiem, iziet sabiedrībā, un ir jāpārvar zināmas grūtības!
Jā, ir tāda privātskola, kur tikai daži bērni klasē, lapu ielā atrodas. Bet tā štelle nav par brīvu. Vai arī interesējieties ogres ģimnāzijā par iespēju iekārtot skolēnu Ogres pamatskolā. Bet tad, visdrīzāk, bērnam iespējams būs jāmācās norupes ielā (nu tur kur agrāk tuberkulozes slimnīca bija)
Diinaa, man ļoti žēl ka tevs puika mācās slikti, bet es varu saderēt ka tam nav nekāds sakars ar skolēnu skaitu... tu vari laist savu bērnu Ogres ģimnāzijā...mana meita arī tur mācās unj teikšu ka viņa mācās uz 9 un 10....
takā... un atceries ka skolēnu skaitam naf nekāda sakara ar mācībām...
Labi vēl, ka dēla sliktajās sekmēs nevaino skolotājus, lai gan viss vēl priekšā... ;)
Hei, hipo, Ogres pamatskolas shilti pavisam nesen maniiju izvietotu turpat, kur Ogres gjimnaazija, Ogres Interneta centrs, t.i. : Meža Prospekts 14/1.
ogrē taču vairs nav privātskolas...? tur ir bērnu dārzs!
privātskola ir un būs. vari patinteresēties, ja maks atļauj un vēlies individuālu attieksmi. kaut gan katra skola ir laba. arī privātskolā ir savas problēmas. Bet. Ja bērns, vecāki, skolotāji grib. tad rezultāts ir. Ne velti aristokrātiu bērnus mācīja privātskolotāji vai privātskolās. Tagad masu skolās saražo huligānus utt.
paldies par padomu bet es esmu izmēģinājusi dažādus līdzekļus lai ieinteresētu viņu mācīties ,bet man lidz šim nekas nav sanācis. Tāda sajūta ka viņam viss ir vienalga un mani vārdi lai kādi tie nebūtu izskan tukšumā.Tas bija mans kārtējais mēģinājums ,bet laikam jau ir izgāzies.
...,
Varbūt jums ir tāda mode visur vainot citus taj skaitā skolotājus ,bet es te mēginu atrast kādu izeju.Jūs to laikam pēc savas pieredzes.
No visas sirds varu ieteikt Tīnūžus. Esmu par šo skolu dzirdējis labus vārdus tieši mazāku klašu dēļ, jo katram bērnam skolotājs var veltīt vairāk laika. Un tas tiešām ir ļoti būtiski:) Satiksmes iespējas arī nav peļamas. Godīgi sakot es pats personīgi visā nopietnībā apsveru domu nākamgad savu bērnu vest uz Tīnūžiem.
labākā skola rajonā ir ĶKV
Noteikti iesaku izvēlēties Ogresgala pamatskolu. Mans bērns saka vislabākos vārdus par šīs skolas skolotājiem, un es varu tikai piekrist.
dina . varbut varam aprupnaties individuali? epasts-sppa@tvnet.lv
Es arī esmu dzirdējis par Tīnūžiem tikai labu.
Dinai shodien vaarda diena. sveicam! :)
to hetere Jūs gan laikam skolā mācījāties uz 2 un 3 .
tevs ,naf citād zinātu kā rakstīt šos vienkāršos latviešu vārdus.
Pirms kādu apdiršam padomājam par sevi.
Jā , par Tīnūžu skolu daudz laba dzirdēts. Protams, kur mazāk bērnu, tur taču labāk tiem bērniem, lai TEV veicas, zinu gan , kā tas ir, ja negribas mācīties, bet priekš tam ir vecāki, lai palīdzētu bērnam risināt problēmas un var arī parunāties ar psihologu, varbūt atklājas iemesls.
Es ar par ĶKV
VAr jau but, ka Tinuzi laba skola, bet tikai savadi, ka nekur si skola nefigure, kad runa iet par olimpiadem. Nav uzvaretaju no sis skolas, un tas kaut ko saka par akademisko limeni, manuprat.
es labaak par Tinuziem,nekaa ĶKV,man nepatik tur macisana,nav isti nopietni viss.
Vai pamatskolā jāiemāca akadēmiskās zināšanas? Varbūt labāk tomēr ir prasme mācīties un sadarboties? Un cilvēciskās attiecības? P.s. Starp citu, runa nekur nevar iet un aiziet....
mazākas klases ir Keguma skolā'....
mazākas klases ir Keguma skolā'....