Apbedīšanas pakalpojumi Ogrē
Kurus no apbedīšanas pakalpojumu sniedzējiem Ogrē (arī Lielvārdē, Salaspilī) jūs noteikti ieteiktu vai tieši otrādi - neieteiktu?
Man sanāk, ka Ogrē ir šādi pakalpojumu sniedzēji:
# "Atvadas"; "Atvadas & Ogre", "Grekserviss" (laikam vieni un tie paši, jo vienāds tālruņa numurs);
# "Ogres Svēte";
# "Serviss Mūžība" (Lielvārde);
# "In Sensum" (Salaspils).
Papildu jautājums - kur zārkus var uz vietas vislabāk apskatīties? Paldies.
Serviss Mūžībā,vis kolosālākie
Lielvārde.no Mēness ielas
Lielvārde,no Mēness ielas.Pilnīgi viss uz vietas.
Piekrītu par Mūžību no Lielvārdes.
Atvadas Ogre viss uz vietas sirsnīga attieksme un laba piederumu izvēle,cenas normālas. glabāju radinieku ,nekādas problēmas.
Atvadas ir liela zārku izvēle.Ņēmu zārku un pārklāju , vedām prom uz Latgali paši,saņēmām arī darbinieka konsultāciju uz mums interesējošiem jautājumiem.
Cenas kādas pakalpojumiem? Apmēram vienādās?
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.