stundu likme

vai ir kāds gudrs cilvēks,kas var paskaidrot,kā tagad rēķināt algu?...pētīju tabulas,prātu var izmežģīt...pat saimnieks nesaprot,kā tagad algas būs jārēķina...

evita , 2016-01-25 13:53:00

Minimālo stundas tarifa likmi normāla darba laika ietvaros (piecu dienu darba nedēļa, 40 stundas nedēļā vai 8 stundas dienā) aprēķina pēc formulas:

MDA
TLmin1 = —————————————, kur
(D – Dsv) x 8 st. – (1 st. x Dpsv)

TLmin1 – minimālā stundas tarifa likme EUR;
MDA – valstī noteiktā minimālā mēneša darba alga
D – kalendāra darba dienu skaits (piecu dienu darba nedēļa no pirmdienas līdz piektdienai) mēnesī;
Dsv – likumā noteikto svētku dienu, kas iekrīt kalendāra darba dienā, skaits
mēnesī un brīvdienu kas noteiktas, ja svētku dienas – 4.maijs un 18.novembris – iekrīt sestdienā vai svētdienā, skaits mēnesī;
1 st – viena stunda, par ko saīsina darba dienas ilgumu pirmssvētku dienā;
D psv – pirmssvētku dienu, kas iekrīt kalendāra darba dienā, skaits mēnesī.

pēc formulas , 2016-01-25 14:14:12

un ja man nav 5 dienu 8toņu stundu darba diena?..ja strādāju pa 11 h un pāri noteiktajai slodzei?

evita , 2016-01-25 16:05:33

jā, iedod tik mazo pirkstiņu... ir taču attiecīgas iestādes, kas sniedz konsultācijas par šiem jautājumiem...

pēc formulas , 2016-01-25 16:45:34

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com

aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2016-09-24 16:34:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet