Streiks
Vai atbalstīsiet pedagogu streiku 27.novembrī, nevedot savu atvasi uz skolu/bērnudārzu?
Protams!
Jaa atbalstisu!
Jaa!
Noteikti nē !
esmu nikna .Man uz darbu nav jāiet-pensionāre.Ko darīt vecākiem ,arī neiet uz darbu Lopus nebarosim ,ceļus netīrīsim ,maizi necepsim....un tā tālāk...Lielākā daļa stādā par minimālo samaksu ,cik gudru cilvēku jau aizbraukuši .Savu skolu un skolotājus atceros ar vislielāko pateicību ,taga skatoties ko māca ,audzina un prasa no maniem mazbērniem,tas nav salīdzināmi.Jā ,vecāki saņem pateicības rakstus ,mazbērni iet saņemt liecību pie direktora ar tortes ēšanu-man nepatīk ,jo ir bērni kuri ļoti centušies ,bet nesanāca.būt labākiem un visi nevar
Protams, atbalstīsim! Kā tie, kas raksta NĒ iedomājas vest savu bērnu uz izglītības iestādi, kas būs slēgta? Atstāsiet visu dienu ganīties pa PII teritoriju kā klaiņojošus suņus?
Cietumā vai uz sibiriju tos streikotājus,galigi izlaidušies
Izglītības iestādes gan būs vaļā nestāsti --Gārse
Atbalsts un respekts!
neatbalstu!
strādā siltumā un vasara brīva.......
Lai publicē algas ,kauna nav streikot !
Neatbalstu
vedat savus bērnus uz privatskolu,tāsskolas nestreikos.
cik Tev streikotāj,ir alga ? Vai kājas un rokas ir nosalušas strādājot?Vai pusdienas arī ir siltas? Ko vēl vajag?????/
Kā man teica kāda skolotāja - ir jastrādā, bet nopelnīt var labi. Pagaidām nav aktuāli, bet neatbalstu.
nevar pārmest, ka cilvēki grib dzīvot labāk. Citās valstīs ar streiko, pat vairāk. Kam pietiek ar siltu zupu un sildu radiatoru un jumtu, tas lai nestreiko, bet ir cilvēki - kas grib ko vairāk par eksistenci.
Alga uz rokas 420 EUR -par daudz vai ne?
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com
aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.