Vannas istabas remonts.
Cik izmaksās vannas istabas remonts,ja pašiem ir iegādātas flīzes sienai, grīdām un ir jānomaina pods un izlietne?
Vannas istabas platība 5 m2
Nepieciešams noārdīt vecās flīzes no sienām un grīdas, uzlikt izlīdzinošo masu, noflīzēt.
naudā?
Man17 gadus atpakaļ izmaksāja 1000 Ls
Meistaram par darbu, jā naudā cik? Materāli mani.
vispirms apskaties, kādu podu un izlietni vēlies/vari atļauties.. tie jau arī nav lēti, ja tos pērk kvalitatīvus un cienīgā veikalā..
un ierēķini ne tikai darbu (arī izlietnes un poda maiņa), bet flīžu līmi, krustiņus, flīžu šuvēju vai kā viņ-tur-sauc, pašizlīdzinošo.. griesti līdz ar to arī būs jāpielabo - krāsa vai cits materiāls.. tad varbūt varēs dot atbildi, cik izmaksās darbs
Es rakstīju,ka materiāli ir sapirkti, ieskaitot krustiņus, flīžu līmi, podu, izlietni. Griestus taisīt nevajag, būtiska ir flīžu maiņa sienām, grīdai, poda un izlietnes maiņa.
Tu domā, ka te tikai ekstrasensi lasa un komentē? Pasauc speciālistus, lai novērtē.
Es jau arī vēlos aptuvenu cenu, skaidrs,ka var mainīties. Aprakstu devu.
Vannas istaba 5 m2, jānodauza vecās flīzes no sienām, grīdas, jāuzliek jaunas, plus izlietne, pods.
uzzvani kaadam nejaushi izveeleetam (vai diviem) ss viiiriem! tie tad arii indakatiivi pateiks
Nu darbs? 300 eiro, 600 eiro? 1000 eiro?
Sauc vien meistaru lai apskatās,tad arī satāmēs līdz santīmam,tā tas ir bijis un būs.Seit tāda tukša klačošanās vien sanāks. Var jau nosaukt 5000E tad noteikti iekļausies,bet diezvai tev tas derēs.
Piemirsu par vēlvienu punktu. Darba kvalitāte,termiņi.
cetrciparu skaitli neesmu ar mieru maksāt.
300-400 eiro
Veco flīžu noņemšana arī nav lēta un tad vēl sienas līdzināšana sagatavošana kvalitatīvam darbam ,zinu ka normāls meistars nebūs lētāks par 500- 600 eur
Jārēķinās ar 800.eiropar darbu.
800? arprāts, no kurienes tādi cipari?
Maksimums esmu ar mieru maksāt līdz 400 eur.
nu tad pati taisi
Paldies, meklēšu meistaru,kas taisa lētāk, nevis plēš deviņas ādas pār acīm.
Tad noteikti paņem pēc sludinājuma un tad samksāsi divreiz.jo normāli meistari sludinājumus neliek , un tas vēl paņems avansu un pazudīs.visu to zinu jo man blakus ir labs meistars kuru pēc tādiem meistariem sauc palīdzēt un ko lai tagad dara.... un tāpat beigās samaksā to 600 euro ja ne vairāk.sāc pati būs par velti.
350 EUR
350 avansā un pārejo meistaram kurš darbu darīs
Te ož pēc skopais maksā divreiz
Visu pērkat paši.Meistars prasa 50 Euro par darba dienu.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.