Paldies šoferītim!
Sirsnīgs ''paldies'' gaišā Renault busiņa ( J_ -49_ , visu nr. nerakstīšu) vadītājam, kurš absolūti tukšā Strēlnieku prospektā, par savu goda un cieņas apliecinājumu, uzskatīja nošļākt kājāmgājēju no galvas līdz kājām.
Jums galīgi nav ko darīt, tādus stulbumus rakstīt internetā?
a kapec gan nerakstīt? Nedaudz , mums braucējiem, uz šīm slapjajām ielām tomēr jāpadomā par gājejiem.Kaut, atzīšos godīgi- ir grūti vienmēr iespringt.
Tas nav nekāds sīkums vai stulbums, bet bezkaunība. Normāls šoferis vismaz samazinās ātrumu, ja nevar izvairīties no peļķes, lai neapšļāktu gājēju.
Nākamreiz garām peļķēm ej kad mašīna būs pabraukusi garām,tā daru kopš mani noskaloja.
Jautājums vai busiņš pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus ? Tas kad peļķes ir uz ogres ielām ir vainīgi tie kuriem maksājam nodokļus.
Ceļu satiksmes likuma 19. panta 3. daļā minēts, ka ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus. Tātad, ja tiek nodarīti zaudējumi (apšļakstīšanas gadījumā - sabojāts apģērbs vai izdevumi, kas radušies, lai to iztīrītu), tad ir paredzēta atbildība pēc Latvijas Administratīvo pārkāpuma kodeksa 149.4 panta, kas nosaka transportlīdzkeļa vadītājam izteikt brīdinājumu vai soda naudu septiņu eiro apmērā.
Novēli viņam to pašu un aizmirsti :) Vārdam un domai liels spēks, ja viņš vainīgs, tie viņu sasniegs! :)
Es pievienojos šim rakstam un lielo FUJ veltu automašīnao VW tourage melnās krāsa džips ar Valsts numaura zīmi HF8400, kurš pie luksafora mani nošķieda no galvas līdz kājām - pat zābaki piešķīda!!!
Es pievienojos šim rakstam un lielo FUJ veltu automašīnao VW tourage melnās krāsa džips ar Valsts numaura zīmi HF8400, kurš pie luksafora mani nošķieda no galvas līdz kājām - pat zābaki piešķīda!!!
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.