Par ūdeni
Nupat Dienā lasīju rakstu, ka Valmierā iespējams apsaimniekotājam ūdens skaitītāju rādījumus nosūtīt pa e-pastu. http://www.diena.lv/latvijas_zinas/lasit.php?id=311770 . Vai Ogrē arī tas ir iespējams? Tas būtu ērtāk nekā griezt no rēķina to lapeli laukā, glabāt līdz mēneša beigām, tad aizpildīt un mest pasta kastē.
Aizmirsti! Mums Ogrē ir akmens laikmets!
"Mālkalnes" direktors Aigars Roze informē, ka rādījumus var aizsūtīt pa e - pastu, bet jāievēro viens: tas jādara katra mēneša 1.datumā! Adrese: malkalne@malkalne.lv A.Roze arī informē, ka par komunālajiem pakalpojumiem ērti samaksāt Unibankas internetbankas klientiem - nesen izveidots definētais maksājums "Mālkalne". Maksājot ar internetbankas starpniecību, obligāti jānorāda rēķina numurs un var arī norādīt skaitītāju rādījumus.
OK, tā arī darīšu :) Vēl tik jāatšuj sētniece, lai nezvanās pie durvīm un netrobelē par tām lapiņām :) Ērti maksāt var ari ar hanzanetu un hiponetu, saglabā definētajos un tikai nomaini summu un numuru. ibanka neliekās ērta un saprotama.
Man sētniece vienreiz "piesējās", ka es nemākot rēķināt un lapiņā par daudz ūdeni esot ierakstījusi, lai ierakstot mazāk, nevarot būt, ka es tik daudz ūdeni patērējot...
Ehh ar jums. Malkalne jau avreejas sakasiit paaris K un uztaisiit eertu sisteemu netaa.
Rūķiti par Mālkalnes sistēmšefu!:)
Nope Mince! To man nevajag. Rukitis tikai buuvee sisteemas un apkalpo. Bet ar useriem kas satin vadus ap kreesliem man nav veelmes nodarboties.
Un vispaar, Malkalnei pashai nav vajadziigi taadi resursi, kas shiis sisteemas var buuveet. Krietni izdeviigaak ir outsourceet programmeetaaju biroju.