Par parakstu vākšanu pret bēgļiem
Lūdzu atsaucieties aktīvi cilvēki, kas varētu palīdzēt Ogrē savākt parakstus pret bēgļu izmitināšanu Ogres novadā.
Zvaniet 29920123,
rakstiet ilka71@inbox.lv
rakstiet draugiem.lv vai FACEBOOK profilos
Iluta Kaktiņa
Kāpēc jāvāc paraksti pret bēgļu izmitināšanu? Labāk vāc pret nelegālajiem imigrantiem.
Pret bēgļiem nav jāvāc paraksti! Bēgļiem jāpalīdz, nevis vāc parakstus, Iluta!
Vajag vākt parakstus,jo tie saucamie bēgli laižās prom no dzimtenes labākas dzīves meklējumos un viņu dzimteni jāaizstāv "jāglābj "mūsu karavīriem,
aiva - somija katru dienu notiek balto cilveku izvarosana un vardarbibas, vai tu gribi lai musu zeme kas tads ari ir . un integreties vini netaisas , vinus interese lepna dzive - pabalsti. tu vairak palasi ko stasta par siem curbaniem vacija un norvegija . tu un tavi berni pa ielam brivi vairs nestaigas...
curbaniem nebut musu zeme , latvieti - sarga to/.
Bēglis-manā skatījumā ir sievietes, bērni, veci cilvēki, nevis jauni, spēcīgi vīrieši, kuri atpeld šurp ar i phone... Šie jaunie spēcīgie vīrieši varētu iet sargāt savu valsti, nevis laisties lapās.
Bēgļi ir tie, kuri bēg no kara un mūsu Latvija viņiem nav medus maize, viņi pie mums nonāk ne jau tāpēc , ka šeit ir labi apstākļi viņiem.Viņus interesē Vācija un citas valstis, kur ir lieli pabalsti. Kā vņi pie mums dzīvos ar tiem 140 un cik tur eiriem? Pie mums pašiem ir mazas pensijas , bet kaut kā jau dzivojam un cīnamies ar savu nabadzību.
Zini,mani pilnīgi nemaz neinteresē,ka viņi dzīvos ar tiem 140...tāpat kā nevienu neinteresē,kā lai mēs,saņemot minimālo algu,izdzīvojam un nomaksājam rēķinus. Bet mani ļoti interesē mana zeme un manas tautas drošība.....
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.