kliente-psihopaate!!!
Tatjana Alutina zvērīgi nikna draudēja panākt manu atlaišanu,par to ,ka aptuvenais cenu piedāvājums (ko rēķināju pēc viņas dotajiem-aptuvenajiem mērījumiem) atšķirās no jau precīzā (speciālista mērītā) aprēķina par 35 Ls,bet kur ir mana vaina, viņa tā arī īsti pateikt nevarēja,jo jau pie pirmā aprēķina tika teikts ka CENA IR STIPRI APTUVENI...Mana priekšniecība viņai mēģina visu to pašu skaidrot vēlreiz, bet pagrūti,jo tā trakā tiktāl ieciklējusies uz savu(un vājprātā bļauj tik skaļii- varētu piestrādāt par ruporu stadionā) ka vinjai sākot likties, ka mani vajagot pārmācīt...Dullā metās man virsū, labi ka kolēģītis bija uz vietas un savlaicīgi noreaģēja,jo pretējā gadījumā es būtu krietni apskādēta un cietusi! Galvenais,ka sākumā likās pilnīgi normāls cilvēks-Ogrē tādu psihiņu ir daudz???
Cenu piedāvājums KAM? :)
Jā, es arī nesapratu! Kas ir Tatjana?
Strādāju ar klientiem (garantijas nodaļā) Ogrē, tur šad tad gadās skaidrot, pārliecināt un nomierināt. Bet nu tā lai klients mestos virsū....pagaidam tādu gadījumu nebija - ceru ka arī nebūs.
ir ne tikai psihiņi, bet arī idiņi un citi slimie!!!
peliite: uzraksti sakarīgi, lai var saprast, ko gribēji pateikt...
Piedodiet, tiešām totāls murgs - par ko te vispār ir stāsts? Ja kāds saprata, lūdzu, paskaidrojiet. Kāda te var diskusija veidoties, ja nesaproti, kas ir kas. Vismaz - par kādu jomu ir runa - šuvēju, zemes uzmērītāju?
Arī man ir bijušas līdzīgas situācijas.ceļam māju.Apstaigāju vairākas firmas, lai iegādātos garāžas vārtus .Vienojoties par pasūtījumu,pārdevējs pasaka vienu cenu, bet ,pēc vārtu ielikšanas atkal jāpiemaksā.Atarpība 156 Ls! Nu man , kā klientam, nav patīkami !Samaksā, mīļā miera labadiņ, viens klients,otrs... Cik pamatota ir piemaksa- es jau nezinu! nu čakarē mūs tās firmas! Tāpat logu firma Montāžnieks-liek slidinājumu, ka 40 % atlaide, bet faktiski jau nav!uzmanieties klienti!
!LAI PELĪTE NOSAUC, KURĀ FIRMĀ STRĀDĀ !
Pareizi tā Alutina darīja, jo kaut kā taču ir jāmāca visi šitie kantoru darbinieki, kas sākumā pasaka vienu cenu un pēc tam to maina, pie tam parasti uz augšu. Redz, precīzie mērijumi! Uzreiz vajag precīzi nomērīt un tikai tad runāt par cipariem.
Pareizi tā Alutina darīja, jo kaut kā taču ir jāmāca visi šitie kantoru darbinieki, kas sākumā pasaka vienu cenu un pēc tam to maina, pie tam parasti uz augšu. Redz, precīzie mērijumi! Uzreiz vajag precīzi nomērīt un tikai tad runāt par cipariem.
Sorry, kaut kāds gļuks sanāca. Es negribēju tā atkārtoties...
to J. tā jau pati vainīga, tad lai nomēra pareizi un tad būs precīzi cipari. Es jau piem. arī kaut ko gribu apmēram uzmetu un eju uzzināt aptuveno cenu, un tad jau vēlāk riktīgā īpaši neatšķiras. Protams ja ir problemas ar mērīšanu un nezini kā to dara ar ko un no kura gala, var sanākl ka atšķirās un padaudz. Bet te tas viss sviests. Nezinot kaut kas uzrakstīts. Precīzāk jau varēja.
aptuvenās cenaS noteikšanas metode=nomērīt aptuveni vismaz 1/2 mērāmā gabala, tad pareizināt ar 4, tad reiz apuvenā cena = rezultātā pēc tik aptuveniem aprēķiniem esmu visulaiku priecīgs, par to cik lēti man tas maksājis, jo reāli maksāja mazāk aptuveni nekā sākumā domāju !!